Last news in Fakti

26 Март, 2012 06:02 867 0

Подарете старото си пиано

  • пиано-
  • старо

“Здравейте, искате ли да ни подарите ненужното си старо пиано, а ние ще поемем разходите по изнасянето му от дома ви?”

Екипът на Модо търси 11 пиана, които да разположи в градинки и паркове в централна София през месец май 2012. Инсталацията ще популяризира фестивала SM&RT: Музика със субтитри и изкуство, който ще се проведе от 12 до 22 май 2012 в Централен Военен Клуб под Патронажа на г-н Аню Ангелов, Министър на Отбраната на Република България.

Пианата ще бъдат трансформирани, чрез своеобразна артистична “опаковка” от различни български художници, дизайнери и други артисти. Инструментите ще бъдат достъпни за всички минувачи, те ще могат да ги разгледат, докосват и дори да посвирят на тях. “Изложбата” ще промени градския пейзаж на столицата и ще донесе много усмивки и позитивни емоции у столичани.

Повече информация на www.modo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА