15 Август, 2024 07:00 3 585 0

Дневен хороскоп за 15.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чуден ден за Телците, идеален за спорт и туризъм

Дневен хороскоп за 15.08.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Телец

Чуден ден, идеален за спорт и туризъм. Ако хич ви няма по тия неща може да ви се отдаде да по лентяйствате малко. Но не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, някои от тях са доста интересни.

Близнаци

Днес ще трябва да се справите с безброй дребни задачи. Хубавото е, че после ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа и поне за малко ще има ред в нещата ви.

Рак

Външните обстоятелства много често провокират чувствата. На външните обстоятелства не можете да повлияете, но виж с чувствата си можете да се разберете. На първо място трябва да сте способни да ги идентифицирате. Така че - наблюдавайте се и реагирайте правилно на външните дразнения.

Лъв

Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Дева

Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.

Везни

Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Скорпион

Ще се наложи да се занимаете с други хора, което ще наруши плановете ви, но пък ще се запознаете с интересни хора и ще ви се отворят нови възможности.

Стрелец

Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Козирог

Днес ще се чувствате, меко казано, странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.

Водолей

Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Риби

Опитайте се днес да избягате далече от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства изключително релаксиращо. Нищо чудно днес да получите предложение, на което да не можете да откажете.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА