Last news in Fakti
11 Април, 2024 6812

Кой не иска да преговаря за мир?


  • Андрий Ермак началник на кабинета на президента на Украйна Украйна няма да преговаря с руския агресор. Хората може да кажат, че са уморени, но ако ги попитате дали искат да направят компромис с Русия, те са категорични и казват не. Разбира се, съвсем естествено е хората да са уморени – две години пълномащабна война са много време.
  • Дмитрий Песков говорител на Кремъл Русия няма да приеме каквито и да е правила, наложени ѝ за преговори за решаване на конфликта с Украйна. За нас те са неприемливи. Този ​​процес не може да бъде насочен към постигане на някакви конкретни резултати по очевидната причина - ние не участваме.

    166 гласа
    17%
    83%
    759 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Боро

    21 53 Отговор
    Това отдавна е ясно. Единият президент забранява всякакви преговори, а другият заявява, че винаги е готов за преговори, но по неговите условия. И двамата плачат за як пердах, бащите им малко са ги били.
  • 3 В. Борисов

    122 17 Отговор
    Окрайна спря да съществува на 24.2.2022 година, сега е натовски полигон за война с Русия.
    Там ес, нато и великобритания ще ядат здрав пердах от руснаците.
    Сега знаете кой е против преговори, а е за война.
    Ние нямаме място в тази война на натовските шушляци.

    Коментиран от #10, #16

  • 4 българин 777

    66 3 Отговор
    този ермак дали се е облажил и той от милиардите и от продаденото оръжие като шефа си - естествено
  • 5 Да го питам тоя Андрей

    68 8 Отговор
    Кой му дава право да говори от името на обикновения украинец,на който само от името на Зеления продажник им се драйфа.И да не преговарят поне да си досъсипят страната си,каквото е останало де!!!!
  • 6 Разбирач

    51 6 Отговор
    Ами те и тези дето дават парите се умориха бе, само вие нямате наядане! А пък руснаците си изчакват както винаги и накрая няма да ги канят ами ще отидат при тях да преговарят.

  • 7 Как ще искат да спрат войната

    41 1 Отговор
    Нали се води на хиляди километри от тях и са гледали бомбардировки само по телевизията.
  • 8 Неразбирач

    14 64 Отговор
    Като чета коментарите ви ми е ясно че ще предадете Варна и Бургас на Путин, като се оправдаете че ни освобождава!!!Срам за България сте

    Коментиран от #9, #17

  • 9 В. Борисов

    56 8 Отговор

    До коментар #8 от "Неразбирач":

    Вие вече сте ги продали на сащ и нато, мойто момче.
    Не чети, като не разбираш.


    Неразбирач

    Като чета коментарите ви ми е ясно че ще предадете Варна и Бургас на Путин, като се оправдаете че ни освобождава!!!Срам за България сте
  • 10 само истината

    49 4 Отговор

    До коментар #3 от "В. Борисов":

    абсолютно прав си пич който иска да помагаме на тия от петзвездните хотели на слънчака с новите джипове начело с тагаренко да отива там като пушечно месо за имперските интереси на краварите

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Това е български патент в политиката!

    28 1 Отговор

    До коментар #10 от "само истината":

    Той датира още от времето на Априлското въстание, когато е едно село след големи разправии и колебания решили да се присъединят към въстанието. Савалили фесовете и наложили калпаците. Задала се обаче конница. Селяните помислили, че идва османска армия понеже в османската империя само мюсюлманите са можели да притежаваат коне, та свалили калпаците и сложили фесовете. Когато конницата пристигнала в селото се оказало,че това е Хвърковатата чета на Георги Бенковски. на свой ред селяните свалили фесовете и наложили калпаците. Обратното направили, когато наистина в селото дошла османската армия. В историятя това събитие е известно, като "танцът на феса и калпака" . В "Чичовци" пише, че българинът ходел с две торби, в едната има фес , а в дугата калпак според случая.

    Коментиран от #13

  • 13 Този патент е в основата на българската

    27 0 Отговор

    До коментар #12 от "Това е български патент в политиката!":

    политика от тогава , че досега. По време на Втората световна война, когато армиите на Вермахта трябва да преминат северозападната ни граница за да помагат на закъсалите италиански войски, България тържествено се присъеинява към тройната ос. Само сле няколко години, когато на североизточната граница застават восйките на Трети укаински фронт политиците, присъединили държавата към оста биват съдени от Народен съд и много от тях даже разстреляни, като българската армия започва да воюва срещу досегашния си съюзник. След няколко десетилетия, когато източния блок изгуби студената война, а основния съюзник на България СССР се разпадна, режимът управлявал 45 години беше обявен за пресъпен, пъви секретар на партията беше съден, а държавата се писъедини към пакта НАТО, по-късно към Европексия съюз, а сега е на път да стане част от Шенгенското пространство и Еврозоната. През всичкото това време, като червена нишка ярко осветява и дава пример за действие на българските политици и управляващи танцът на феса и калпака от онова село в далечните близо вече 150 години назад във времето, като и сега те бъркат ту в едната торба с феса, ту в другата, тази с калпака пак според случая.
  • 14 истина ти казвам

    32 7 Отговор
    Краварите подпалиха тая война само че вместо да отслабят Русия я направиха по силна.Руснаците видеха какви са силните и слабите страни на техната тактика и оръжжия а това ще бъде корегирано,бъдете сигурни!
  • 15 Възрожденец

    8 36 Отговор
    Правилно !
    С терористичната, рашистка мафия на ФСО не се преговаря !

    Коментиран от #23

  • 16 Баща ти

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "В. Борисов":

    Хаповете пи ли ги бе мармот?

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 ТЪНЮ

    7 1 Отговор
    Русия,ела и ни вземи.Ама закво сме ти такива говедааааа
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Е-ан и бахтан украинец

    3 0 Отговор
    Насила ме пратиха на фронта и това което ми се случва не ми харесва...Ама хич.Боли многооо...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Евроатлантик

    0 0 Отговор
    НАТО поддържа тази война и само те ще решат кога да се прекрати. Зеленски и Путин нямат думата.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта