30 Август, 2024 07:00 5 034 0

Дневен хороскоп за 30.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде последният петък на август за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 30.08.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вижда се краят на този месец и сякаш лятото си отива с него.Това не означава,че няма да имате поводи за приключения оттук насетне. Просто днес ще сте по-философски настроени и търпеливи.

Телец

Днес ще доста самоуверени и неустрашими. Готови сте да съборите дори стена с главата си единствено, за да докажете, че сте прави. А къде остана практичното ви мислене, знаете, че това не е най-добрият подход.

Близнаци

Днес ще сте доста разсеяни и често пъти неадекватни. По-добре избягвайте масовите събирания и се отдайте на почивка и спокойни занимания. Може и да сътворите нещо вдъхновено.

Рак

Нещата днес все ще се завъртат към това - доколко сами оценявате себе си. Вие, а не някой друг, сте своят най-строг съдник. Опитайте се да разберете това и пребройте всички прекрасни качества, които носите. Дайте си сами положителна оценка!

Лъв

Твърде сериозни ще сте, което може силно да притесни околните, а и самите вас. Днес ще действате с практичност, граничеща с вманиачаване. Важното обаче е да не издребнявате.

Дева

Днес ще правите всичко твърде театрално,очаквайки овации.Само не се увличайте и не се вземайте твърде насериозно. Оставете сетивата си отворени и попивайте новите неща.

Везни

Имате шанс да се доберете до самата същност на нещата. А давате ли сметка до какво може да доведе това? Е, в крайна сметка вие обичате да подхождате нетрадиционно, така че това може би просто ви забавлява.

Скорпион

Ще ви се иска да свършите някои практични неща, вместо да се шляете безцелно. Една разходка би трябвало да включите към графата практично, пък може да я съчетаете и с нещо приятно

Стрелец

Още не е свършил август, а вече са ви налегнали грижи. Винаги знаете, че може да прехвърлите работата на някой друг. Ако пък наистина не можете, просто се усмихнете и ще я свършите по-бързо.

Козирог

При вас купонът тече с пълна сила, сякаш лятото никога няма да свърши. Това е страхотно и дай Боже да успеете да запазите това усещане по-дълго. Просто продължете да се наслаждавате на мига.

Водолей

Недейте да задълбавате в стари рани,че може да ги инфектирате. Направете си изводите и карайте напред, миналото е история, бъдещето предстои, така че - живейте и се радвайте сега.

Риби

Трудно ще останете на едно място, но пък движението е здраве, както е известно. Много срещи, много разговори. Внимавайте да не изтърсите нещо, за което после да съжалявате. Мислете преди да говорите.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА