Анкета

Оправдаха ли се очакванията ви с огласяването на лишения от право да ходи в САЩ?

Да
9% (362)
Не
68% (2760)
Не ме вълнува
11% (449)
Няма такъв народ
12% (491)
Въвеждане на коментар към анкетата
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към анкетата
Йосарян
(гост)

Неутрално
1 Отговор
Банкянсия цървул в затвора!

Оценка:
-4 +40

Richard
(гост)

Неутрално
2 Отговор
Поне стана ясно кой поръчва скандалите !

Оценка:
-1 +36

Зигмунд Фройт
(гост)

Неутрално
3 Отговор
Искат да направят българите евро атлантически настроени, а не източно настроени, а взеха, че направиха обратен ефект! Не знам кой им реди стратегиите обаче не е много интелегентен.

Оценка:
-3 +40

Ал та фанах Атаопънах
(гост)

Неутрално
4 Отговор
Аз предлагам да направим ембарго на САЩ и да не им изнасяме кисело млеко. И без това Мексико и Канада повече го заслужават.

Коментиран от #21


Оценка:
-3 +27

заратустра
(гост)

Неутрално
5 Отговор
очаквах да е шкембето или буда а се оказа некакъв мижав съдия дето не възнамерява да ходи в щатите

Коментиран от #15


Оценка:
-4 +34

visa
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Този е само първия, Мустафата каза, че ще има и много други.

Коментиран от #10


Оценка:
-17 +7

Дедо ви
(гост)

Неутрално
7 Отговор
Още много съдии трябва да получат такива забрани. А също и забрана да влизат в България, а ако са тука да ги качат на първия самолет за някъде. Такъв е съдията намалил присъдата на убиеца от 20 на 4 г. примерно. Със сигурност му е платено да направи това, няма друго обяснение.

Оценка:
-2 +19

Така мисля
(гост)

Неутрално
8 Отговор
Комедия или наглост ? По скоро решение, което буди смях интъга едновременно !

Оценка:
-3 +28

Възмутени сме
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Щом този съдия взел едно правилно решение предизвикало гнева на нашето продажно правителство и поднесено на ФАЩ е корумпиран !? Какво да кажем за кръга около Шайката !!!???

Оценка:
-3 +26

Лошо лошо лошо
(гост)

Неутрално
10 Отговор

До коментар #6 от "visa":


Мустъфътъ абсолютну никумпитентъ !

Оценка:
-3 +19

Лекар БГ
(гост)

Неутрално
11 Отговор
За пореден път Биг Брадър се оказва демагог и корумпиран.
А приказките за върховенството на Закона,демокраси и пр.,ще ги приемем на поредното сметище,балирани с надпис USA.

Оценка:
-3 +23

намеса в държавата по американски
(гост)

Неутрално
12 Отговор
Всеки предизвикал негодувание на американския тероризъм е герой.Да е жив и здрав съдията.

Оценка:
-3 +28

НИК
(гост)

Неутрално
13 Отговор
Пълна бутафория. Каква корупция, какви 5 лева за някакъв съдия, на който надали 90% от населението му е чувал името. И тия от ФАЩ си правят кодоши с народа. Търпят някого докато им е удобен, след което го поръчват, я на медиите, я на службите. ПОРНОГРАФИЯ.

Оценка:
-3 +27

коментар
(гост)

Неутрално
14 Отговор
Идва краха на фракциите на бкп и просия!Особено просия вече валирва, а с нея и фракциите на Бкп!

Оценка:
-20 +3

Иво
(гост)

Неутрално
15 Отговор

До коментар #5 от "заратустра":


Аз очаквах да е Шиши, сопола или Техноимпексова и нейната свита (която е огромна)!!!

Оценка:
-4 +18

Да бе да
(гост)

Неутрално
16 Отговор
Тези ни заплюха в лицето, гаврят се с нас. Никой отруден ,борещ се с оцеляването на семейството си човек не познава въпросното лице.Не ни броят за живи.България умира , планирано и гарантирано! Водят тиха ,унищожителна война срещу нас.

Оценка:
-2 +27

Така мисля
(гост)

Неутрално
17 Отговор
Америка се държи нагло и безотговорно спрямо България ! Политиката на Борисов е политика на зависим човек ! Вероятно държан с компромати !!!!

Оценка:
-2 +31

боцмана
(гост)

Неутрално
18 Отговор
Прах в очите!

Оценка:
-2 +20

Гостилничаря
(гост)

Неутрално
19 Отговор
Може ли до такава степен да мразиш някого (руснаците), че чак да изкривяваш собстените си безпристрастия в международно отношение!? Очевидно е, че съдията е вкаран в този списък именно заради това, че е пуснал някакво шпионче да се прибере при Путин! Америка може да е всякаква, но законите там са писани за хората, подкрепят и защитават хората, правото да бъдеш свободен и защитен ти е гарантирано, има свобода на словото, днес може да си сенатор, на следващия ден може да си на електрическия стол, басма не се цепи никому! Но да си до такава степен заслепен от вражда, че да изневериш на собствените си ценности, градени години, това не го разбирам! Има толкова много отявлено корумпирани политици в тази държава, че списъкът на Америка ще им дойде тесен!

Оценка:
-3 +20

Митко
(гост)

Неутрално
20 Отговор
Бях изненадан, много изненадан но това е политиката!

Оценка:
-2 +20

Гостилничаря
(гост)

Неутрално
21 Отговор

До коментар #4 от "Ал та фанах Атаопънах":


Кое кисело млеко бе, брат!? Това, което искат да му променят стандарта до йогурт ли!? Или боклуците, които в момента се продават по магазините!? Към настоящия момент няма нито една марка кисело мляко, която да продава такова в кофичките си, всичко е долен химичен боклук, траещ по един месец на рафта! Ако аз бях американец, бих наложил ембарго тези помии да влизат в държавата ми! Истинското остана далеч 30 години назад във времето......!

Оценка:
-1 +15

самият той
(гост)

Неутрално
22 Отговор
Мустафа и онзи другия над нея само си руши имиджа на янките. Да даваш на този престъпник -тиквата рамо и да се попълва квадратче за борба с корупцията си е гавра с понятието и значението на думата "корупция" . Няма нищо доказано . Само геополитика .Коня на Хасан се изсрал на пътя и това може ли да се приеме за тероризъм ?! Ниско ниво на интелекта и грешни познания за това какви хора са тук под това слънце.

Оценка:
-2 +15

Биде
(гост)

Неутрално
23 Отговор
Държава чийто народ е събран от кол и въже и най- безцеремонно избил местното си население и стои в основата на безброй човешки трагедии за последните 100тина години( като се почне от Хирошима и Нагазаки мине се през Виетнам, Чили и безброй други и се стигне до днешните им безобразия) най-нагло се самообявяват за единствените господари на света имащи право да сочат този или онзи с пръст и да казват кое добро или лошо! Жалко че света им позволи вкл. и Европа нещата да стигнат до тук! А по същество си мисля че на този съдия и семейството му света няма да свърши със забраната която им се налага ,но целта е друга назидание и парадиране със безкрайните възможности на американската политика!

Коментиран от #25


Оценка:
-2 +13

демокрация по американски
(гост)

Неутрално
24 Отговор
Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

"ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
Фостър Дълес 1956

Оценка:
-1 +12

Путин
(гост)

Неутрално
25 Отговор

До коментар #23 от "Биде":


Нямаш и една гънка в болшевишкият си мозък.

Оценка:
-10 +1

Мартин
(гост)

Неутрално
26 Отговор
Надявах се да е Бойко Борисов или поне Пеевски. Явно САЩ им дреме на шмайзера за корупцията, те си гонят руската линия - за тях това са проблемите.

Коментиран от #28


Оценка:
-0 +14

Асен Илиев
(гост)

Неутрално
27 Отговор
А АЗ толкова се надявах да ме огрее и мен :(

Оценка:
-0 +4

Гостилничаря
(гост)

Неутрално
28 Отговор

До коментар #26 от "Мартин":


Точно! Нищо обективно не може да се очаква от такива списъци, доказано категорично още от първия път! А нашите лаладжии се втурнаха да нищят гащите на съдията веднага! Ами че то утре ако Помпео каже, че баба Гина от Горно Нанадолнище е корумпирана, медиите-лизачи ще тръгнат и на нея да нищят родословието.....!

Оценка:
-0 +8

gogo
(гост)

Неутрално
29 Отговор
Кой изобщо е очаквал да разкриват и оповестяват корупционни схеми вътрешни?! Можеха да обявят за персона нон грата някого, когото подозират в сътрудничество със смъртния им враг Русия, а не да занимават обществеността с корупционни схеми. Само че и за да назоваваш истината с истинското и име са искат ..топки!
Да не говорим, че процедурата по обявяване на лица, които нямат право да влизат в САЩ, може и да не е публична. Общо взето ни занимават с тяхната драма да не би влиянието на Русия у нас да набира ход... Смешници.

Оценка:
-0 +8

ТОЧКАТА
(гост)

Неутрално
30 Отговор
САЩ саБИЛИ!!!символ на демокрацията!!!ТОЛКОВА ГОЛЯМ та Франция и ПОДАРЯВА!!! ,,,СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА,,,Пък РУСИЯ !!!ИМ ПОМАГА!!!ВЪВ ВОЙНА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ!!!!До този момент имах НАДЕЖДА!!!Сег спокойно мога да кажа ,,, КОЛУМБЕ ,КОЛУМБЕ ИЕБЕМ ТИ И ОТКРИТИЕТО!!!!,,,...Щот ние с едно,,,ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ!!!!кво можем да направим...!!!!!!ПЪК И ТЕ!!!даже и това не зачитат.....СКРОМНИТЕ НИ ЖЕЛАНИЯ!!!!

Оценка:
-0 +7

ТОЧКАТА
(гост)

Неутрално
31 Отговор
...НАДЕЖДА ТУКА!!!!ВСЯКА ОСТАВЕТЕ!!!!

Оценка:
-0 +7

Дедо
(гост)

Неутрално
32 Отговор
Аз мислех че ще е баба Стойна!

Оценка:
-0 +9

666666
(гост)

Неутрално
33 Отговор
Надявах се да е Тиквата ,ама двойни стандарти

Оценка:
-0 +11

Бай Танас
(гост)

Неутрално
34 Отговор
Аз пък чаках да кажат Румен Радев

Оценка:
-7 +1

Пешо от панелката
(гост)

Неутрално
35 Отговор
Една жена каза че някакъв световно неизвестен съдия бил корумпиран, мисирките гракнаха, но как никой не си направи труда да попита мадам Мустафа какво точно е корупционното действие, колко пари е взел и от кого? Жалка васална територия сме...

Оценка:
-0 +2

гост
(гост)

Неутрално
36 Отговор
Това е директна намеса друга страна в действия на правосъдието у нас. Жалки сме, че сме си чисти подлоги и на САЩ и на Русия.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.
ТОП 5