24 Октомври, 2024 2227

Кой печели войната в Украйна?


  • Владимир Путин президент на Русия Москва никога няма да отстъпи четирите източноукраински региона, които са част от Русия, искам и другите да отчитат интересите ни в сигурността в Европа. Западът разбра, че Русия ще победи, но аз съм отворен за преговори, основани на проекта за договорености за спиране на огъня от руско-украинските преговори в Истанбул през април 2022 година.
  • Джо Байдън президент на САЩ Руският президент Владимир Путин се провали в започнатото от самия него нашествие срещу Украйна. Добрата новина е, че войната на Путин не постигна основната си цел. Той имаше намерение да унищожи Украйна, но Украйна е все още свободна. Той имаше намерението да отслаби НАТО, но НАТО е по-голяма, по-силна и по-единна от всякога.

    395 гласа
    84%
    16%
    74 гласа

Коментари

  • 1 честен ционист

    58 3 Отговор
    Не е важно кой печели, важното е, че Ганя плаща сметката, при който и да е победител.

    Коментиран от #8

  • 2 Демент Байденов

    59 6 Отговор
    Ще се види кой печели когато бандеровците се закачат за колесниците на отлитащите галакси!! 🤣🤣🤣

    Коментиран от #16

  • 3 Демент Байденов

    47 3 Отговор
    ...както в Афганистан!! 🤣🤣🤣
  • 4 az #СВО

    73 6 Отговор
    Отговорът е ясен за всеки!
    Само ще добавя, че за 75 години съществуване НАТО не е спечелило нито една война...

    Коментиран от #7, #9

  • 5 Свърши се с бандеровци!

    59 5 Отговор
    Какво търси САЩ в Украйна? Помислиха си че кражбите им ще са техни в Украйна!
  • 6 Гунчо

    7 16 Отговор
    Американските политици воюват единствено и само за собствено преизбиране. Щото не гласове от Афганистан, Ирак, Ливан и Украйна ги въвеждат в Белия дом и Конгреса. И щом американците не искат да воюват, Байдън също не иска, а значи може да помага на Украйна само с пари - т.е. губи срещу Путин, на който не му пука, колко милиона негови войници ще загинат.

  • 7 Зелената хунта

    34 3 Отговор

    До коментар #4 от "az #СВО":

    В Сърбия ги достраша да правят наземни операции, а бройката на свалените самолети от старото ПВО, така и не стана ясна, въпреки многобройните спасителни операции за евакуация на катапултирали пилоти.
  • 8 Генчо

    39 3 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Не само Ганя плаща Ханс, Жак цяла Европа плаща. Така ще е докато Европата фалира.
  • 9 ами

    3 27 Отговор

    До коментар #4 от "az #СВО":

    сърбите развяха бяло знаме като им изсипаха 30 000 бомби за 8 месеца

    Коментиран от #12

  • 10 az #СВО

    18 2 Отговор
    То и в Багдад влязоха, ама все тая...
  • 11 Джудже Осраново

    4 25 Отговор
    Реално Украйна се бие със Северна кореа и китай
    Русия я няма от 2 години

    Коментиран от #19

  • 12 ттт

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "ами":

    800 000 000 победиха 6 000 000. Но ликвидирането от Сърбия на два (вторият падна в Унгария) Ф117 принуди САЩ да бракува цялата си флотилия от такива самолети. Та на кого са по-големи финансовите загуби е спорно. От друга страна онази война е 100% престъпления на НАТО, защото международният съд така и не успя да докаже някакво престъпление на Милошевич.
  • 13 az #СВО

    14 2 Отговор
    Днес Денят на армейския спецназ на РФ!

    Честит празник на всички!
  • 14 пълномащабен непредизвикан сарказъм

    18 1 Отговор
    Какво прави там Байдън? Войната не беше ли между Русия и Украйна? Как така САЩ ще печелят война в която не участват? А може би те така печелят, като не участват?
  • 15 НАТО ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ

    3 13 Отговор
    КАКВО ТЪРСИ РУСИЯ В УКРАЙНА
  • 16 Ха ха ха

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "Демент Байденов":

    Пак ли Киев за три дня?
  • 17 Перфактно водене да действия за Русия

    13 1 Отговор
    Русия смята украинска област за руска населена с руснаци и затова пипа внимателно като ги щади.Ииначе безпроблемно би ги премазал за не повече от месец.Но така няма и да опука военно и икономически и ятаците украинския нацизъм налаган насилствено от запада чред протежетата си там.Дори нямат урките легитимен президент и това го одобряват уж големите борци за демокрация и справедливост наричани ЕС и САЩ.
  • 18 има някой и друг

    8 1 Отговор
    тиквеник да гласува за слугата деменция нормално е всяко стадо има м-..р....а
  • 19 я си провери

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Джудже Осраново":

    памперса че намирисва клошар
  • 20 Пускай пачатницата на ФЕД,

    1 1 Отговор
    че Зеления иска още долари!
  • 21 ФАКТ

    1 1 Отговор
    ИМА ЛИ МЯСТО НА СВЕТЪТ КЪДЕТО ЕВРЕИТЕ ДА НЕ ИСКАТ ДА СЪСИПЯТ НЕЩО....ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ НЕ СЛУЧАЙНО И В БИБЛИЯТА И В КОРАНА НЕ СЛУЧАЙНО СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА ЧЕ ЕВРЕИТЕ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГАТ ДА ПРАВЯТ ДА СЪЗДАВАТ ВОЙНИ ОМРАЗА И ВРАЖДА МЕЖДУ ХОРАТА ...А БЕ ТОЯ ХИТЛЕР ХИЧ НЕ Е БИЛ ЛУД МАЙ МАЙ АМА ..КАРАЙ ДА Е ВЕСЕЛО...ПОЛОВИН УКРАЙНА Е ИЗГРАДЕНА ОТ РУСИЯ...И СЕГА БАЙ БАЙДЪН И ПРОДАЛИТЕ СТЕ ЕВРОПЕЙСКИ УПРАВНИЦИ НА ЕВРЕИТЕ ИСКАТ ДА ОТИДАТ И ДА ПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНО РЕСУРСИТЕ НА УКРАЙНА..КОИТО ДЕФАКТО РЕСУРСИ КАТО ЖИТНИЦАТА И ВСИЧКИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ И ДРУГИ ТАКИВА ВСЪЩНОСТ СА ИЗГРАДЕНИ ОТ РУСИЯ...ЕЕЕ СОРИ НО НЕ СТАВА..ЕВРЕИТЕ ИСКАТЕ ВСИЧКО АМА НЕ МОЖЕ..
  • 22 Питащ???

    0 0 Отговор
    Този дядо от фащ, нали е с деменция и пак е забравил какво са го питали и отново и отново говори несвързани неща или разговорно казано, говори врели, некипели. А, този човечец не беше ли президент на ,,най-великата", на ,,най-могъщата", на ,,най-най-най" на на най...Или простичко казано, щом президентът им е такъв, представете си колко са ,,велики"??? Може би колкото и президента си??? Смях в залата, бурни ръкопляскания...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта