Last news in Fakti

30 Май, 2021 11:41 4 922 5

Big Brother се завръща

  • биг брадър-
  • big brother-
  • театър

Но на театрална сцена

Big Brother се завръща, но не на екрана, а на сцената на Малък градски театър „Зад канала“ чрез спектакъла „Очите на милиони“. Всички герои от първия сезон на риалитито ще оживеят, за да ни потопят в атмосферата изпълнена с клюки, интриги и шокиращи обрати, които завладяват медийното пространство. Автор на постановката е Неда Соколовска.

„Сега ме вълнуват страстите човешки в този телевизионен феномен. Помня, че тогава имаше изключителна гледаемост през 2004 година. Няма човек, който да не гледа „Биг Брадър“.

В постановката Христо Пъдев е скандалният и буен Найден, който в къщата върти любов със Зара в чиито обувки влиза щерката на кака Лара Бернарда Бернау. Симеон Бончев ще е Светлин Шевров, познат на хората като Гроши. Жени Александрова - съпругата на Иван Лечев влиза в образа на Анелия, която твърди, че има дете от режисьора и актьори Ники Илиев. Актьорът Владимир Зомбори влиза в кожата на гларуса Здравко, издава „България Днес“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тра-ла-ла

    4 1 Отговор
    Е аз като не съм гледал, не съм човек ли?

    Коментиран от #5

  • 2 няма

    5 0 Отговор
    ли някой образован човек в тези страна да измисли нещо хубаво и българско явно наистина 90% са функционално неграмотни
  • 3 отегчен

    4 1 Отговор
    О Боже! Какво направихме за да ни причиняваш това?! Нали вече изтърпяхме Халваджиян, това не е ли достатъчно за да си изкупим греховете? Докога ще разкъсваш душите и умовете ни с тези ужасяващи предавания! Смили се и ни помилвай! Амин!
  • 4 Мисирка тъпа

    1 1 Отговор
    Браво за статията. Лъхаща на кликбайт
  • 5 BigBulgarianBoss

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тра-ла-ла":

    Няма да имаме общи теми за разговор