Last news in Fakti
26 Ноември, 2023 4365

Кога Джокович беше най-голямо страшилище на корта?


  • Новак Джокович Носител на 24 титли на сингъл от Големия шлем В момента играя може би най-добрия тенис в кариерата си, каза Новак Джокович. Той спечели Финалите на АТП за рекорден 7-и път. Джокера взе 3 от 4-е титли на сингъл при мъжете от Шлема тази година.
  • Тони Надал Чичо и бивш треньор на Рафаел Надал Новак Джокович играе не толкова силно колкото преди 5-10 години, коментира Тони Надал. Той е на мнение, че най-силните тенисисти преди няколко години са били далеч по-солидни от настоящата генерация звезди на АТП. 2023 година пък не е най-силната за Джокович игрово. *Изказванията са направени преди загубата на Новак Джокович от Яник Синер в 1/2-финалите за Дейвис Къп.

    229 гласа
    85%
    15%
    40 гласа

Коментари

  • 1 Петер Брьогел

    46 2 Отговор
    Така говорите , защото не сте гледали играта на свръхчовека-тенисист от Банкя ......Бойко Борисов ! За него се носят легенди ! Гледайте го и ще разберете що е то тенис и има ли той почва сред байганьовците !
  • 2 Преди играеше по-добър тенис

    23 4 Отговор
    Говорим за игра, не за титли. Сега няма кой да го бие, няма тененисти на неговото ниво.

    Коментиран от #3

  • 3 Спас

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Преди играеше по-добър тенис":

    Извинявай,какво означава думата "тененисти" за пръв път вчера ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор

  • 7 НаБАБАфърчилото

    8 2 Отговор
    Най-голямото страшилище наистина е Бойко от Банкя ! Вижте го как изглежда на корта , по екип , с корем , с аеродинамичното си капковидно туловище , с елегантното си движение по корта като слон в стъкларница , с мрачен поглед , с навъсено лице , с елегантно пипане на топката.....С една дума - СТРАШИЛИЩЕ !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта