17 Юни, 2024 4961

БСП и сянката на Корнелия Нинова


  • Иван Таков социалист Моето мнение от началото беше, че човек, който не е социалист, не трябва да е лидер на партията. Става въпрос за политиката, която доведе до катастрофалните резултати от изборите. Това е трети път, в който Корнелия Нинова подава оставка, и последен. Това беше първата, но много необходима стъпка за възстановяване на диалога в БСП.
  • Александър Симов социалист Промяната в БСП започна. Няма да стане днес за утре, но това е първата стъпка. Откакто влязохме в спиралата от избори, резултатите ни вървят надолу. БСП не произвеждаше разговори за политика и визия, а само се обясняваше кой с кого се е скарал. Когато Нинова влезе в партията, тя донесе една хубава енергия. Проблемът обаче накрая е, че Нинова от тази и предишната година е противоположност на Нинова от началото

    169 гласа
    77%
    23%
    48 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Митка Гръбчева

    13 6 Отговор
    Да,да.Разбрахме.Искате още сто години време да се промените.
  • 3 Запознат

    9 4 Отговор
    За никой софиянец не е тайна, че Ваня Григорова, Иван Таков и Иван Пешев делят общ офис на бул. „Княз Александър Дондуков“ № 11 в Столицата.

    За откраднати в TikTok акаунти се оплака по-рано в кампанията и Михаил Миков, но да се регистрират домейни на политически организации е иновативно и категорично превръща тандемът Григорова-Манолова в интернет бракониери!

    Възниква и въпросът в качеството си на какъв Иван Таков продължава да ползва името на политическата организация БСП-София?
    Саботажите в предизборна кампания.

    Коментиран от #8

  • 4 Конфликт

    7 3 Отговор
    между пи яндето и пл.нчото - супер цирк...

    Коментиран от #9

  • 5 антрашпиц

    6 3 Отговор
    Тез двамата калъфи кво искаха да кажат и те сигурно незнаят ......
  • 6 Светулка

    6 2 Отговор
    Таков седи мирен да не те настигне злото което е в теб социалист комунист лигльо.
  • 7 Ралева

    7 1 Отговор
    Симов голям си ибрикчи!!!!
  • 8 любител

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Запознат":

    явно толкова знаеш единствено григорова се бори за хората а не за олигарсите и мутрите.
  • 9 Какво да кажем за ПП&ДБ?

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Конфликт":

    Щели да се борят срещу СВОЯТА КОРУПЦИЯ(по време на тяхното управление)!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта