Last news in Fakti
13 Април, 2024 4460

Старият или новият EQS


  • Старият EQS През 2021-ва Mercedes представи своя електрически флагман в лицето на EQS. Посочван от много като електрическата S-Klasse, моделът наскоро получи фейслифт.
  • Новият EQS Фейслифтът на EQS донесе минимални новости във визията, една от които е декоративната решетка с традиционните за Mercedes ламели.

    30 гласа
    13%
    87%
    200 гласа

Коментари

  • 1 Ама ,

    24 1 Отговор
    какъв "Конфликт" , бе ?! Те са еднакви . Само цената на "новият" е още по висока . Заради изменени два-три пластмасови детайла . Купувай , народе ! Всъщност , и старият и новият "фейс" са много трудно продаваеми ,заради високата цена и заради факта , че на вторичният пазар цените им падат главоломно (както на всички "електрички") , дилърите по цял свят пищят от непродаваемостта им , както и от препълнените си с МБ складове. Все пак ,говорим за МПС с цени от доста над 100 000 евро . ПП. Който не ми вярва , да погледне в "Мобилетата" .

    Коментиран от #4

  • 2 фарс

    16 3 Отговор
    Само предната "решетка" е различна, трудно ми е да преценя коя от двете е по-грозна.
  • 3 смятай

    14 3 Отговор
    една и съща кола нови балъци.....
  • 4 Калин

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Ама ,":

    Пълни глупости.

    Радвай се на дизеларката. Тя е супер. Нафтата няма да стане 4 лв. Ще стане 50 ст. Бензина ще поевтинее до 40 ст. Смяната на масла и фиртри скоро ще е безплтна. Ще махнат и зоните.

    А и нали твоята харчи 2 до 3 на сто, даже може и по-малко.
  • 5 Тойота

    5 3 Отговор
    Тойота и пак Тойота
  • 6 Електро - измамата

    6 0 Отговор
    Дано никога не съм поставен пред подобен избор.
  • 7 Китайски миксередес

    8 1 Отговор
    Ма то нов ли имало? На кого му е интересен тоя баклюк, че да разбере?
  • 8 До коментар #5

    2 0 Отговор
    Нее само Лада Жигули Москвич ЗАЗ но на първо място Вопга!
  • 9 Денислав

    2 1 Отговор
    От как немците спряха субсидирането за покупка на електричка, продажбите им се сринаха с 40% за една седмица... никой не иска да кара тези скъпи боклуци... Няма двигател, няма скоростна кутия и още куп елементи, които струват торби с пари и в същото време цените на електричките са същите ако не и по скъпи от колите с ДВГ. Ем няма как да стане. Една електричка трябва да струва поне с 35, 40% по евтино за да е адекватна цената...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта