Last news in Fakti

7 Юни, 2022 17:16 3 196 7

Нов съдебен спор: Брад Пит отново заведе дело срещу Анджелина Джоли, този път за умишлено накърняване на репутацията

  • анджелина джоли-
  • брат пит-
  • дело-
  • репутация-
  • съд

В продължение на доста години бившите съпрузи се борят в съда за попечителството над шестте си деца

Нов съдебен спор: Брад Пит отново заведе дело срещу Анджелина Джоли, този път за умишлено накърняване на репутацията - 1
Снимка: БГНЕС

След продажбата на винените им имоти, Брад Пит реши да заведе дело срещу бившата си съпруга Анджелина Джоли. Правната битка далеч не е приключила. През 2016 г., след дванадесет години съвместен живот и две години брак, Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха. В продължение на доста години бившите съпрузи се борят в съда за попечителството над шестте си деца. Шест години по-късно съвсем различен спор е на път да ги изправи отново пред съда, съобщи БГНЕС.

През 2008 г. двойката купува Château de Miraval - винарско имение в Южна Франция, където през 2014 г. си казаха "да". 47-годишната актриса реши да продаде акциите на бившия си съпруг на Tenute Del Mondo - компания, собственост на производителя на водка Юрий Шефлер. Проблемът е, че според 58-годишния актьор, който е много привързан към имението и производството на вино, бившата му съпруга е направила това без неговото съгласие. Съдебните процедури бяха споменати в пресата през февруари миналата година и накрая Брад Пит реши да съди майката на децата си.

Според съдебните документи, подадени на 3 юни в окръжния съд на Лос Анджелис, Брад Пит твърди, че Джоли умишлено се е опитала да му "навреди, като е продала акциите му във винарската компания. В тях се казва също, че двамата са се съгласили никога да не продават съответните си дялове без съгласието на другия и че тя "никога не би допринесла за успеха на Miraval".

От своя страна адвокатите на Брад Пит се стремят да изтъкнат "страстта" на актьора към винарната, както и упоритата му работа, благодарение на която компанията е станала един от "най-известните производители на вино розе в света". Звездата от "Боен клуб" и неговият юридически екип също критикуват Tenute Del Mondo за съмнителните ѝ практики. Те твърдят, че Юрий Шефлър се опитва да се сдобие с "поверителна и защитена информация в полза на конкурентната си компания" и да прилага "ожесточени бизнес тактики", които застрашават "репутацията на марката, която Брад Пит е изградил толкова внимателно".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чифутенууд

    10 0 Отговор
    местим зрелищата в съдебните зали
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сух

    9 2 Отговор
    Съд до дупка на тази сатаниска п@ч@вр@..
  • 4 Гъдю Гъдев

    4 2 Отговор
    Първо му съсипа брака, после го изкара алкохолик и насилник на семейството, сега и живота му скапа..
    Малко му е...
  • 5 Джони Депп

    12 1 Отговор
    Колега, и аз научих по трудния начин, че сатанинските гнили дарове вианги са скрити в най-лъскавите опаковки.
  • 6 Не са

    2 0 Отговор
    интересни вече. Прекаляват. Толкова години минаха и не разбраха. Това намирисва на гнило. Вижте Джони и другата луда - 6 месеца и айде.
  • 7 Гост

    3 0 Отговор
    Време беше. Пожелавам му и той да спечели, както Джони.