Last news in Fakti

20 Февруари, 2013 11:46 1 083 0

Работилница за възглавници радва деца преди концерт

  • концерт на възглавници

Работилница на възглавници е новият проект на „Модо България“. Той е допълнение към Концерти на възглавници, които се радват на огромен успех повече от две години (www.pillows.bg).

Работилниците ще бъдат безплатни за всички посетители на Концерти на възглавници и ще се провеждат един час преди всяко събитие. Целта им е да занимават по интересен начин децата и родителите. Заслугата за това ще бъде изцяло на творческият екип „Онче Бонче“.

Първите Работилници ще стартират на 24 февруари (неделя) в Съюза на Архитектите от 10.00 ч. и от 16.00 ч., непосредствено преди Карнавалните концерти на възглавници.

Всички билети за сутрешния Карнавален концерт на в неделя от 11.00 ч. вече са резервирани. Все още има възможност да се запазят места за следобедния концерт от 17.00 ч.

Дрескодът изисква всички посетители да дойдат за събитието маскирани.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА