25 Август, 2014 16:43 1 312 0

Здравни инспектори очакват нигерийски самолет на летището в София

  • здравни-
  • инспектори-
  • очакват-
  • нигерийски самолет-
  • ебола

Здравни инспектори са изпратени на Летище София, където трябва да кацне нигерийският самолет. Летателната машина идва за ремонт в хангарите на Луфтханза в столицата.

Все още не е ясно кога точно ще пристигне самолетът, уточни в Бургас служебният министър на транспорта Николина Ангелкова, цитирана от "Грамофона". Тя допълни, че ситуацията е обсъдена и със здравния министър.

Ангелкова беше категорична, че са взети всички необходими мерки и риск от разпространението на ебола в България няма. Екипажът на самолета ще бъде проверен при кацането си в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА