18 Октомври, 2024 1874

Кой е виновен за задръстванията в София?


  • Васил Терзиев кмет на София Истината е, че задръствания в София има и ще продължава да има, когато имаш 800 000 коли, които и тази година са се увеличили. Населението също се увеличава, строи се, развива се градът. Амбицията е да се подобри инфраструктурата на града. Ще продължава да има трафик и това не трябва да е изненада за никого. Всички искаме да караме по европейски улици и това го дължим на софиянци. Задръстванията ще продължава да ги има, докато този град се развива. Не сме ние първите, които затварят улици, за да се строи.
  • Антон Хекимян общински съветник от ГЕРБ Не могат да се справят с трафика и тук идва болшевишката идея на Борис Бонев - да ни забранят автомобилите. Дайте да слезем от тях. Писна ни от вас. Всъщност нямаме повече никакъв кредит на доверие. Днес аз ще напиша един чек. Този чек е на стойност 5 млн. лева - толкова загуби калкулираме всеки ден заради задръстванията. Има различни формули, по които може да се изчисли това. Средната производителност на човек, включително на работещ в София. Една консервативна формула, ако използваме между 500 и 700 000 работещи всеки ден и като пресметнем едни 15 мин. в задръстването, правят 5 млн. на ден. Големият губещ са софиянци - ние, вие и градът. Големият губещ получава чек от 5 млн. лева на ден.

    239 гласа
    70%
    30%
    101 гласа

Коментари

  • 1 Софийски

    52 6 Отговор
    Кекимянката не излиза от филма

    Коментиран от #12

  • 2 ХхА

    17 11 Отговор
    ПеерунгелЕ, я да се махате и двамата!!!
  • 3 УРА,, УРА

    40 7 Отговор
    Хекимян лекичко и умишлено пропуска факта, че от тия 5 милиона много голяма част влизат в бюджета под формата на ДДС и акцизи. Така че подобни внушения са много плоски и евтини. Просто трябва да има ярост, злоба и напрежение. Типично за ГЕРБ.
  • 4 Антон

    38 4 Отговор
    Защо се дава гласност на Антон Хекимян? Не е ли очевидно каква е ролята му? Защо продължават да се подкрепят медийните му изяви? В този момент не може да се каже, че участва в какъвто и да било процес. Не е специалист по градска архитектура и организация. Той е просто активист от една партия. Защо не се чува гласа на други хора от трети партии, а се противопоставя само Хекимяновото (герб) мнение спрямо настоящия кмет? Хекимян съществува само за дискредитация и е срамно колко малко съвест е останала в негата личност.

    Коментиран от #10

  • 5 развеселен

    14 33 Отговор
    Гледам - подкрепата за Ушко Терзиев е по голяма от тази за ХъкМъкянката ?! Демек - на подкрепящите Ушко им се харесва да изминават пет км. за два часа из София ?! То , че софиянци са мазохисти го разбрахме след кметските избори , ама след всички съсипни които натвориха Ушко и ЛГБТИ дружинка в София , все ми се струваше , че колкото и да е мазохист един човек , все пак ще му писне . Обаче - не . Искат още от същото ?!
    Д.Е. БИЛИ
  • 6 Слави

    10 5 Отговор
    Те тея двамата май са един за друг.

    Коментиран от #25


  • 7 БАРС

    16 2 Отговор
    ЖИВЕЯ В МАЛЪК ГРАД ИМАМ РАБОТА ,НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ ВЪОБЩЕ СОФИЧКИТЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ.КАТО СА СЕ ЮРНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ В СОФИЯ ДА СИ МУ МИСЛЯТ .
    НИКОГА НЕ СЪМ МЕЧТАЛ ДА ЖИВЕЯ В ГОЛЯМ ГРАД.ПО ХУБАВО ОТ СПОКОЙСТВИЕТО НЯМА.А СОФИЯНЦИ КАТО ИСКАТ ДА НЯМА ЗАДРЪСТВАНИЯ ТО ДА ПОДГОНЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СЬЗДАВАТ РАБОТА И ПО СЕЛАТА.ТАКА Е В ГЕРМАНИЯ В ПОЧТИ ВСЯКО СЕЛО ИМА НЯКЬКВА ФАБРИКА.ДА ТАКА БЕШЕ И ПОЧНОЛО ПРИ Т.ЖИВКОВ.ЧОВЕКА ПОЧНА ДА ЗАВРЪЩА ХОРАТА ПОСЕЛАТА ИМАШЕ И ПО СЕЛАТАНИ ЦЕХОВЕ ,МАЛКИ ФАБРИЧКИ,ШИВАШКИ ЦЕХОВЕ,А СЕГА КАКВО ЮРНАЛИСА СЕ ПО СОФИЯ ВАРНА ВЬОБЩЕ ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ .ДА ТОВА Е ИСТИНАТА ДА СЕ СТРОЯТ ФАБРИКИ И ПО СЕЛА И МАЛКИ ГРАДОВЕ .ДА И ОЩЕ ДА НАМАЛЯТ ДАНТЦИТЕ НА ТИЯ КОИТО ОТКРИЯТ ФАБРИКА ИШИ СЬЗДАВА НЯКЬКВА РАБОТА НА СЕЛО И В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ако трябва и 5 год.да ги освободят.
  • 8 дон Вито

    19 2 Отговор
    Виновен е главният архитект.
    Презастрояване, теснотия.
    Капиш??
  • 9 Йеронимус БОШ

    22 1 Отговор
    Хекимянката стана подлога на ББ ! А УЖ беше от НЕзависимите журналяги , който търсеше винаги правдата ! Ха ха ха !
    Ето такива са болшинството журналисти по медиите - страхливи , слугинстващи , жалки , платени , купени , безгръбначни , мекотели !
    Как да им вярваш ?

    Коментиран от #23

  • 10 Тото 1 и Тото 2

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Антон":

    Думите МОРАЛ и СЪВЕСТ не изглеждат съвместими с личността на Антон !
  • 11 гората и дърветата в нея

    12 1 Отговор
    Причината е повече от ясна, коментирана от хората, но дотам. Чакаме да ни "оправят" в буквалния и преносен смисъл.
    Всички виждат десетките кранове и строежи в София. Паркинзи и зелени площи сменят предназначение и хоп, блокче.
    Всички го виждат и знаят, надцакваме се по светофарите и кръстовищата, псуваме се, а ония, които раздадоха и усвоиха всички тези разрешителни ни се присмиват и си живеят живота.
  • 12 ПЪГУОШ

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Софийски":

    Опитва се да се прави на ГЛАВЕН герой , а даже и от третостепенните не е !
    Като го употреби напълно , ББ ще го захвърли , когато вече му е ненужен. Нагледахме се на тази процедура с много видни дейци от ГЕРБ - Цецо , Цецка , Фидосова , Габриел , Лъчо Мозъка , Влади горанчето , Румяна Желева.............
  • 13 az #СВО

    5 3 Отговор
    Хвани единия удари другия!

    Докаде я докарахме, амбреажи да решават съдбата на София!
    Срам и позор!
  • 14 ЛегнаЛангеЛ

    12 0 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА води до тотална деградация на тези , които са я приели в сърцето си и изповядват нейната идеология !
    Вижте Антончо и ще разберете !
  • 15 ДОМ

    10 0 Отговор
    Хекимянката е къртица. Тя никога няма да се превърне във фактор, защото когато бъдеш осветен като слуга на мафията, единственият ти вариант е да си слугуваш докаго си жив.
  • 16 Момчил

    11 1 Отговор
    Химическа кастрация за Хекимян ! Абсолютен нагъл дебил

    Коментиран от #20

  • 17 БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЬзнанието

    2 0 Отговор
    Гледахте ли 808 по ютуб? за софия, метрото и влаковете
  • 18 БОЧКО

    9 0 Отговор
    Кикимян е доста неприятна личност. Хората го намразиха заради поврътливото му и угодническо поведение към толупа. То не е само да можеш да ломотиш, трябва и морал да имаш. А Кикимян явно няма такъв. Голем кеф ще е, когато Буци каже, че не го познава, като много други от ГЕРБ. Няма да е много далече това време. А до тогава ще гледаме запенения от злоба журналист.
  • 19 БОЧКО

    8 0 Отговор
    Кикимян е доста неприятна личност. Хората го намразиха заради поврътливото му и угодническо поведение към толупа. То не е само да можеш да ломотиш, трябва и морал да имаш. А Кикимян явно няма такъв. Голем кеф ще е, когато Буци каже, че не го познава, като много други от ГЕРБ. Няма да е много далече това време. А до тогава ще гледаме запенения от злоба журналист.
  • 20 любител

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Момчил":

    прав си пич това е не само дебил но и мръс--н нагъл гербер.
  • 21 Ааааа а...

    2 0 Отговор
    Много си приличат с ХристиМицк
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Паисий е жив

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Йеронимус БОШ":

    Моля, не обиждай мекотелите. Те са полезни животни и имат своето място на планетата.

    Коментиран от #30


  • 24 Жмръц

    4 2 Отговор
    Е,как кой?"Задръсти София" и Бацил Тер3иев,кой друг!
  • 25 О НЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Слави":

    кметицата си има сериозен приятел шевката на сос
  • 26 Чекмеджан ефенди

    8 0 Отговор
    Мразя КИРУ и АСЕН, обаче те бледнеят пред БОКО и неговта свита. Бонев да се вземе в ръце и да си вземе по свестни съветници.
  • 27 СпоКо

    1 1 Отговор
    Споко, в София половината от работници си тръгват и повече от 15 минути по-рано, заради куп "лични прични" като деца, кучета, котки ... така че ако вземем да си смятаме и 15-те минути, явно капитализмът яко иска да ни впрегне да работим 15 минути повече, без да ни увеличат заплатата с по 5 млн. на ден :)
  • 28 Без значение

    1 1 Отговор
    Освен различно ориентирани човечета и лизачи има и други алтернативи за софиянци.
  • 29 Срам

    6 0 Отговор
    слаба работа сте г-н Антон Хекимян, направо сте смешни с вечните си съботиране на работата на Кмета и пак вашите информационни агенции са изчеслили че сте на първо място на изборите имате късмет, че само корумпираните и зависимите от работата си гласуват и естествено, че си плащате на комисията да прави невалидни блютини, знаем как печелите изборите, на хартийки , ако са само електронно гласуване и отидат повече хора ще го закъсате то е ясно! Лидера ви и Фандъкова са си за институцията със строг режим, за всичките си деяния
  • 30 тиквенсониада

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Паисий е жив":

    Прав си ! Мекотелите са класи над Хекимян ! И интелектуално , и морално , и .............
  • 31 българка

    3 0 Отговор
    Хекимян е виновен, защото нали е журналист от незнам колко години и никога не е повдигал този въпрос. Ясно защо - през цялото време е козирувал на Бойко Борисов.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта