Last news in Fakti
08 Април, 2024 7010

Кой е редил служебния кабинет на Главчев?


  • Йордан Терзийски депутат от ПП-ДБ ГЕРБ не успяха да реализират шест последователни мандата и в момента, заедно с ДПС искат и ще управляват заедно чрез служебен кабинет. Ние не вярваме, че това правителство е равно отдалечено от всички партии и експертно и може да организира честни избори. Не вярваме в правителство със състав Калин Стоянов, заместникът на г-н Сарафов, г-н Малинов,
  • Томислав Дончев депутат от ГЕРБ Щуротии не мога да коментирам. Много хора са от вътре, от администрацията, като изключим тези четиримата, повечето нямат политическа биография. Впрочем е трудно да намериш добър управленец, ако няма политическа биография. Забранени партньорства няма, но една коалиция трябва да предизвиква доверие в обществото. Аз се притеснявам, че едно такова партньорство може да доведе до разделение.

    384 гласа
    62%
    38%
    230 гласа

Коментари

  • 1 УРА, УРА

    70 25 Отговор
    Кабинета е реден от Пеевски. Ясно е. Боко е в ролята на послушко. ГЕРБ е на Шиши, колкото на някой да не им се иска.

    Коментиран от #16

  • 2 зачуден

    46 21 Отговор
    Ндаа ,нахалнички са ПеПерасите ,нахалнички - искат вечно всичко да става ,както натях им се иска и когато не стане - то не са вопли ,то не са стонове , то не са вайкания , то не са заплахи , то не са сълзи (и с@п@ли) , то не е ... чудо (ама това чудо , беше сътворено от техният юридически гуру - Дългоноско , що не му страдат на него , ами се сърдят на всички нас , не разбираме) .

    Коментиран от #18

  • 3 Нее

    43 4 Отговор
    До вчера се прегръщаха и променяха конституцията, днес се плюят и сочат с пръст... Не вярвали на правителството на ГЕРБ - ами и ние не вярваме, ама вие променихте закона така, че това да е единственото възможно правителство, то първо се мисли, после де посяга на конституцията... Сърдете се единствено на себе си

    Коментиран от #17

  • 4 ПП-ДБ лъжат прекрасно, убедено и

    24 13 Отговор
    брутално. Ясно е на цяла България, 4е поне 5-6 от министрите на Глав4ев са директно министри от кабинета Денков от квотите на Продължаваме Простащината и Дерибейска България, даже министъра на транспорта Гвоздейков е 4лен на Управителното тяло на ПП, партията на Киро простото и Асан Ококореното, а за останалите на 100% нямат нищо общо с ГЕРБ, както и няма видима връзка с ДПС. Видима връзка оба4е някои от другите имат с Радев, тъй като са били министри или зам. министри в служебни правителства. Брутални са лъжите на ПП-ДБ по въпроса за Вътрешният министър Стоянов, който е пряка креатура на Бойко Рашков, т.е. на ПП, тъй като докато самият Рашков беше Вътрешен Министър ли4но назна4и Стоянов за шеф на ГДБОП, и то4но затова ли4но Кирил Петков го покани за министър в кабинета Денков. Така 4е правителството отново не е полити4ески балансирано, тъй като най-голямата партия ГЕРБ, практи4ески има само един представител, Премиера Глав4ев.
  • 5 неразумен

    13 5 Отговор
    ми кой да го реди едноклетъчните венко ,терзията или кокорчо крадливия??? това е като да си вкараш разтворен чадър отзад....
  • 6 Голяма Глупост направи Глав4ев

    19 3 Отговор
    той буквално спаси ПП-ДБ, тъй като ако той беше отказал да направи правителство, нямаше да има кой да го направи, тъй като вси4ки останали се бяха отказали и ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛНА КАТАСТРОФА ЗА КОНСТИТУЦОННИТЕ ПОПРАВКИ направени от тях, и ЩЕШЕ ДА ЛЪСНЕ ГОЛИЯТ ИМ Г.........Z, ТЯХНАТА ПРАВНА И УПРАВЛЕНСКА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, ТЯХНАТА ТОТАЛНА ВРЕДНОСТ ЗА ДЪРЖАВАТА! Естествено от тая сган не може да се о4аква благодарност, но пък и най-големите врагове на ГЕРБ не са о4аквали такова безо4ие и наглост от страна на ПП-тата и ДБ-тата, киото отново вкю4иха метода да Л.....НОМЕТЪТ!

  • 7 Гласоподавател на ПП-ДБ

    19 3 Отговор
    Брутални са нашите, признах ги! Такива наглеци се раждат на 1000 години! Ашколсун Машалла! Не стига 4е върнаха накиснатия до гушата в контрабандата Главен секретар на МВР, който по закон ще надзирава и управлява ли4но изборите, т.е. ще ЛЪЖЕ И ЩЕ КРАДЕ ГЛАСОВЕ В НАША ПОЛЗА, ами и успяха да овъртолят тия ахмаци от ГЕРБ с вина за същото! Голям кеф! Имедиите лъжат на наша страна! Още по-голям кеф! Може и да е с лъжи и измами, но ние пак ще докопаме милиардите на държавата и Ох баня, Ох кеф!! Посолството е с нас! Напред Крадци на ПРОМЯНАТА!

    Коментиран от #11

  • 8 КАДРОВИЦИТЕ ПИТАТ КОЙ

    7 2 Отговор
    КГБ-ДС, ПАРК ХОТЕЛ МОСКВА - СТАРОТО КИТАЙСКО ПОСОЛСТВО, ЦЯЛА БГ. ГО ВИЖДА, АКО ИМАШЕ КАК ДА ВЪРНЕТЕ И ТОДОР ЖИВКОВ, ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА, ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, АЛЕКСАНДАР ЛИЛОВ, ЦЯЛОТО ПОЛИТ - БЮРО
  • 9 Томислав Дончев

    8 6 Отговор
    Е ПЪЛЕН КУХАВЕЛ, ЩУРАК ТА ДРЪНКА
  • 10 само истината

    21 3 Отговор
    изключително тъп въпрос и на слепите е ясно че последните години правителството и управляващите се редят от ПОСОЛСТВОТО и МАФИЯТА на Б-Я и изборите се фалшифицират.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 българин

    13 2 Отговор
    започва плюенето и храченето кой ще краде от еврофондовете и от всичко останало то много пара много нещо ей нямат надъване да не стане като 90-те сбогом гринго
  • 13 Бай онзи

    8 2 Отговор
    И как тъй, почти всички коментари против подмяната , пък процента нещо ?!

    Коментиран от #15

  • 14 маке

    7 2 Отговор
    Има ли лапкане , Дундьо е там, а сега е и на чело)))
  • 15 Идва отново обрат

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай онзи":

    Махалото на часовника постоянно се движи. До преди 3 години всички партии и Радев бяха срещу ГЕРБ. Нещата се размърдаха. Очакваме на добро да е. Онези с големите тескерета, претенции и обещания добре е да си оберат крушите. И който става за политик да поема отново политиката.
  • 16 А защо ?

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "УРА, УРА":

    Четирима гавази са от ПодМяната, един е от БСП и двама от служебните Правителства на Президента? Останалите никога не били в политиката. Това е ОЧЕВАДНО. По-добре да се спре с фалшивите новини.
  • 17 Няма такава работа

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Нее":

    Променкаджиите и ДПС си пиеса мазното кафенце за КЕФ. Бойко ги остави сами да си мерят он.я си работа. И така я сколасаха, че след изборите ще има пак ремонт на Конституцията от зор.
  • 18 Ако дойде Видовден

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "зачуден":

    В затворите ще преобладават тия от политиците.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта