20 Октомври, 2024 2680

Добър ли е националният отбор по футбол?


  • Георги Иванов – Гонзо президент на БФС Националният ни отбор по футбол сега е много по-добър, отколкото бе преди 2 години. Илиан Илиев има голяма възможност и се надявам вече да постигнем целите, които си поставихме.
  • Георги Илиев - Майкъла бивш български футболист След тежката загуба в Белфаст не можем да скрием реалността. Футболът е отражение на държавата - щом премиерът е временен, то и футболът ни също е.

    18 гласа
    5%
    95%
    311 гласа

Коментари

  • 1 Мис Пиги

    28 0 Отговор
    "Тежките загуби" станаха вече прекалено много и прекалено тежки, като сутрешния махмурлук на перуката.
  • 2 Тома

    29 1 Отговор
    В българският футбол сложиха много неграмотни момчета и им казаха да крадат.И футбола приключи
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Даниел

    17 2 Отговор
    Отбора играе аматьорски футбол,но треньора няма никаква вина в случая нито президента.
    Причината се корени във факта ,че в школите няма “преподаватели”по футбол ,който да направят децата тактически грамотни от ранна възраст!

    Коментиран от #7

  • 5 Леля Гошо

    16 0 Отговор
    Вън мутрите от футбола!
  • 6 Бабугер

    17 2 Отговор
    Гледах вчера едно дерби с футболисти от Амазонка и няколко българчета срещу африкански бежанци и скандинавски алкохолци. Е, какъв национален отбор да имаме, като българите в родното първенство да скромна малцинствена групичка!? Не може в наследника на български гранд от комунистическо време да няма нито един българин в стартовия състав.

  • 7 Пешо от панелката

    26 0 Отговор

    До коментар #4 от "Даниел":

    Единственото което интересува треньорите в ДЮШ е взятки $$$ от наивните родители, които вярват че техния келеш е следващия Меси

    Коментиран от #18

  • 8 0000

    4 9 Отговор
    Само лефски,мвр оле
  • 9 Ради

    17 1 Отговор
    Никой от така наречения изпълком не се интересува от футбола. Не искат промяна и точно затова избраха гонзо. Ако дойде друг ще им свърши хранилката и ще трябва да бачкат за да вземат някой лев
  • 10 Един българин

    7 0 Отговор
    Не е срамно да загубиш от по добър отбор но не и с такива резултати и от твоята все още черга и да не можеш да вкарваш голове на отбори като Беларус и Люксембург така че най добре да си играем вариантите на минифутбол и футзал там поне сме по добре и постигаме добри резултати
  • 11 Ясно е

    9 0 Отговор
    Неможе във водещите ни отбори да участват само двама трима Българи и да искаме да да създаваме качествени играчи
  • 12 Артилерист

    10 0 Отговор
    Като видя Гонзо и мога да му пиша минуса без абсолютно никакво двоумене. Ще ме изтрият, ако споделя с подходящите граматически форми доколко Гонзо става за ръководител и какви са тези, които го избраха...
  • 13 факти и само истински

    9 0 Отговор
    проблема е много голям и много дълбок изкарваш един курс за треньор по футбол за да ти преберат парите и да ти дадат една хартия и после ставаш събирач на пари от деца! без да има резултати ,физическо развитие и някакви критерий ,контрол и това продължава ама тези деца никой и не ги търси за БГ футбол копуват се футболисти от Африка и това е от години и хептем се унищожава всичко!!!
  • 14 Бибитко от Банкя

    10 0 Отговор
    Гонзо е същият лъжльо като Боби Михайлов. Все нещо се развива и върви напред, и все срамни загуби и бездарна игра.Вярно е, че първо зависи от футболистите. Детско-юношеските школи бяха унищожени, понеже са наследство от "лошия социализъм". Пускат се някакви аматьори, които нито имат физическа подготовка, нито технически умения. За треньорите да не говорим. Даже Албания не се поколеба да покани на поста национален селекционер доказан италиански специалист, само ние тук упорстваме и не виждаме, че царят е гол.
  • 15 Леонид Брежнев

    7 0 Отговор
    за съжаление това е най-доброто с което разполага Българския футбол! Щом капитана на националите е твърда резерва и то в едно посредствено европейско първенство каквото е гръцкото какво да коментираме повече и на какво да се надяваме като съперниците ни излизат със състави от титуляри играещи в елитните първенства на Европа дори и състава на Люксембург е по-скъп във финансово изражение от националите ни така че резултатите са абсолютно резонни дори превъзходни за това с което разполагаме в момента!
  • 16 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    8 0 Отговор
    ТОВА НЕ Е НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е СБИРЩИНА ОТ НАБЕДЕНИ "ФУТБОЛИСТИ" КОИТО ЕДИНСТВЕНО МОГАТ ДА ИГРАЯТ ДОБРЕ КЮЧЕК. ТЕЗИ ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ ВСИЧКИ ПАРИ КОИТО СА ВЗЕЛИ И ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА СТЪПВАТ НА ФУТБОЛЕН СТАДИОН. ДА СЕ ЗАЛИЧАТ ВЪВ ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ КАРТОТЕКИ.
  • 17 стоянов

    5 0 Отговор
    Футболът ни е точно в толкова "добро състяние" , колкото и цялата ни държава.
  • 18 Ггошо

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пешо от панелката":

    Много вярно.
  • 19 Роко

    3 0 Отговор
    Дербито от вчера е отговорът защо нямаме футбол 2 ма българи от общо 22 на терена в отбори който са станали грандове и имена в българския футбол заради българите който са играли в тях през годините и това са отбори с най големите школи в България

    Коментиран от #21

  • 20 някой пак

    3 0 Отговор
    не си е пил хапчетата или се е дрогирал - бг и футбол майтап бе уйли

  • 21 любител

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Роко":

    прав си пич като прибавим към тях и лудогорец шампиони сто години картинката е ясна. националите ни са пълна нула както ръководството на БФС така е с парламента и управниците ни. пълна НУЛА.
  • 22 Тото 1 и Тото 2

    1 0 Отговор
    Що бе , хора ? Чудесен си е отбора ни. Млади момчета. Добре осигурени. Със скъпи коли , тунинговани манекенки , татуси и скъпи дрехи - в изобилие ! Какво повече ?
  • 23 Зайо Байо

    1 0 Отговор
    Защо не се даде информация какви пари получават нашите национали ?
    Заплатите им не са по 2500-3400 лв , нали ?
    Сигур прибират по 20 000 - 30 000 , че и повече !
    И......заслужават ли ги ?
  • 24 мухата ЦЕЦЕ

    1 0 Отговор
    Имам РАДИКАЛНО предложение за нашия национал !
    Да вземат само 2-ма нови. И това са Бойко и Делян.
    Делян ще е вратар. Със своето туловище и обем , той ще изпълни цялата футболна врата и топката няма как да влезе !
    А Бойко ще бие дузпите , защото виждаме , че Десподов ги изпуска. Я кажете , кога бат Бойко е изпускал дузпи ?
    Или ако се случи , стреснатия съдия , отсъжда да се пребие !
    Така хем ще има шоу за публиката , хем хората ще идват с кеф на стадиона .
  • 25 Киро

    0 2 Отговор
    Може да плюеме отборите ни като цяло, но не може отречете, че единствено Лудогорец като отбор ги бива за нещо. Аз не гледам особено много футбол, но съм забелязал че Лудогорци те що годе измъкват някоя точка на световно ниво за разлика от Левски и ЦСКА.
  • 26 ЛаТераЛен ТУУЛ

    1 0 Отговор
    Може ли да има Конфликт на тема БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ , при положение , че такъв просто НЯМА !
  • 27 Ташунко сапа

    0 0 Отговор
    Футболният национален отбор е добър ,ама по душа .🤣
  • 28 Кривоглед

    1 0 Отговор
    Не гледахте ли вчера дерби, като финал за шампионска лига?
    Коментарите и изявленията след мача бяха такива.
    Всъщност футбол на ниво по-ниско от махленско.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта