Last news in Fakti

1 Септември, 2019 23:03 3 891 10

Над 500 желаещи да учат в НАТФИЗ

  • кръстьо сарафов-
  • натфиз-
  • студенти

Новоприетите ще бъдат 220

Над 500 желаещи да учат в НАТФИЗ - 1
Снимки: НАТФИЗ

Над 500 кандидат-студенти подадоха документите си в НАТФИЗ. Броят им се запази близо до статистиката от предходната година. Завишение показва интересът към възможностите за образование във факултет „Екранни изкуства“. По традиция най-оспорвано ще бъде съревнованието за местата в актьорските класове.

25 изпитни комисии с близо 70 преподаватели и 30 изпитни пространства (сцени, ателиета, студиа и т.н.) в трите сгради на Академията, очакват да видят и оценят представянето на кандидат-студентите. Те ще разполагат с десет дни, от 1 до 10 септември, за да покажат най- доброто от себе си.

Новоприетите ще бъдат 220, съобщиха от Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“. НАТФИЗ пожела на добър час на всички кандидат-студенти.

Над 500 желаещи да учат в НАТФИЗ


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яшко

    13 2 Отговор
    Демек като завършат , 500 билета за излитащи само от натфиз,.нема такава държава
  • 2 Добре

    9 1 Отговор
    Голема работа
  • 3 Коментар📝

    18 2 Отговор
    А НИКОЙ НЕ ИСКА ДА КОПА ЛУКА
    ВСЕКИ ЩЕ ДА Е ГЕРОЙ ОТ MARVEL.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 3256

    10 0 Отговор
    220 места при 500 кандидата. Това са двама и една десета се борят за едно място. Е страхотна конкуренция, няма що. Едно време 220 се бореха за едно място - напредваме. След 2-3 години местата ще са повече от кандидатите, а след десетина години ще трябва да затворят НАТФИЗ.
  • 6 що така Миме

    12 1 Отговор
    Ми ето има желаещи да се кълчат по сцените а няма май много желаещи за машинни инженери примерно за индсустрията ни.
  • 7 Кандидат-Актьор

    6 5 Отговор
    Хора, с такива коментари, разбирам защо изкуството ни замира. До кога ще са ви закърнели умовете? Това са вашите деца, насочили се към изкуство а не към някоя скамейка, да поливат несподелена любов или бавно да се самоубиват с някакви наркотици. Радвайте се, че са избрали нещо толкова красиво като театъра. Инженерството се променя с развитието на технологиите. Всяка наука се изменя с течение на вековете. Кажете ми, театъра колко се е променил откакто се е появил? Спрете да злобеете, ами ходете на театър!!!

    Коментиран от #8

  • 8 гощо

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кандидат-Актьор":

    Баце изкуство не се учи! Можеш да учиш история на изкуството,но не и самото него! Или се раждаш талант или не! Не виждаш ли,че сме се напълнили с някакви жалки театрали дето не могат да чупят гипса пред камера и за крив....не стават! Страшните секс символи с селските си физиономии!
  • 9 qwerty

    4 0 Отговор
    Като не могат да счупят гипса да хакнат две големи ракии и всичко спи.
  • 10 ГОСТ

    2 0 Отговор
    БЕ ВСЕКИ ТЪРСИ ,НА ХЛЯБА МЕКОТО И НА РАБОТАТА ЛЕКОТО........НИКОЙ НЕ СЕ НАТИСКА,ДА ХОДИ СТРУГАР ИЛИ ШЛОСЕР,В ЗММ-ето..ДА БАЧКА НА СМЕНИ....ПРИМЕРНО.......