12 Юли, 2024 3677

Шайка разбойници или професионалисти управляват столичните компании


  • Васил Терзиев кмет на София Този град няма да го предадем на шайка разбойници! Мълчаха цял ден гузничко, но после гласуваха правилно. Просто се дава един доклад от 120 страници, който е скандален по много направления, тупват ти го и казват, това ще са ти новите шефове, ама те ще са временни. Временните неща стават много често за постоянно, защото тези хора после ще правят конкурсите. Така решиха какво ще се случва с едни 10 млрд. лева, което са горе-долу приходите на всичките тези дружества за остатъка от мандата. Критични услуги за града ни, които ние поверяваме на временното управление на един хора, които никой не ги знае, не са минали никаква формална цедка.
  • Карлос Контрера общински съветник Вчера колегите от ПП-ДБ-СС заедно с кмета на София Васил Терзиев направиха внушение, че хората, предложени за временно изпълняващи длъжността директори в дружествата, са калинки. Това не е вярно, изброените хора са личности с дългогодишен опит. Аз в изминалите мандати, за разлика от ПП-ДБ-СС, съм работил с тях, явно затова не им харесват. Как без конкурс беше назначен директор на ОП "Гробища“, на завода за отпадъци, на ОП "Туризъм“ и на "Екоравновесие“ - срещу който директор има сигнали от общински съветници от ПП-ДБ-СС?

    204 гласа
    62%
    38%
    120 гласа

Коментари

  • 1 Верно ли

    25 7 Отговор
    Хахахаха, от шайка разбойници се прехвърлихме на отбор пе..расчета!

    Коментиран от #9

  • 2 Трол

    10 6 Отговор
    Професионални разбойници.
  • 3 пляс , пляс педалите - водно колело

    23 5 Отговор
    Не знам кое е по добро за София . Кое е по за предпочитане - гейове или разбойници ? Разбойниците поне правят нещо за да могат и да гепят нещо , ама гейовете освен прайдове , розови и сини еднорози , златни арки от картон и посрещане на негърчета в сградата на СО - друго не правят /е ... и се ... обичат , де/ . Дилема .

    Коментиран от #4

  • 4 несъгласен

    18 5 Отговор

    До коментар #3 от "пляс , пляс педалите - водно колело":

    Не сте прав - ами свръх незаконната малоумщина дето гей дружината спретна на софиянци по Попа и Витошка , нея що не я отчитате ?! Ами провалените ЗОП-ове , заради нежеланието на победилите в тях да се отчитат на гъвкавите китки ?! Ами факта , че в общинската администрация де-що имаше нормални се натириха и на тяхно място се из-по-назначиха само обратни ?! И пр. , и пр.
  • 5 чичо

    15 13 Отговор
    Естествено и напълно предвидимо е поведението на Контрера и останалите пиявици, точещи финансите на София! Те никога не биха допуснали да мине и лев през Общината, ако не откраднат поне половината!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 8001

    4 2 Отговор
    Шайка разбойници.
  • 8 Карлос

    8 3 Отговор
    Ако не дрънка простотии никой няма да знае че е общински съветник.От дядо знам че празната тенджера много дрънчи.
  • 9 Чудя се

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Верно ли":

    Какво трябва да са ти обещали и дали, за да си развалиш рахатлъка и спокойствието, особено ако имаш всичко, та да станеш кмет и всички да те зяпат и всички да те плюят? Каква е цената?

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 любител

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Чудя се":

    прав си пич явно дребните са доста милиони. хахаха
  • 12 Разбирач

    3 0 Отговор
    За пореден път не можаха да ни оправят ха ха, защото си се оправят по между си. Има една стара басня в нея един нещастен човек е вързан и бит с камшик накацали са го мухи и го хапят ,Случаен минувач минава и започва да гони мухите ,а нещастникът казва ,моля те не ги гони защото идват други по гладни и не се издържа.Нещата много не са се променили само алчността е по голяма.

    Коментиран от #13

  • 13 любител

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Разбирач":

    прав си пич да вземем да върнем фъндамънда тя може да се е накрала вече. хахаха
  • 14 София

    1 0 Отговор
    Има място за всички колоездачи в лявата лента ...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта