Last news in Fakti

29 Декември, 2023 12:56 2 961 0

Най-щастливите дни за всяка зодия през януари 2024 г.

  • щастливи дни-
  • успех-
  • късмет-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • януари-
  • 2024 година

Звездите предоставят специални възможности за всички зодии на определени дни от януари

Най-щастливите дни за всяка зодия през януари 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите прогнозират, че за всяка зодия през първия месец на 2024 година ще има по-благоприятни дни, които ще донесат допълнителна доза късмет и успех.

Овен

Много вероятно е да ви предстои пътуване този месец. Ако се подготвите добре и проверите всички маршрути, които може да са ви непознати, можете да минимизирате закъсненията и главоболията. Повечето разочарования този месец няма да продължат повече от ден. Някои хора може да са склонни да дават странни съвети и информация, но вие успешно ще отделите зърното от плявата.

7 януари - вниманието ви превключва към сектора на целите и отговорностите. Нова идея или възможност ще ви развълнува и ще ви насърчи да експериментирате. Ако направите крачката, това може да промени ситуацията към по-добро.

12 януари — готови ли сте да тръгнете на дълго пътешествие? Нови изживявания и възможности ви примамват, а желанието за нещо повече се засилва, когато Слънцето се придвижи във вашия сектор на приключенията.

27 януари - Огненият Марс в зоната на вашите взаимоотношения може да събуди желанието да направите нещо за другите и да предизвика усмивка на лицата им. Не пропускайте да се поглезите с нещо, за което отдавна мечтаете. Заслужавате го.

Телец

Започвайки от Нова година, може да бъдете вдъхновени да служите безкористно на другите, които страдат или се нуждаят от помощ. Това е страхотен момент да покажете талантите си. Ако продължавате да сте скромни, другите ще продължат да подценяват способностите ви. Социалните събития ще бъдат забавни, но следете разходите си, тъй като скоро ще бъдете увлечени от идея, която изисква огромни финансови инвестиции.

4 януари – Преместването на Слънцето във вашата зона на взаимоотношения обогатява вашия социален и личен живот. Отговорете с „да“ на всички покани. Денят предлага шанс за пренаписване на сценария по отношение на проблеми, които наскоро са изплували във връзката. Свеж поглед отвън ще ви помогне да ги разрешите.

7 януари - Ще сте готови да започнете работа по обещаващ проект. Желанието да започнете може да надделее над желанието да се насладите на последните дни от празниците. Това ще бъде важен тласък, който ще ви отведе до нови открития и перспективи.

14 януари – Умът ви кипи от активност и преместването на Слънцето в нов сектор дава добър оборот на социални събития, срещи и вашите собствени интереси.

Близнаци

Хубаво е през януари да помислите повече за съвместни дългосрочни планове с любимия човек. Тъй като имате много работа пред себе си, ще намерите за полезно да кажете „не“ и да отстоявате личните си граници. Поради тази причина ще почувствате голямо облекчение, след като сте отхвърлили част от задълженията си. Преценката ви е правилна и до края на месеца ще сте уверени, че вземате правилните решения.

17 януари е ден за романтика. Чувствата могат дори да доведат до известно объркване, но само по приятен начин. Сега не е моментът да вземате прибързани решения - вместо това се опитайте да бъдете търпеливи и да се оставите на течението.

22 януари е ден на семейното единство, когато, ако е възможно, си струва да се съберете всички заедно в топъл кръг и да си поговорите сърдечно.

30 януари - ще можете да направите стъпка, която изисква смелост. Ще се окаже много успешна, тъй като ще пресмятате всичко два хода напред, знаейки за капаните.

Рак

Ще ви е трудно да пренебрегнете любопитството си към някого, когото сте срещнали на новогодишно парти или друго празнично събитие. Нещо те кара да искаш да знаеш повече за него. Ако сте необвързани, това може да доведе до началото на смислена връзка. Следвайте сърцето си. Ако се съмнявате дали можете да се доверите на някого, събитията от месеца ще ви дадат отговор.

2 януари - Изведнъж ще имате по-балансирана гледна точка и затова сега е моментът да вземете решение. На празнична нотка една брилянтна идея може да ви спести време и пари.

18 януари – Преместването на Слънцето във вашата парична зона ви дава възможност да оцените текущото си положение и да определите намеренията си за следващите седмици и месеци. Ако има проблем, който ви притеснява, сега е моментът да хвърлите светлина върху него и да намерите начин да го разрешите.

21 януари - Не се колебайте да потърсите експертен съвет, ако имате нужда от него. След като получите обратна връзка, ще се почувствате по-добре.

Лъв

Дребните проблеми в работата и семейството ви ще дадат възможност за лично израстване. Можете и ще намерите нестандартни решения. Каквото и да ви поднесе съдбата, ще намерите начин да постигнете целите си. Високата чувствителност и естественото приятелство ще ви направят популярни и търсени.

10 януари носи много вдъхновяващи мисли и идеи, върху които ще искате да започнете да работите. Това е повратната точка, когато тъмнината постепенно отстъпва място на светлината. Ако сте били в неведение по важен въпрос или връзка, днес всичко ще стане по-ясно и ще имате повече вяра, че всичко ще се нареди, както се надявате.

25 януари - Вашият социален живот блести с нови перспективи. Бъдете готови за приятно прекарване на времето, което ви очаква сред приятели и семейство. Освен това събитията от деня могат да внесат яснота в отношенията, които може да са се обтегнали напоследък.

27 януари - ще можете да коригирате плановете си към по-добро, да спрете да се разсейвате от странични фактори и уверено да се придвижите към целта си. Уверете се, че сте отделили време за сложна работа, която искате да започнете веднага.

Дева

Някой, с когото наскоро сте се запознали или сте започнали да работите, ще се опита да заеме цялото ви време. В този момент ще изненадате себе си колко ловко и хитро можете да защитите границите си. Ще започнете да забелязвате малки неща в партньора си, които ще ви накарат да се уверите, че сте направили правилния избор. Компромисът ще помогне за решаването на всички проблеми.

17 януари - вие играете ключова роля във всички събития - както служебни, така и лични.

21 януари е ден на нови перспективи. Отделете време, разделете работата на малки части и я направете обмислено. Ще бъдете възнаградени с благодарност от другите и радост, че сте направили пробив.

29 януари - имате ярки идеи: измисляте какво да правите, организирате социални събития, правите нещо от нищо, внасяте приключения и фантазия в ежедневието.

Везни

Имате много да мислите, което ви кара да изглеждате разсеяни за другите, но всъщност сте в удобно, мечтателно настроение. Отначало близките ви трудно ще ви разберат, но постепенно ще се заразят с вашето оптимистично настроение. Изненадайте хората, внесете магия в ежедневието, направете нещата специални, измислете нови ритуали и изяви.

6 януари - Ще се опитате да отхапете повече, отколкото можете да сдъвчете, но това е точно случаят, когато арогантността ще ви се изплати напълно.

11 януари – Ваш приоритет са най-близките ви взаимоотношения – семейство, приятели и партньор. Това е денят на обединяването на силите, когато един здрав, щастлив съюз с взаимна помощ ще се появи в целия си блясък.

27 януари - вашите лични отношения са радостни и проспериращи, всичко около вас изглежда по-ярко. Бъдете романтични, щедри, любящи, верни, позитивни. Това, което влагате, това ще получите обратно.

Скорпион

Без значение колко силно някой се опитва да рови под вас, вие ще защитите границите си и ще откажете да вземете решение, за което по-късно може да съжалявате. Ако някой иска да се присъедините към неговите планове за пътуване или социални дейности, той трябва да ви даде време да помислите за това. Всичко, което трябва да направите точно сега през останалата част от годината, е да се отпуснете, да се насладите на хобитата си и да оцените всичко, което имате.

3 януари е ден, който може да събуди приятни спомени, мечти и топли чувства. Споделете тази топлина с околните.

19 януари - Излезте от черупката си и се покажете в целия си блясък. Хората около вас ще оценят вашия чар и остроумие, а многобройните комплименти ще повишат самочувствието ви.

24 януари е още един ден на възхищение, отправено към вас. Заслужавате го. Освен това очаквайте щедро предложение или нова възможност. Имате огромно влияние върху хората.

Стрелец

Може да ви е трудно да генерирате ентусиазъм за работата си, но добрата новина е, че никой не очаква херкулесови усилия от вас, можете да работите с удобно темпо, оставайки в сянка. Но празничните тържества ще се окажат много по-вълнуващи, отколкото сте планирали първоначално, поради факта, че към тях решава да се присъедини още една компания.

8 януари - очаква ви вълшебен ден, късметът ви очаква навсякъде и всичко, до което се докоснете, ще се превърне в злато. Правете това, в което сте добри. Предпочитайте това, към което ви тегне сърцето. Покажете способностите си.

11 януари - Това е денят, когато вашата упорита работа и непоколебима отдаденост се отплащат. Цялата работа вече е свършена, вие сте в час (ако не и напред) и сте готови да се възползвате от всички възможности, които това магическо време от годината предлага. Поемете инициативата.

16 януари - съгласете се с всякакви предложения и се пуснете по течението. Нека съдбата ви води към невероятни открития.

Козирог

Най-вероятно изпитвате носталгия по някой, с когото съдбата ви е разделила. Търсите среща и накрая успешното стечение на обстоятелствата ще ви събере отново с този човек. Благотворителните усилия ще ви донесат спокойствие. Здравето и благополучието на роднина, ако наскоро е имало проблеми с него, най-накрая ще ви направи щастливи.

14 януари – денят ще ви даде необходимите инструменти, за да пренапишете съдбата си за близкото бъдеще. Планетарното влияние ще засили енергията на вашата аура, така че да бъдете неустоими за другите. Разгърнете силата си на убеждаване днес и безстрашно използвайте влиянието си в своя полза.

23 януари - в този благоприятен ден ще имате възможност да постигнете слава и успех. Може да сте на път да направите смели стъпки в кариерата. Време е да заявите истинската си стойност и важност.

29 януари – перфектен шанс за вас да започнете отначало. Време е да спрете да поставяте нуждите на другите пред своите собствени и да се съсредоточите върху изграждането на основата за живота на вашите мечти.

Водолей

Наскоро сте направили всичко възможно, за да помогнете на колега или съсед. Сега вашата доброта ще бъде насочена към вас тройно. Търсите ли си работа? Някой, който ви е благодарен за услуга, която наскоро сте му направили, ще ви помогне да получите нова позиция. Романтичните отношения ще придобият нов тласък, когато нямате съмнение в чувствата на партньора си към вас.

8 януари е ден, който ще ви даде релакс и нова енергия. Ще имате шанс да сложите край на ситуация от миналото ви. Настъпва важна промяна. Нека този транзит бъде вашето ръководство за преодоляване на всякакви бариери по пътя ви и постигане на мечтите ви. Отворете очите си за по-голямата картина извън вашия кръг.

10 януари – Денят предоставя възможност за самоанализ и конфронтация с вътрешните ви демони. Благодарение на това ще можете да се откажете от самоналожените ограничения и да станете по-уверени в себе си.

17 януари - Може да срещнете някой специален човек, който ще открие нова чувствена страна във вас, за която никога не сте подозирали, че съществува. За тези, които вече имат връзка, тази вечер е шанс да опитат нещо ново и вълнуващо в спалнята.

Риби

Вие сте привлечени от групови и социални събития, които имат цел. Дори и да имате много работа, пак ще намерите време за благотворителни дейности, които ще ви донесат спокойствие и чувство за постижение.

19 януари е денят, който ви дава разрешение да следвате страстта си. Време е да преследвате това, което ви вдъхновява творчески и да поемете кариерата си в нова посока, където сърцето ви среща ума ви.

23 януари е вашият най-щастлив ден в годината, идеалното време да мечтаете големи и да сбъднете най-смелите си фантазии. Логиката и разумът няма да ви отведат там, където искате; Време е да живеете с вдъхновение, следвайки интуицията си.

27 януари - Ще достигнете отвъд обичайната си сфера на влияние, за да намерите нови хора, места, философии и интереси, които ще обогатят ежедневието ви.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА