22 Юли, 2024 5394

Трябва ли да подаде оставка Калин Стоянов заради пожарите?


  • Калин Стоянов министър на вътрешните работи Няма да коментирам исканията на хора, които, ако ги докарам тук, ще избягат с 200 и ще трябва да ги търсим тях.
  • Костадин Костадинов лидер на партия "Възраждане" Правителството трябва да поеме отговорност, Димитър Главчев и Калин Стоянов трябва да си подадат оставките моментално, веднага, днес. Очевидно е, че ние нямаме възможност като държава в момента да се справим с горски пожари.

    117 гласа
    21%
    79%
    436 гласа

Коментари

  • 1 ЦРУ, ФБР и ДЕА клон СОФИЯ

    46 20 Отговор
    Няма да закачате Калинката! Перфектен е!

    Коментиран от #19

  • 2 антидържавата

    69 5 Отговор
    Че е срамно тези хора да са ни министри е факт.
    Но че проблемите не са адресирани вече 20г. е по-сериозен проблем, по който никое от последните 10 правителства очевидно не е действало адекватно.

    Коментиран от #5

  • 3 да де

    72 9 Отговор
    Ако калинката си подаде оставка и за пазач на бариера няма да го вземат да работи.

    Коментиран от #8

  • 4 Изкукуригал

    62 9 Отговор
    Калинката имитира баце с лафовете за 200,нали е негов слуга.
  • 5 Зле сме

    68 8 Отговор

    До коментар #2 от "антидържавата":

    Най-големия упадък започна по времето на Иван Костов и продължи при управлението на ГЕРБ и ДПС. Може би някой ще отговори,че ГЕРБ и ДПС не са управлявали никога заедно,но всеки знае,че винаги са управлявали заедно, въпреки че не и официално!

    Коментиран от #20

  • 6 Гост

    15 36 Отговор
    Е и ? Да сложим Копейкин и Цончо за министри,става ли? Министри на празните приказки.

  • 7 Ал Тъпоне

    8 27 Отговор
    Че защо да подава оставка? Да не би той да ги е подпалил?
  • 8 уйко калеко

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    Ама ти за КАЛИНКАТА ли се притесняваш.И да си подаде оставката вече си е заработил най малко 2 500 лв. пенсия и сигурно ще вземе накуп минимум 100 бона от заплати.

    Коментиран от #10

  • 9 72620

    26 1 Отговор
    и да подаде след дъжд качулка то техниката я няма те само са крали през последните 30 години стигнаха да вземат фургоните на хората от наводненията да ги предоставят на тези от пожарите ??? за едни фургони иде реч а ние нямаме въртолети самолети и друга спец техника ...
  • 10 СЛАВ

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "уйко калеко":

    прав си и мало висше ако ще да е бил министър и един месец! не е луд този дето яде баницата...
  • 11 Василев

    24 2 Отговор
    Защо не кажете истината че чешкият хеликоптер спаси пловдивското село което гореше турски и испански пожарникари загасиха някои от пожарите а българската пожарна е тежко некадърна структора на суругат де ге не ра ти които само получават пари за нищо!А началниците им крадът пари от бюджета!

    Коментиран от #13, #14, #16

  • 12 Пламен

    18 1 Отговор
    Споко бе, и да дойде пожара, Калин Бойкоборисов Пеевски с белия панталон ще го изгаси.
  • 13 любител

    23 1 Отговор

    До коментар #11 от "Василев":

    прав си пич полицията ще получи последните най мощни модели на БМВ а няма пари за линейки и хеликоптери. а и подариха на укрите и БТР които сега щяха да свършат работа и пак от краварите ще купуваме нови за милиарди защото сме мното богати.цялата крадлива пасмина в ЦСЗ до живот.
  • 14 любител

    18 1 Отговор

    До коментар #11 от "Василев":

    прав си пич полицията ще получи последните най мощни модели на БМВ а няма пари за линейки и хеликоптери. а и подариха на укрите и БТР които сега щяха да свършат работа и пак от краварите ще купуваме нови за милиарди защото сме мното богати.цялата крадлива пасмина в ЦСЗ до живот.
  • 15 нннн

    7 4 Отговор
    Да си подадат оставките, ама в ,,менюто" на президента няма други евентуални премиери. Какво реши Конституционния съд? Или още стачкува?
  • 16 уйко калеко

    14 3 Отговор

    До коментар #11 от "Василев":

    БЪЛГАРСКАТА ПОЖАРНА НЕ Е НЕКАДЪРНА ,А МНОГО ЗЛЕ ОКОМПЛЕКТОВАНА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТЕХНИКА И СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА БЕЗОПАСНОСТ.НЕ ВИДЯ ЛИ ОНЯ ДЕН 50 ГОДИШНИЯ ЗИЛ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА.БИЛ СЪМ СВИДЕТЕЛ КАК ДЕЙСТВАТ ПОЖАРНИКАРИТЕ В МНОГО ГОЛЕМИ И ОПАСНИ ПОЖАРИ.По отношение на техниката в СОФИЯ и големите градове положението горе долу бива но в провинцията пожарните команди са пълна скръб по отношение на техниката.За съжаление ще намерим пари за нови избори ,но за пожарната няма.ПРОБЛЕМА С МАСОВИТЕ ПОЖАРИ Е ОТ ПОНЕ 15 ГОДИНИ И НЕ СЕ ВЗИМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ.,А СМЕТКАТА Е МНОГО ПРОСТА.ЗА СЕДМИ ПЪТ ЩЕ ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА 3-4 ГОДИНИ А СРЕДСТВАТА ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО ИМ СИГУРНО ЩЕ НАДХВЪРЛЯТ 600 000 000 ЛЕВА.
  • 17 Демагогския политически устрем

    4 2 Отговор
    Може да ни отвори очите за да станем свидетели на още пудели, обучени да разнасят в реалност пачки. Голяма се оказа неистината с ,,онова шкафче" от една фалшификация, което помогна няколко партии да избуят като троскот. Те получиха сила за своето израстване с огромната подкрепа на др. ☆адев. Сега потънахме в политическо безредие от новонароените партийни дошли главно с методите които,,притежават" за борба с корупцията. Корупцията се разраства до неимоверно размери и благодарение на бездарността си тези нови водачи се оказаха много затънали само за 2-3 години в мафиотски игри по много фронтове. Сега отново с такива лозунги си правят кампания за вземане на властта в страната. Очаквам н.в. Народа са не им се поддаде на АЛА-БАЛА.

  • 18 Бивш левскар

    1 3 Отговор
    Коцето си е ибрикчия и лизач, но в случая е прав.
  • 19 Кой беше тоя с рублите?

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЦРУ, ФБР и ДЕА клон СОФИЯ":

    Ако е български гражданин, защо акъла му е все за Русия, а не за България?
  • 20 ганю

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Зле сме":

    от костов досега българия се управлява от мафията
    само тарикатлъци и мръсни долни уйдурми
    всички тези са за разстрел
    След което ще станем България
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 ганю

    1 0 Отговор
    България
    дедите наши завещаха ала днешните о.с.р.а.х.а
    ала бала шайката
    време е народа да им е...е майката
  • 23 Незнаещ

    1 0 Отговор
    А защо само за пожарите ?
  • 24 Интелект

    2 0 Отговор
    Защо да подава оставка пък той. Да не е палил огньовете? Егати и логиката. Да отиде копейката при пожарите, не само да чупи стойки. Направо отврат.
    Иначе, ДА, сайта е пълен с тролове, затова и не го чета. Не че на тях им дреме :)
  • 25 бай герги

    0 1 Отговор
    защо копейкин не стане пожарникар и иди да гаси пожари ами само бълва простотии,аман Копейкин ти си срам за България с твойта руска партиика срам

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта