Last news in Fakti

12 Юни, 2012 14:15 720 0

Лятно музикално училище организира Модо

  • модо-
  • лятно училище
Лятно музикално училище организира Модо - 1
Снимка: Модо

Модо представя една специална изненада за топлите летни месеци – Лятно музикално училище.

Чрез специално подбрана програма, поднесена в разчупена форма, децата на възраст между 9 и 12 години ще се пренесат в царството на музикалните инструменти, ще разкрият тайните на ритъма и нотите, ще се докоснат до сцената и великите композитори.

Под формата на игри и аудио-визуални презентации и симулации ще разберат как да „си измерят” музиката и че понятия като опус, партитура и мундщук съвсем не са толкова страшни, колкото звучат.

И това съвсем не е всичко… За да покажем колко интересно, забавно и приятно можем да научаваме нови неща, каним всички деца на възраст между 9 и 12 години на своя Първи промоционален урок, който ще бъде абсолютно безплатен, подчертават от Модо.

Ако искате за узнаете повече, заповядайте на 10-ти юни, в 10 часа на адреса на галерията (жк. Лозенец, ул. Котел № 8). Музикалните часове ще продължат от 10:00 до 13:00 часа и няма изисквания за предварителна музикална подготовка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА