14 Юли, 2024 4631

Kой заслужава повече европейската титла?


  • Испания Червената фурия Испания пропусна два европейски финала, след като спечелиха два поредни през 2008-а и 2012-а година, а сега ще атакуват рекордна четвърта титла на Европа, която ще ги изстреля на върха в тази класация. Испания наистина се представя добре и бе по-добрият отбор във всяка една среща, дори и срещу домакина Германия. В полуфиналите преодоляна бе Франция, а в групите отборът игра още с отбори като Италия и Хърватия. В същото време противниците на Англия бяха на теория по-леки, като в елиминациите бяха отстранени Словакия, Швейцария и Нидерландия. Във всяка една от срещите отборът имаше късмета да отбележи късен решаващ гол. С показаното до тук в турнира Испания е заслужен фаворит за успеха, но се пропуска факта, че до тук всички се защитаваха много внимателно срещу селекцията на Саутгейт, а на финала се очаква по-атакуващият отбор да е този на Де ла Фуенте.
  • Англия Трите лъва Англичаните пък се провалиха преди три години във финала у дома, на „Уембли“, и сега ще се опитат да върнат трофея „у дома“, както гласи популярният рефрен. Предварително пък Англия бе считан за отбора с най-големи шансове за успех и ето че е на финал. Мнозина обаче смятат, че „Трите лъва“ дори не трябваше да излизат от груповата фаза с мудната си игра и късметът, който ги следваше неотлъчно. В състава на Англия класата и талантът, поне на хартия са много, като само имената на хора като Джуд Белингам, Букайо Сака и капитанът Хари Кейн трябва да всяват страх у съперниците. Те, обаче, трябва да го покажат на терена и сега е най-точният момент да го направят. Именно Олмо и Кейн пък мога да спечелят "Златната обувка" на турнира, след като имат три попадения до момента. Фабиан Руис и Джуд Белингам пък са с два гола и следват своите съотборници в тази класация преди финала.

    458 гласа
    88%
    12%
    57 гласа

Коментари

  • 1 Цяла Европа

    66 7 Отговор
    е за Испания.

    Коментиран от #2

  • 2 шегичка

    50 3 Отговор

    До коментар #1 от "Цяла Европа":

    Па то и шотландците и ирландците са за Испания.

    Коментиран от #4

  • 3 КО КО РЧО👀

    5 10 Отговор
    КО КО РЕА..БОЖИЯТА РЪКА ✋ЧАМПИОНЕС
  • 4 Чичо

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "шегичка":

    И квартал Шумен на Мадрид(Хетафе)!!!
  • 5 Английски съдия прецака германия

    7 8 Отговор
    Сега ще видим кой съдия ще прецака Англия
    Испания е монархия в ЕС

    Коментиран от #10

  • 6 Иво

    18 2 Отговор
    Разбира се, че Испания заслужава, но какво ще стане не е ясно, топка...

  • 7 Роко

    6 9 Отговор
    Англия

    Коментиран от #12

  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 4 Отговор
    Не се косете..........Букмейкърите смятат........Тоест програмите в комповете....ще спечели този,който ще им донесе повече пари.АЗ чакам да прибера парите,като за англетата съм с 80% отгоре.Мога да ви изнеса лекция защо,но трябва да сте запознати с коефициентите преди Евро 24г за победител!И В Двата случая печеля,но бандитите ми унищожиха ДОЙчланд,където МНООООго!
  • 9 едно време

    5 1 Отговор
    Бат Ицо вкара три гола само в груповата фаза, а сега тия смешници с по три гола у целио турнир.
  • 10 Евро Пейка

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Английски съдия прецака германия":

    Незнамкакво общо има писта ти с темата футбол но ще те светна че Нидерландия , Дания и Швеция също са монархии в ЕС!
  • 11 Евро Пейка

    4 1 Отговор
    Иначе вива еспабя - венсеремос .
  • 12 000013

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Роко":

    Да , ако пак им дадат дузпа като ба мача с холандците !
  • 13 само футбол без пол.

    5 9 Отговор
    Испансците бяха пробутани напред след като Бундести,мът не получи 120% дузпа за изпиване на голов удар с длан в наказатленото поле!
    Въобще не се поддавайте на ония лигльовци по ТВ които коментират и захаросват.
    Вече щяхме да сме забравили за това колк оса велики, ако бяха отпаднали.
    Други отбори които играят поне толкова одбре колкото Испания са: Холандия, Словакия, Швейцария. А германия и Англия са поне една идея по-силни от този шрехвален испански тим!
  • 14 Жипко Бибитков

    7 2 Отговор
    До кога калитковците от острова ще бъдат в полезрението на богинята на късмета? И до кога некадърника Кари Хейн ще стои неразкрит за широката публика. Време е фурия еспаньола да мачка розови (и черни) пухкави английски дупенца...
  • 15 Англия

    5 9 Отговор
    е по-класният отбор!2-0 за Англия!
  • 16 любител

    5 1 Отговор
    ами ингилизите ще бият защото съдията ще е с тях
  • 17 Барон Мюнхаузен

    1 0 Отговор
    Естествено Испания! Време е вече дъртите наглосакси Кейн и вратаря им откачалката да отидат в историята.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта