25 Септември, 2024 1099

Доган или Пеевски рушат духа на ДПС?


  • Ахмед Доган почетен председател на ДПС Всички сме виновни за това явление, което стана. Всички, включително и аз. Грешка, фатална грешка. Голямата цел е да се елиминира ДПС от политическата сцена на България и да атакуват единството на нашата общност. Трябва да намери воля, сили и да се извиним на цялото общество и на първо място на нашите хора., на нашите избиратели., на нашите гласоподаватели. Грешката е направена и тя е от години. Трябва да се извиним, защото допуснахме подобно явление. Това момче е заплаха за демокрацията! Тук сме сеирджии, на Балканите сме сеирджии. Гледаме груби нарушения на законността, на върховенството на закона и само наблюдаваме. Чакаме някой друг да ни свърши работата.
  • Делян Пеевски съпредседател на ДПС С приключилата днес регистрация на кандидатските листите за предстоящите парламентарни избори стана ясно едно - днес бе затворена срамната страница и прерязана пъпната връв на ДПС с комунистическите тайни служби и Москва. ДПС - Ново начало влиза в предизборната надпревара без онези, които 34 години използваха партията и общността за постигане на личните си цели и потребности, превръщайки партията в клиентелистка. ДПС без ДС! Това е новото начало. Онези, които по заповед от Москва попречиха България да има редовно евроатлантическо правителство и на 3 юли гласуваха “против” кабинета на Росен Желязков и днес избраха личния си интерес, амбиции и зависимости, пренебрегвайки Устава на ДПС и активираха чл. 6.

    85 гласа
    76%
    24%
    26 гласа

Коментари

  • 1 Реалист

    12 3 Отговор
    Пеевски в делиормана или кърджали да направи един митинг и ще стане ясно на мига политичевката му кариера.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 34 години

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Стига!!! ДПС без ДС и вече по нов път! Успех!
  • 3 ДПС 34 години не работила за ,,своите"

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Избирателите им 50% избягаха в чужбина. Тези които останаха 80% са неграмотни. Престъпността продължава да расте в гетата. Наркотици, далавери и проституция и просия. Догановци натрупаха неуместно богатство за сметка на ,,своите". Да се надяваме нещата да пръгнат на добро. Заради досегашните ,,догановци" нас ни искат никъде по света.

    Коментиран от #7

  • 4 Напреднал

    6 2 Отговор
    Атаката по ДПС е привнесена отвън и най-вероятно е атлантическа по произход. Атлантистите ненавиждат и искат да прекъснат и двете силни влияния в България - руското, но и турското. Целта е да остане само атлантическата "любов". Проблемът с турското влияние е, че се разиграва етническата карта, което може да има пагубно влияние за България. А ДПС тъкмо беше започнала да се превръща от етническа в поне малко смесена партия.
  • 5 истинските факти

    3 12 Отговор
    Народа е с Пеевски! И той се е доказал като успешен политик, управленец и държавник! За това ще получа категорична подкрепа на изборите!
  • 6 Град Козлодуй

    0 1 Отговор
    Аз съм Козлодуй. Свобода или Смърт, много съм дърт, много съм дърт. 65 години спя и ям ряпа, и чакам момента да скоча в трапа. Аз съм от Лом и съм говедо, но се представям за козлодуйско чедо. Радиацията мен не може да ме хване, душата ми от памперса, често се храни. Правя си аз ношки редовно, и всички ми викат че съм гоовнюю. Най-добрият аз съм в сайта, мозъка ми е с лимит, 2 мегабайта. Много обичам аз да досаждам, и на Стамаат на члена да се угаждам. Кара ме той като трудовашка каруца, целия ми диференциал, горко скрибуца. Много ви моля не ми се сърдете, искам всички дружно да ме наебете....,!
  • 7 разбира се

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДПС 34 години не работила за ,,своите"":

    Това се отнася за всички партии,не че избирателите на ДПС са напуснали страната.
  • 8 кмета на врани кон

    1 0 Отговор
    ТЪРГОВИЩЕ пак остава на СТАРИЯ лидер КОИТО СЕ ЗАЛЮБИ СЕГА СЪС ПЕЕВСКИ областа помни колко години ни правиши зависими като ни пращаше даначни хеи ,какволи не както сега постъпват със СВОИТО другари от крилото на СОКОЛА
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Михаил

    1 0 Отговор
    Избийте се да ва няма изобщо и всичко ще се нареди
  • 11 нннн

    1 0 Отговор
    Темата Доган - Пеевски ми омръзна. Има и други престъпници за които да пишете.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта