Last news in Fakti
10 Март, 2024 4196

Ще подобри ли Верстапен уникалния рекорд на Хамилтън?


  • Макс Верстапен 3-кратен шампион във Формула 1 Макс Версатапен е пилот на Ред Бул. Нидерландецът е на 26 години и е в отлична форма в момента, разчита и на много бърз болид на "биковете". Верстапен има 56 победи в Гран При на Формула 1 и тепърва се очаква да записва още много първи позиции. Макс е трети в класирането по първи позиции след Хамилтън и Шумахер.
  • Люис Хамилтън 7-кратен шампион във Формула 1 Британецът Хамилтън е на 39 години. Заедно с Михаел Шумахер имат най-много титли във Формула 1. Хамилтън държи еднолично рекорда за спечелени Гран При-та. Той има 103 победи. Настоящ пилот е на Мерцедес, подписа договор да кара за Ферари от следващия сезон и може да увеличи постижението си, но е далеч по-възрастен от "Лудия Макс".

    229 гласа
    70%
    30%
    97 гласа

Коментари

  • 1 Верстапен

    45 23 Отговор
    Макс Верстапен има чара на Шумахер. Люис винаги е бил с едно фалшиво излъчване и не познавам негови фенове, а феновете на Шумахер масово минахме в тим Верстапен. Стил на каране и излъчване като на Шуми.

    Коментиран от #10

  • 2 72620

    36 10 Отговор
    холандеца е летящ уникален пилот и бъдещето е пред него да има късмет и оня от горе да го пази!
  • 3 Йеронимус БОШ

    32 6 Отговор
    Господин Хамилтънов е нехаресван , защото много често се правеше на расово дискриминиран , УЖ заради кожата си ! А всъщност беше толкова толериран и обгрижван , че дразнеше всеки с претенциите и глезотиите си !
    Може да е многократен шампион , но не това е най-важното , за да бъдеш харесван и обичан от феновете е специалистите !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 нешуми нехамилтън

    8 1 Отговор
    Последното изречение на коментар 3 важи с пълна сила за Шумахеров
  • 6 ХАМОГИЛО

    7 0 Отговор
    Не сте виждали как бат Бойко от Банкя кара джипката по нова магистрала ! Божествен е или не.....полубожествен е все още !

  • 7 Фен на Михаел Шумахер

    15 3 Отговор
    Михаел Шумахер е най великия пилот в Ф1,(засега)кюнеца, никога няма да е като Михаел Шумахер! Напълно подкрепям мнението на коментар номер 1,още преди да спечели първата си световна титла,писах че Макс Верстапен ще е новият Михаел Шумахер! Приликите между Верстапен и Шумахер са много повече от разликите,все едно,Макс е син на Михаел,(нищо чудно и да е,да не забравяме че когато се е родил Макс,баща му Йос Верстапен е карал в един отбор с Михаел Шумахер)!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Данни Ферстапен

    9 1 Отговор
    За мен най-великите пилот е и винаги ще е Аертон Сена ,жалко че си отиде толкова млад не можахме да видим на какво е способен ,но за мен Макс Ферстапен е роден талант като Шумахер ,Прост,Сена,Фитипалди и дуги,хлапето е уникално и съм сигурен че с еднакъв болид би победил всеки от пилотите на грида в момента !
  • 10 Хитлер

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Верстапен":

    Хамилтън се състезава на 20 + гранд при-та на сезон , а Шумахер на 12.Този сезон са 24.Няма база за сравнение.С 2 пъти повече състезания на сезон и едва подобри рекорда на Шумахер.Хамилтън не е пилот а мрънкач.На всяко състезание само мрънка колко му била бавна колата , ами научи се да караш нали за това си пилот.

    Коментиран от #11

  • 11 Даже

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хитлер":

    когато участва в Топ Гиър, поиска да кара колата втори път, защото времето му през първия път не бе много добро и урева света.
  • 12 ПЪГУОШ

    3 1 Отговор
    Само не знам защо препеченото момче от Острова , вече едва влиза и в първата шестица ? От върл шампион , изведнъж стана средняк ! Бият го разни голобради новобранци с по-скромни коли и отбори ! Чудна работа !
  • 13 Не разбиращ

    3 0 Отговор
    Една съществена разлика между кафевия и истинските пилоти:
    1. Михаел Шумахер отиде във Ферари, когато вземаха по 2 победи на 3 години и ги издигна до върха. Кафевия се махна от МакЛарън, когато затъваха и отиде в Мерцедес, когато започнаха да доминират.
    2. Фернандо Алонсо 2 пъти се бори за титлата с кола, която сериозно отстъпва на шампионската.
    3. Ален Прост, според съвременни специалисти на спорта, става шампион с по-слаб автомобил.
    4. Макс Верстапен го би за титлата с равностойна кола.
    5. Не е нужто да продължавам да изброявам... Сена, Менсъл, Лауда, Фитипалди... Джек Брабъм е единственият шампион, каращ за собствения си отбор.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта