26 Юни, 2024 6064

Ще има ли коалиция между "Възраждане" и ПП-ДБ?


  • Николай Денков бивш премиер Във връзка с направените по-рано днес изявления от страна на лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов заявяваме, че никой от коалицията ПП-ДБ не е водил разговори за съставяне на правителство с представители на партия „Възраждане“. ПП-ДБ е проевропейска и антикорупционна коалиция. коалицията не може да влезе в разговори с партия „Възраждане“.
  • Костадин Костадинов лидер на "Възраждане" Водили сме разговори със знакови хора от ПП-ДБ и смятаме да продължаваме да водим, решението зависи от тях. ПП-ДБ имат два варианта - или приемат да разсъждават за съставянето на общ кабинет с консенсусни фигури срещу ГЕРБ и ДПС. Или подаряват властта на ГЕРБ и ДПС. Разговаряме с тези политически партии, които говориха, че няма да правят правителство с ГЕРБ и ДПС.

    257 гласа
    45%
    55%
    311 гласа

Коментари

  • 1 Дядо ви Курти от село пиперково

    24 48 Отговор
    Цялата схема но герб дпс,е отново да излъжат пп-дб,да влезе в коалиция с техните проксита възраждане и итн..НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ...
    Копейкин е техен проект и сега го активират...

    Коментиран от #5, #19, #22, #31

  • 2 Шомпи

    32 43 Отговор
    Възраждане и наркоманите на Слави са просто ,едни слуги на опг-то на тиквата и шиши..И децата вече ги знаят що за стока са...

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Софийски

    24 43 Отговор
    Няма нормален който да вярва на поредните лъжи на копейката

    Коментиран от #15

  • 5 Чиба,

    23 12 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо ви Курти от село пиперково":

    жендър!
  • 6 Шорошки наркоман

    20 7 Отговор

    До коментар #2 от "Шомпи":

    обижда другите за наркомани

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 нннн

    31 7 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Той ,пък, Кирчо - истината хич не лъже... А за коалиция без ГЕРБ и ДПС ПеПетата няма да се съгласят. Стара любов ръжда не хваща.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Пантагрюел

    23 3 Отговор
    Коцето да каже с кой е разговарял и веднага ще се разбере дали лъже или Сапунджиденко лъже.Ако Коцето не каже,значи си измисля.Лесно е.
  • 11 Мнение

    26 13 Отговор
    Хахах академикът-плъх говори за борба с корупцията??? Вие шарлатаните седяхте в скутовете на Боко и Пеевски, та за каква точно борба с корупцията говориш бе г-н 🐭???

    Правилно направи Костадинов, че предложи да направят коалиция антигерб и дпс!
    Защото тогава ще ЛЪСНЕ истинската опозиция готова да се бори срещу статуквото, но ще лъснат ели патериците!!!
  • 12 Проблясък

    17 17 Отговор
    Коцето хладнокръвно лъжеше пред Дарик,че ПП Величие били против лева и за въвеждане на еврото.Обаче водещите две дами(евала,похвално,прави им чест) веднага го раобличиха и казаха че няма такова нещо и никога не са твърдели.Коцето направи ловък опит да се измъкне с :,,Ами те веднъж твърдят така,после иначе,защото са ,,двуличие",но за водещите водещите не мина номера и се оказа,че Коцето всъщност е ,,двуКоцие".

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 21 Отговор
    ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА ФАШИСТА КОПЕЙКИН ............. ФАКТ !
  • 15 Помисли

    30 15 Отговор

    До коментар #4 от "Софийски":

    Боже, кога ще се научите да разсъждавате? Всички партии без Възраждане ви лъгаха и лъжат по 30 пъти на ден, а вие пак не виждате и не чувате нищо с промитите ви мозъци.
    Идеята на Костадинов е много добра всъщност. Той каза, че по вътрешната политика имат сходни виждания, по външната политика за което няма консенсус да има референдум. Какво лошо има в това? Така и данъкоплатците ще имат право на мнение, а не да ни ползват парите за всичко което им хрумне, че е е по-важно от нас избирателите. Плащаме за едно-получаваме друго без да ни питат.
    По повод НАТО независимо дали ви харесва или не, но това е фашистки съюз, който внася кръвопеития по целия свят, а ние простите гордо участваме в него.
  • 16 Мнение

    19 6 Отговор

    До коментар #12 от "Проблясък":

    Той подполковникът каза, че няма да влиза в политиката, призова масово народа да не гласува, щото изборите се манипулират, а накрая си направиха партия!
    Марков единия ден говори за подобряване на отношенията с Русия, а другия ден говори, че България не може без нато и ЕС?!
    Марков единия ден говори, че сред всички политически субекти имало добри хора, а на срещите с избирателите казва, че ще се бори срещу моделът герб и дпс?!
    Николайчо днес плюе по националните ни герои, че там некви били дето хората ги закачали, а бащите им били "въшльовци", а на другия ден заявява пред избирателите, че с тази си реч е имал друго предвид, а не да обижда Ботев и Левски?!
    Псевдо-полковникът казва, че не е евроатлантик, щото нямало определение за тоя термин и в следващия момент бил върл натовец?!

    Има ли ден в който Марков да е на същото мнение по дадена тема, на каквото мнение е бил предходния ден???

    Коментиран от #23, #26

  • 17 ДРЕНКОВ

    18 3 Отговор
    ДЕНКОГЛУ МНОГО СМЯХ АНТИКОРУПЦИОНА ПАРИЯ БИЛИИИ
    И ТЕЗ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИИ
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦАА
    КЪДЕ СИ БАЙ ТОШО ЧЕ СТАНА МНОГО ЛОШОО МНОГО ЛОШОО
  • 18 Ал Тъпоне

    15 5 Отговор
    Е...а ти смешника! Абе Денков що не си седя при колбите и епруветките ами се захвана с политика? "Политка служба не тика" викаха едно време. Проевропейско и антикорупционно е все едно "дървен камък" . Не знам какво разбираш от антикорупционно, но самата европейска политика е корупционна. Ще ти го обясня много просто - академик си ще схванеш бързо. 1. Зелена сделка - европейска политка тъй ли е? убаво до тук. Ама сега европейска директива за да речем фотоволтаици нъл тъй? До тук пак добре. Обаче следва търговия с влияние, някой си поръчва на полититци, които могат да прекарат в Парламента Закон, че само неговата фирма може да извършва монтаж и да издава свидетелство за валидност, правилен монтаж и сертификат ако щеш на изграден фотоволтаик за пред ЕРП-то и без който документ не можеш да се включиш към мрежата. Ето ти технологията на корупцията - чисто европейска от началото до края. Сега ще речеш абе тук някой прост човек пише глупости. Ти вероятрно, като политик получаваш повечко вече пари. Я си поръчай фотоволтаик да видиш колко ще те одрусат за монтажа и въпросния документ,ч е всички е баш както трябва направено по европейски дето има една дума. Ами в тези пари, котио ти ги поискат е калкулиран рушвета за търговия с влияние, който са платили на политиците да им тропосат Закона и ти косвено го този плащаш рушвет на някой твой колега, с който дремете в Парламента и може даже да тие съсед по стол. Анадънмо? Разбрали сега бе г-н Акаденмик що е то евро

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 любител

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "Ал Тъпоне":

    абе как да те разбере този хакадемик който е получил титлата за това че е участвал в разработка на САПУН това е материя от световна величина. хахаха. а колкото до другото дайте си всичкото въоръжение на укрите че е по тяхен стандарт а ние не а сега отделете милиарди да се въоръжавате на ново с книжни самолетчета. и тнт така е по еврокравароджендърски. хахаха

    Коментиран от #24

  • 21 Стършел

    6 4 Отговор
    ПП-ДБ И ВъзГраждане са отдавна в Уния!Още от балотажът за София ......?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Шопар

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Мнение":

    Той-нещастникът има раздвоение на личността не е винивен, виновни са тези които за пореден път се хващат на кукичката на такива нефелници.
  • 24 Ал Тъпоне

    11 3 Отговор

    До коментар #20 от "любител":

    Виж за това не си прав. Те от военното министерство всичко, което не ги накараха да нарежат на скрап за да ни приемат в НАТО (като СС23 балистичните ракети), го разпродадоха с частни фирми, а даже на Македония подариха танкове и те ни помислиха за серсеми и сега ни оплюват тук и ни правят за смях пред целия свят, а ние остана да отбраняваме територията си с член, визирам чл.5 от пакта НАТО. Не съм убеден, че територия може да се охранява и отбранява с член пък бил той и чл.5 от пакта НАТО, но според мен по-добре с чл.5 от пакта НАТО в ръка, отколкото само със собствения си член. Тези скъпи играчни, които купуваме ще запратят държавата в батака със сигурност, но това са принципите на Западния свят - да нямаш имущество , да дължиш постоянно заеми, наеми, такси, данъци и всеки ден да ходиш да бачкаш, като луд за да не те дадат на съдия - изпълнител по бързата процедура - е те това американския стандарт и европейския вече разбира се.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор

  • 26 Проблясък

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "Мнение":

    Така.Сега моето мнение.
    В Парламента всеки излиза с номера си.Всеки се придържа към своите тези и всеки си е избрал някакъв цвят.Едни са светлосини,други тъмносини едни червени и разни други.Обединени под названието ,,политически елит"
    Като им съберем цветовете и се получава знамето на една общност,която имаше парад на двадесет и втори.
    Какво приказват и в какво вярват не ме интересува.Интересуват ме резултатите от тяхната дейност.
    А резултатите от тяхната дейност са повече от скромни.
  • 27 Р.Р. ОТ ДОНДУКОВ

    10 4 Отговор
    ГОР-ЧИ-ВО ГОР-ЧИ-ВО БУЛКАТА ДЕНКОВА СИ НАМЕРИ ХАЕРЛИЯ СЕКСМАНЯКА КОПЕЙКИН! ДЪЛЪГ ЛЮБОВЕН ЖИВОТ И МНОГО МНОГО ВАЗЕЛИН ЗА ПП-ДБ!
  • 28 ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ

    11 2 Отговор
    от ПП за власт и пари ще се оженят за майка си ако трябва!

    Коментиран от #29

  • 29 флипп

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ":

    Те нямат майки тия, имат родите 1 и родител 2, или ако много ги напъне носталгията раждащ родител

  • 30 Димитър

    4 2 Отговор
    Е айде, пак ще има "меко" Евро-Атлантическо мнозинство от ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ, за доброто на майка България хихихихи
  • 31 6666

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо ви Курти от село пиперково":

    Платено заблуждаваш
  • 32 Смешен

    0 4 Отговор

    До коментар #25 от ""Да го дух@т бедните!!!"":

    Изразът е политиката на ГЕРБ през последните години беше даещ го д@хат бедните. Ти си вадиш и нягласяш това как ти е удобно на теб. Платен си, фенче на ромския лидер копейкин от Максуда.

    Коментиран от #36

  • 33 Стинката

    0 2 Отговор
    Копейката е МОШЕ
  • 34 съсела

    1 0 Отговор
    бил антикорупционер ха ха всъщност той е никакъв - обира трохички от кокорчовците
  • 35 ТрампЛин

    0 1 Отговор
    Суверена си сака Тиквеник и сите че го джвакаме барабар със сайралъ баклава! Да ви е сладко! Двата Стари неуспешни кремълски Проекта ще мислят едно, ще говорят друго, а ще вършат Трето, защото само така могат да оцеляват и да си разиграват мафиотските схеми. Путиновите проекти могат само да лаят като чобански псета, за да разиграват Стадото, докато Шиши и Тиквата обират каймака от мандрата!
  • 36 ДО СМЕШЕН!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Смешен":

    Да поздравиш м@йка си, чест гост е в Максуда!!!
  • 37 Гошо

    1 0 Отговор
    Тоя възрожденеца не повтаряше ли няколко години ,че тия били на "посолствата"???
    Сега "националиста коалиция ще прави хахахаха
    Излезнаха ли ти кирливите ризи копейки ,Гунчева излезна права .
    Другия път като ходиш по Красно село не се храчи като селяндур,господин "национален интерес "

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта