Last news in Fakti

22 Януари, 2024 07:00 3 917 0

Дневен хороскоп за 22.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен ден с много сила и възможности за Девите

Дневен хороскоп за 22.01.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес победата просто трябва да е във вашите ръце, просто няма как да отиде при някои друг. Все пак бъдете готови да спрете овреме, за да не минете покрай почетната стълбичка.

Телец

Днес лесно ще станете център на внимание, където и да се окажете. В някои моменти това дори може да ви притесни. Гледайте по-спокойно нещата, може пък да свикнете със славата.

Близнаци

Ден, в който трябва да поставите нещата ребром и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Рак

Не нарушавайте правилата само, за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Не винаги разчупването на нормите е положително явление и вие го знаете по-добре от всеки друг.

Лъв

Третият от най-благоприятните дни през януари. Погрижете се за дома и за мястото, което Ви дава опора и сигурност. Ден да помислите за ресурсите и да правите добри неща.

Дева

Прекрасен ден с много сила и възможности. Подгответе се от сутринта и следвайте плана си. Не се разсейвайте със социално мрежи и разговори, бъдете целенасочени и практични.

Везни

Днес може да се окажете забъркани в обстоятелства, които са извън вашия контрол. Не се опитвайте да въведете ред на всяка цена, понякога има нужда от малко хаос.

Скорпион

Имате сила и тя се умножава многократно, когато я споделите с другите. Просто го правете внимателно и дружелюбно, не се налагайте. А самият ден е чудесен, носи много възможности и добра енергия.

Стрелец

Чудесен ден, благоприятен по всички показатели. Време за ново начало, за стартиране на бизнес, също и за покупки. Действайте, не се чудете.

Козирог

Днес могат да ви възложат допълнителни отговорности, които изобщо не очаквате. Не се отказвайте, просто поставете вашите условия.

Водолей

Нека хората ви приемат такива, каквито сте и нека се чувстват зле, ако не могат да го направят. Хубаво е сами да си дадете сметка за някои неща от живота и да направите някои малки добрини, без да очаквате награда.

Риби

Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто така. Най-малкото ги обсъдете със себе си, поне ще сте сигурни, че имате добър събеседник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА