27 Септември, 2024 1832

Васил Терзиев или Ваня Григорова ще оставят София без градски транспорт?


  • Васил Терзиев кмет на София Сметките на "Столичен автотранспорт" ЕАД са блокирани от 25.09.2024 г. Ако това дружество спре да работи, ще спре и градският транспорт в столицата. "Столичен автотранспорт" ЕАД има натрупани задължения през годините в размер на 20 млн. лв. Чакаме с нетърпение и делото за незаконността на избора на новите представители в управителните съвети на общинските дружества да влезе в съда.
  • Ваня Григорова общински съветник Току-що водих разговори с част от ръководството на Столичния автотранспорт, документите по запора и по работата в общежитието за служители на градския транспорт в „Дружба“ са крити от новото ръководство 45 дни и едва през последните няколко дни са им дадени на флашка. Състоянието на градския транспорт е такова поради дългогодишното неглижиране, както от страна на Столичната община, така и от страна на държавата.

    80 гласа
    30%
    70%
    185 гласа

Коментари

  • 1 Ваня

    20 24 Отговор
    Продължава да се държи като синдикалист не търси решение на проблемите а търси косури и стремеж да блесне подобно хората от ИТН които видяхме докъде стигнаха.

    Коментиран от #3

  • 2 Марко

    14 16 Отговор
    Няколко факта за размисъл:
    1. Няма градска обществена транспортна система по света, която да не се дотира, за да се намалят замърсяванията от ползването на автомобили.
    2. 20 млн загуби, натрупани през последните години са нищо за бюджета на София. Велосипедистите около мис Бони реконструираха малоумно Патриарха и Витошка за няколко милиона и ДСУшко никакъв проблем не видя в това пилеене на общински пари.
    3. Истинската цел на съзнателно предизвиканата криза е подмяната на мениджмънта в софийския градски транспорт.
    4. ДСУшко най-спокойно ще остави софиянци без ГТ, за да добара позициите в сектора.

    Това е фактическото положение в тази предизвикана нарочно криза от ДС и ушенцата й. Гепене му е майката.
    Гласувайте отново за ППДБ на скорошните избори!
    За да гепят нещо, те и без храна и вода може да ни оставят, нали целта оправдава средствата?
    Заслужава си да се гласува за тия високоморални гении 😂😂😂
  • 3 честен ционист

    12 14 Отговор

    До коментар #1 от "Ваня":

    Ляв синдикалист няма. Държи се като кандидат за секретарка при Государственный комитет по труду и социальным вопросам (Госкомтруд)
  • 4 ГЕРБ са виновни за всичко!

    24 8 Отговор
    Общинското дружество Градски транспорт има натрупани задължения в размер на 20 млн. лв. през годините! Некадърната Фандъкова остави още "мини" на Терзиев!!!!!

    Коментиран от #10

  • 5 решение

    5 8 Отговор
    и двамата в затвора
  • 6 ПП-ДБ са решението за промяна към добро

    13 13 Отговор
    Припомняме, че през август, по предположение на Карлос Контрера (ВМРО) и двама бивши съветници от „Възраждане“ Севделина Петрова и Красимир Гълъбов, бяха сменени набързо ръководствата на „Център за градска мобилност“, „Столичен електротранспорт“, „Столичен автотранспорт“, „Метрополитен“, „Топлофикация София“ и „Софтинвест“. Докладът им получи подкрепа от ГЕРБ, БСП, ИТН и няколко отцепили се от „Възраждане“. Веднага след това кметът на града и управляващите от ПП-ДБ-СС се опитаха да блокират това решение, но не успяха.
    ПП-ДБ са решението за промяна към добро, но са саботирани от всички други партии!

    Коментиран от #9, #13


  • 7 майко мила

    12 10 Отговор
    по тъп въпрос не съм срещал естествено че е неудачника Терзиев този транспорт в цял свят се дотира от общините Ваня е един съветник и от нея нищо не зависи гласувайте пак за ППДБ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ТЕ СА НЕМОЖАЧИТЕ ФАКТ!!
  • 8 Фактите не лъжат!

    15 5 Отговор
    Запорът е заради казус от декември 2020 г., по времето на некадърната ГЕРБерска "калинка" Фандъкова!! Става въпрос за прекомерно скъп ремонт на общежитие за служители на градския транспорт в „Дружба“. Бонев е подал сигнал и към АДФИ, тъй като, според него, материалите са взети на цена 20 – 30 пъти по-висока от стандартното - типично за КОРУПЦИОНЕРИТЕ и ИЦМАМТИЦИТЕ от ГЕРБ!!!
  • 9 Софиянец

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "ПП-ДБ са решението за промяна към добро":

    Бягай бе, тия за нищо не стават! Даже дпс ги изпревариха на последните избори, шарлатани и безродници! Такива боклуци не е имало до сега!

    Коментиран от #26

  • 10 ТАКА ЛИ

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ са виновни за всичко!":

    всеки кмет се съгласява и полага клетва при стъпване като приема всички негативи и активи ,които наследява терзията като е едноклетъчен и лаком за власт като всички от ППДБ да не се е хващал на това хоро...
  • 11 Фактите не лъжат!

    9 4 Отговор
    Имало е начин дружеството да бъде спасено, а условията по ремонта да бъдат предоговорени, но когато на такива важни позиции като Кмет на Столицата се поставят некомпетентни, необразовани и без личностни качества хора, като руската учтельница Фандъкова, която няма мениджърски опит и умения, всичко потъва в хаос и корупция, парите на столична община се източват и водят към огромни задължения!
  • 12 Герб са корупцията у нас!

    13 3 Отговор
    Виновти са доскоро управлявалите ГЕРБ за проблема.
    Причината - запорът е заради започнат преди 4 години ремонт!!!!!
    Още тогава сигнализирали за ЗЛОУПОТРЕБИ!!!!
    Къде е заспалата ни Прокуратура?!
    ГЕРБ и Фандъкова са забатачили цялата столична община в схеми, преразходи и измами!
  • 13 ИЛЮЗИЯ Е

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "ПП-ДБ са решението за промяна към добро":

    ТЕЗИ ОТ ПП СА ЛАКОМИ И НЕМОЖЕЩИ ШАРЛАТАНИ ТАКИВА НЕ Е ИМАЛО ВЪВ ВЛАСТА В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ...УМЕЯТ ДА СЕ ВОЗЯТ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ ЗА КУПОНИ И ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ДОКУМЕНТИ НА НПЛО
  • 14 Мирослав

    12 2 Отговор
    По времето на Фънда и Боко, Столичен автотранспорт сключва договор с "наша фирма" за ремонт на панелно общежитие в Дружба на цена 1852 лв./кв.м. 1852 лв.за ремонт на един квадратен метър! Доста по-скъпо, отколкото изграждането на чисто нова сграда. Сами си помислете колко точно е откраднато за този ремонт с тази цена. Договор има, пари обаче - не.И сега фирмата си иска парите и е блокирала сметките на автотранспортното предприятие. За този договор трябва да се попитат Боко и Фънда. Те да платят солидарно сметката и оттам право в панделата.
  • 15 конфликт - нЕма

    9 4 Отговор
    Конфликт нЕма ! И кокошките в курниците по селата разбраха , че Васил Терзиев не става за нищо . Самовлюбен , инфантилен , непостигнал нищо сам в живота си , всичко му е поднасяно на тепсия (благодарим ви дядковци , чичковци ,лели , мама и тате и БКП и ДС , разбира се ) вкл. "Оптикоелектрон" откъдето понатрупа парички , сега му подариха и София , където той се уплете като пиле в кълчища . Горката София и горките софиянци /но все пак , нека не забравяме , че освен ала-балашинките и нЕкои "софиянци" гласуваха за него) !
  • 16 ГЕРБ са шайка измамници!

    9 3 Отговор
    Този казус е от декември 2020 г., когато общинският съветник от групата на ПП-ДБ-СС Борис Бонев е
    подадал сигнал към Агенция за държавна финансова инспекция (АДФИ) за Безобразно Скъпия Ремонт на общежитието за служителите на градския транспорт в „Дружба“. Оказа се, че материалите са взети на цена 20-30 пъти по-скъпа от стандартното!!! Типично за ГЕРБ-корупционерите!! В момента, в който този казус стана публичен, ръководството на Столичния автотранспорт е решило буквално да замрази този ремонт...
  • 17 Чекмеджан от Банкя

    11 2 Отговор
    Аз съм виновен, защото парите ги откраднах за да купувам гласове. На мен градски транспорт не ми трябва, защото се возя на жипката, а вие гласувайте за мен за да мога да продължавам да ви крада. В повечето цивилизовани столици има евтин и хубав градски транспорт, г-н неинформиран. Отиди в Букурещ да се повозиш и да ми кажеш лошо ли е и колко струва билета, че и винетката. Пътищата лоши ли са им за това че е по-евтино?
  • 18 Мирослав

    9 2 Отговор
    Информация от 2020г.:
    Столичният автотранспорт е сключил договор за ремонт на панелно общежитие за близо 3 млн. лв. или по 1852 лв./кв.м. (950 евро/кв.м.), пишат от "Спаси София".
    Въпреки тежкото финансово състояние на дружеството, общежитието в автобусен гараж "Дружба" ще се ремонтира основно на цени, завишени по няколко пъти над пазарните. "Стойността на практически всички материали е завишена многократно. От топлоизолацията, която ще плащаме 4-5 пъти над пазарните цени, през тоалетните, радиаторите и ламината - от 2 до 4 пъти по-скъпо, та чак до дюбелите и розетките, чиито стойности достигат над 10 пъти цените на дребно", каза Борис Бонев.
    Вносител на доклада, с който се иска финансиране за тази кражба през 2020г. е сегашният съветник Карлос Контрера.
  • 19 Мнение

    6 6 Отговор
    ГЕРБ крали през 2020 г., а искат да хвърлят вината на новия кмет Терзиев и той да им плаща кражбите!
  • 20 Тролетарии от всички страни ...

    4 6 Отговор
    Гледам , тук (в сайта) ПеПеДеБейчетата са се развихрили ! Защитават Вася КДСарката , като едни истински Матросовци . Тракат ли , тракат лъжи и опорки и си мечтаят някой да им се върже . Няма как тролетарчета , няма как - няма софиянец , който в момента да не "благославя" Терзиев и да не иска ... да обича майка му ! Но нищо , вие си тракайте , на никого не пречите .

    Коментиран от #22


  • 21 Чекмеджан от Банкя 2

    8 1 Отговор
    Навсякъде градският транспорт се субсидира от общината, дори и в Германия, където цените са кошмарни, макар че там има различни варианти за карти с влакове и т.н. За да се субсидира от общината трябва да се управлява добре, а не да се прави ненужен ремонт на плочките на НДК, които да протекат в мазето, както и на подлеза там, на жълтите павета по един ремонт за всички избори така че да има пари за гласове за герб. Пак гласувайте за мен, а после се чудете защо нямате държава. На мен не ми трябва

    Коментиран от #28

  • 22 Обидите са липса на аргументи!

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "Тролетарии от всички страни ...":

    Обидите на лична осново издават липса на адекватни аргументи, безсилие и вина, която да прехвърлите на новия кмет! Негодници и Крадци от ГЕРБ!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 всички политици са

    1 2 Отговор
    измамници гледат да се доберът до кокала но вече се крадът мелеоне и не е кокъл а черен хайвер 🤑
  • 25 Мда

    1 2 Отговор
    Васето като Пълната простотия каквото пипне изсъхва
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Ти да видиш

    0 0 Отговор
    И Ванчето ше упрай нещата! Само да се докопа до касата!🤣🤣🤧🤧
  • 28 истина ти казвам

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Чекмеджан от Банкя 2":

    Чекмеджан пак ше ви го ......! Щото вие не можете да разделите порцииките! Не можете да се разберете кой,колко и от къде ше лапа! Всичките сте б......!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта