27 Юни, 2024 5807

Ще преживее ли Русия новите санкции на ЕС?


  • Олаф Шолц канцлер на Германия Европейският съюз непрекъснато работи за подобряване на режима на санкции срещу Русия. Целта е да се подобрят съществуващите санкции и следващият санкционен пакет няма да е последният.
  • Дмитрий Медведев зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия Русия ще преживее новите санкции, но няма просто да простим и забравим, ние имаме добра памет. Няма да оставим без отговор намерението да се навреди на нашите хора. Така че 14-ият пакет от санкции няма да постигне целта си, а ще бъде поредният враждебен акт.

    175 гласа
    20%
    80%
    666 гласа

Коментари

  • 1 да де

    142 20 Отговор
    Оправете си въпроса кой ще преживее новите санкции Русия или ЕС.
  • 2 нннн

    148 20 Отговор
    Въпросът е дали България ще оцелее. Русия да не я мислим.

    Коментиран от #7

  • 3 Според мен

    142 26 Отговор
    Русия ще преживее нови санкции но не знам Европейския съюз как ще оцелее от тях.
  • 4 Колко германски фирми банкротираха?

    106 19 Отговор
    Шолц по добре е да помисли за нощите в големите градове, защо са безлюдни, от какво ги е страх германците!!!

    Коментиран от #14

  • 5 леле мале

    99 18 Отговор
    тези от ЕС си нямат друга работа санкции само измислят ,които единствено носят щети САМО за ЕС
  • 6 В. Борисов

    95 21 Отговор
    Запада налага санкции в предсмъртен гърч, този, който няма какво да губи започва световна война. В момента запада умира и ще провокира нова световна война, която ще загуби и ще отиде в историята.
    Русия ще спечели и много се надявам ние да сме с нея, а не с джендер запада.

    Коментиран от #9


  • 7 Наблюдения

    62 15 Отговор

    До коментар #2 от "нннн":

    Те тия санкционерите, санкционираха Куба, Сев. Корея, Иран ... Като гледам не са накривили шапката на никой санкциониран. Санкционираната Куба е с най-доброто, най-качественото и най-ефективно здравеопазване в СВЕТА, какво да говорим повече.
  • 8 7777777

    55 12 Отговор
    САНКЦИИТЕ РАБОТЯТ МНОГО ЗДРАВО В ЕС! ЗА 2023 ГОДИНА ИМАТ ОТРИЦАТЕЛНО ТЪРГОВСКО САЛДО В РАЗМЕР НА 450 МЛРД ЕВРО, ВЕЧЕ 16-ТИ МЕСЕЦ ИКОНОМИКАТА ИМ СЕ СВИВА И ПРОИЗВОДСТВОТО НАМАЛЯ, КОЕТО ЗНАЧИ СЕРИОЗНА РЕЦЕСИЯ, ФИРМИ БЯГАТ В КИТАЙ И САЩ ЗАРАДИ СКЪПИТЕ ЕНЕРГОРЕСУРСИ! СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ ТРУДНИ ЗА ЕВРОПА И ТЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЕТА СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ОЦЕЛЯВАНЕ!
  • 9 Раз Мисъл

    45 7 Отговор

    До коментар #6 от "В. Борисов":

    То всичкото това - добре, но запада няма нито сили, нито средства да си мечтае даже за такъва войнъ. Обаче пък е алчен до безобразие, как иска да прилапа чуждите ресурси, без значение чии са, е така демонкратично да ги усвои за себе си.
  • 10 любител

    43 8 Отговор
    май и тоя шолчо е бил на гости на комика и са се надрусали яко за да плещи такива глупости. как управата на тоя ЕС не разбра че краварите целят слаба надупена европа да играе по тяхната свирка. на русия и пука.
  • 11 ЧЕСТНО

    35 7 Отговор
    САНКЦИИТЕ НА ЕС ЗА РУСИЯ, ГРАНИЧАТ С ЛУДОСТ! ЗА ШОЛЦ ВАЖИ ПОГОВОРКАТА: Я НЕ САКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ, Я САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ, ДА АМА НЕ - ВУТЕ НЕ Е ЗЛЕ, А ЕС НЕ Е ДОБРЕ!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Ти да видиш

    28 5 Отговор
    Тоа Шолц ли е къв ли е,знае ли въобще със кого си има работа,знае ли колко уши има на главата си тоя човек??? Руснаците ще оцелеят и ще излязът по силни от тая война а германците са забравили една случка от 1945г.
  • 14 стоян

    8 29 Отговор

    До коментар #4 от "Колко германски фирми банкротираха?":

    До 4 ком - интересно ми е ти в Германия ли си че ги знаеш тия работи - и ако си там защо не си при путин любимеца ти
  • 15 Руснаков

    13 25 Отговор
    Всеки следващ пакет със санкции усложнява живота на руснака...но има ли сапун и водка..няма проблем...другото е второстепенно...

    Коментиран от #17

  • 16 Ко3яка

    7 2 Отговор
    Лягай си.

  • 17 Ко3яка

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Руснаков":

    Лягай си.

    Коментиран от #18

  • 18 Руснаков

    6 9 Отговор

    До коментар #17 от "Ко3яка":

    Достатъчно съм възпитан за да не ти кажа с кого да си лягам...
  • 19 САНКЦИИ ЗА НАИВНИЦИ

    6 13 Отговор
    ЩЕ ИМА СРЕЩА БАЙДЪН -ПУТИН И МИР, ВСИЧКО ЗАВЗЕТО ОТ РУСИЯ ЩЕ Е ВЕЧЕ РУСКО,УКРАЙНА В НАТО, БАЙДЪН ОТНОВО ПРЕЗИДЕНТ ТОВА Е ИГРАТА, АКО БАЙДЪН ДОЖИВЕЕ КРАЯ НА ВТОРИЯ СИ МАНДАТ, СТАРИЯ БУШ НАПРАВИ ПУТИН ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ
  • 20 666666

    25 3 Отговор
    Въпроса трябва да бъде :Ще преживее ли ЕС от собствените си санкции срещу себе си?
  • 21 Русият

    8 13 Отговор
    Много руски трол тука, много нещо. ЕС има кинти, не му дреме. Ако беше много яко в Русия и цъфтеше всички да се бяха върнали децата на олигарсите. А те са в умиращия запад май. Има ли някой обясните защо?

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 В. Борисов

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Русият":

    ес е фалирал, а и активно се източват капиталите му в сащ, защото и там финансовата криза е само в начален етап.
    Запада е пред края на своето управление на света, 500 години англосаксонско робство стигат на тази планета.
  • 24 В. Борисов

    6 2 Отговор
    Това означава, че западните елити (0,1%) управляват терминалната криза на капитала, като стоварват последствията от нея върху все по-обедняващите маси, които освен това се „разсейват“ от непрестанни есхатологични шумотевици: катастрофични сценарии, произлизащи от „лошото поведение“ на външен Враг (вирус, Русия, Иран, Китай, климатични промени и т.н.). И така, какво всъщност означава „устойчивост“? Едно е ясно: тя няма никаква връзка със 17-те цели на ООН за „устойчиво развитие“ (преодоляване на бедността и глада, увеличаване на здравето и благосъстоянието, борба с изменението на климата, равенство между половете и т.н.) – те, за съжаление, са само примамки. „Устойчивото развитие“ се отнася до елитарен икономически модел, който тласка Уолстрийт към рекордно високи нива, докато принуждава обикновените хора да плащат за тези постижения чрез реално икономическо свиване и намаляване на покупателната способност. Въпросът тогава е: щастливи ли сме да поемем удара, за да защитим богатството на свръхбогатите и тяхната зловеща идея за „най-добрия от възможните светове“?
    Цитат от статия от сайта 24 май.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта