Last news in Fakti
6 Февруари, 2020

Оправдаха ли се очакванията ви с огласяването на лишения от право да ходи в САЩ?


Оправдаха ли се очакванията ви с огласяването на лишения от право да ходи в САЩ?
Да
9% (362)
Не
68% (2760)
Не ме вълнува
11% (449)
Няма такъв народ
12% (491)

Коментари

  • 1 Йосарян

    40 4 Отговор
    Банкянсия цървул в затвора!
  • 2 Richard

    36 1 Отговор
    Поне стана ясно кой поръчва скандалите !
  • 3 Зигмунд Фройт

    40 3 Отговор
    Искат да направят българите евро атлантически настроени, а не източно настроени, а взеха, че направиха обратен ефект! Не знам кой им реди стратегиите обаче не е много интелегентен.
  • 4 Ал та фанах Атаопънах

    27 3 Отговор
    Аз предлагам да направим ембарго на САЩ и да не им изнасяме кисело млеко. И без това Мексико и Канада повече го заслужават.

    Коментиран от #21

  • 5 заратустра

    34 4 Отговор
    очаквах да е шкембето или буда а се оказа некакъв мижав съдия дето не възнамерява да ходи в щатите

    Коментиран от #15

  • 6 visa

    7 17 Отговор
    Този е само първия, Мустафата каза, че ще има и много други.

    Коментиран от #10


  • 7 Дедо ви

    19 2 Отговор
    Още много съдии трябва да получат такива забрани. А също и забрана да влизат в България, а ако са тука да ги качат на първия самолет за някъде. Такъв е съдията намалил присъдата на убиеца от 20 на 4 г. примерно. Със сигурност му е платено да направи това, няма друго обяснение.
  • 8 Така мисля

    28 3 Отговор
    Комедия или наглост ? По скоро решение, което буди смях интъга едновременно !
  • 9 Възмутени сме

    26 3 Отговор
    Щом този съдия взел едно правилно решение предизвикало гнева на нашето продажно правителство и поднесено на ФАЩ е корумпиран !? Какво да кажем за кръга около Шайката !!!???
  • 10 Лошо лошо лошо

    19 3 Отговор

    До коментар #6 от "visa":

    Мустъфътъ абсолютну никумпитентъ !
  • 11 Лекар БГ

    23 3 Отговор
    За пореден път Биг Брадър се оказва демагог и корумпиран.
    А приказките за върховенството на Закона,демокраси и пр.,ще ги приемем на поредното сметище,балирани с надпис USA.
  • 12 намеса в държавата по американски

    28 3 Отговор
    Всеки предизвикал негодувание на американския тероризъм е герой.Да е жив и здрав съдията.
  • 13 НИК

    27 3 Отговор
    Пълна бутафория. Каква корупция, какви 5 лева за някакъв съдия, на който надали 90% от населението му е чувал името. И тия от ФАЩ си правят кодоши с народа. Търпят някого докато им е удобен, след което го поръчват, я на медиите, я на службите. ПОРНОГРАФИЯ.
  • 14 коментар

    3 20 Отговор
    Идва краха на фракциите на бкп и просия!Особено просия вече валирва, а с нея и фракциите на Бкп!
  • 15 Иво

    18 4 Отговор

    До коментар #5 от "заратустра":

    Аз очаквах да е Шиши, сопола или Техноимпексова и нейната свита (която е огромна)!!!
  • 16 Да бе да

    27 2 Отговор
    Тези ни заплюха в лицето, гаврят се с нас. Никой отруден ,борещ се с оцеляването на семейството си човек не познава въпросното лице.Не ни броят за живи.България умира , планирано и гарантирано! Водят тиха ,унищожителна война срещу нас.
  • 17 Така мисля

    31 2 Отговор
    Америка се държи нагло и безотговорно спрямо България ! Политиката на Борисов е политика на зависим човек ! Вероятно държан с компромати !!!!
  • 18 боцмана

    20 2 Отговор
    Прах в очите!
  • 19 Гостилничаря

    20 3 Отговор
    Може ли до такава степен да мразиш някого (руснаците), че чак да изкривяваш собстените си безпристрастия в международно отношение!? Очевидно е, че съдията е вкаран в този списък именно заради това, че е пуснал някакво шпионче да се прибере при Путин! Америка може да е всякаква, но законите там са писани за хората, подкрепят и защитават хората, правото да бъдеш свободен и защитен ти е гарантирано, има свобода на словото, днес може да си сенатор, на следващия ден може да си на електрическия стол, басма не се цепи никому! Но да си до такава степен заслепен от вражда, че да изневериш на собствените си ценности, градени години, това не го разбирам! Има толкова много отявлено корумпирани политици в тази държава, че списъкът на Америка ще им дойде тесен!
  • 20 Митко

    20 2 Отговор
    Бях изненадан, много изненадан но това е политиката!
  • 21 Гостилничаря

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Кое кисело млеко бе, брат!? Това, което искат да му променят стандарта до йогурт ли!? Или боклуците, които в момента се продават по магазините!? Към настоящия момент няма нито една марка кисело мляко, която да продава такова в кофичките си, всичко е долен химичен боклук, траещ по един месец на рафта! Ако аз бях американец, бих наложил ембарго тези помии да влизат в държавата ми! Истинското остана далеч 30 години назад във времето......!
  • 22 самият той

    15 2 Отговор
    Мустафа и онзи другия над нея само си руши имиджа на янките. Да даваш на този престъпник -тиквата рамо и да се попълва квадратче за борба с корупцията си е гавра с понятието и значението на думата "корупция" . Няма нищо доказано . Само геополитика .Коня на Хасан се изсрал на пътя и това може ли да се приеме за тероризъм ?! Ниско ниво на интелекта и грешни познания за това какви хора са тук под това слънце.
  • 23 Биде

    13 2 Отговор
    Държава чийто народ е събран от кол и въже и най- безцеремонно избил местното си население и стои в основата на безброй човешки трагедии за последните 100тина години( като се почне от Хирошима и Нагазаки мине се през Виетнам, Чили и безброй други и се стигне до днешните им безобразия) най-нагло се самообявяват за единствените господари на света имащи право да сочат този или онзи с пръст и да казват кое добро или лошо! Жалко че света им позволи вкл. и Европа нещата да стигнат до тук! А по същество си мисля че на този съдия и семейството му света няма да свърши със забраната която им се налага ,но целта е друга назидание и парадиране със безкрайните възможности на американската политика!

    Коментиран от #25

  • 24 демокрация по американски

    12 1 Отговор
    Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 25 Путин

    1 10 Отговор

    До коментар #23 от "Биде":

    Нямаш и една гънка в болшевишкият си мозък.
  • 26 Мартин

    14 0 Отговор
    Надявах се да е Бойко Борисов или поне Пеевски. Явно САЩ им дреме на шмайзера за корупцията, те си гонят руската линия - за тях това са проблемите.

    Коментиран от #28

  • 27 Асен Илиев

    4 0 Отговор
    А АЗ толкова се надявах да ме огрее и мен :(
  • 28 Гостилничаря

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Мартин":

    Точно! Нищо обективно не може да се очаква от такива списъци, доказано категорично още от първия път! А нашите лаладжии се втурнаха да нищят гащите на съдията веднага! Ами че то утре ако Помпео каже, че баба Гина от Горно Нанадолнище е корумпирана, медиите-лизачи ще тръгнат и на нея да нищят родословието.....!

  • 29 gogo

    8 0 Отговор
    Кой изобщо е очаквал да разкриват и оповестяват корупционни схеми вътрешни?! Можеха да обявят за персона нон грата някого, когото подозират в сътрудничество със смъртния им враг Русия, а не да занимават обществеността с корупционни схеми. Само че и за да назоваваш истината с истинското и име са искат ..топки!
    Да не говорим, че процедурата по обявяване на лица, които нямат право да влизат в САЩ, може и да не е публична. Общо взето ни занимават с тяхната драма да не би влиянието на Русия у нас да набира ход... Смешници.
  • 30 ТОЧКАТА

    7 0 Отговор
    САЩ саБИЛИ!!!символ на демокрацията!!!ТОЛКОВА ГОЛЯМ та Франция и ПОДАРЯВА!!! ,,,СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА,,,Пък РУСИЯ !!!ИМ ПОМАГА!!!ВЪВ ВОЙНА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ!!!!До този момент имах НАДЕЖДА!!!Сег спокойно мога да кажа ,,, КОЛУМБЕ ,КОЛУМБЕ ИЕБЕМ ТИ И ОТКРИТИЕТО!!!!,,,...Щот ние с едно,,,ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ!!!!кво можем да направим...!!!!!!ПЪК И ТЕ!!!даже и това не зачитат.....СКРОМНИТЕ НИ ЖЕЛАНИЯ!!!!
  • 31 ТОЧКАТА

    7 0 Отговор
    ...НАДЕЖДА ТУКА!!!!ВСЯКА ОСТАВЕТЕ!!!!
  • 32 Дедо

    9 0 Отговор
    Аз мислех че ще е баба Стойна!
  • 33 666666

    11 0 Отговор
    Надявах се да е Тиквата ,ама двойни стандарти
  • 34 Бай Танас

    1 7 Отговор
    Аз пък чаках да кажат Румен Радев
  • 35 Пешо от панелката

    2 0 Отговор
    Една жена каза че някакъв световно неизвестен съдия бил корумпиран, мисирките гракнаха, но как никой не си направи труда да попита мадам Мустафа какво точно е корупционното действие, колко пари е взел и от кого? Жалка васална територия сме...
  • 36 гост

    0 0 Отговор
    Това е директна намеса друга страна в действия на правосъдието у нас. Жалки сме, че сме си чисти подлоги и на САЩ и на Русия.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата