Last news in Fakti

20 Септември, 2023 08:46 872 0

Днес е един от най-удачните дни за бизнес според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Всяка изречена дума има огромна сила

Днес е един от най-удачните дни за бизнес според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в нарастваща фаза и в знак Скорпион до 17:07 ч. на 20 септември

Енергията на този период действа върху подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, защото като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да се разреши проблема, заплита се още повече.

Дните на Скорпиона са "водни" дни и не са подходящи за боядисване и лакиране, днес всичко изсъхва лошо и материалите поглъщат влагата. Ето защо, не мийте дървени подове и мебели. Купувайте храна само за бърза консумация, не съхранявайте нищо, всичко се разваля бързо.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната е на празен ход от 13:22 ч. до 17:07 ч. Време, в което не трябва да се започва нищо важно.

В 17:07 ч. Луната влиза в знак Стрелец.

Лунен календар: 7 лунен ден от 12:39 ч. на 20 септември до 13:50 ч. на 21 септември

Символите на деня са Скиптърът, Знамето и Ключът. Днес природните духове и елементали се проявяват. Чрез медитация можете да се свържете с тях. Молитвите ще помогнат.

7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Денят е свързан с гласа, речта и гърлото. Всяка изречена дума има огромна сила. Затова не лъжете и не говорете излишно и прекомерно. Не се занимавайте с проблемите без причина, съгласете се на компромиси.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Не изричайте проклятия по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Фразите, носещи негативен заряд, могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили казаното, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музикален фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА