Last news in Fakti
29 Март, 2020

Одобрявате ли обновената декларация за преминаване през КПП в областните градове?


Одобрявате ли обновената декларация за преминаване през КПП в областните градове?
С подкрепата на
mobile.bg
Да, само така ще се спре безконтролното пътуване
39% (1148)
Не, прекалено бавно се попълва и е предпоставка за задръствания
61% (1801)

Коментари

  • 1 зжцв

    6 7 Отговор
    ако болните станат много ще забранят всякакви пътувания
  • 2 Стоянов

    6 12 Отговор
    Бавно попълват, щото са неграмотни

    Коментиран от #19

  • 3 Стоянов

    4 14 Отговор
    Бавно попълват, щото са неграмотни

    Коментиран от #7

  • 4 оня с коня

    3 19 Отговор
    Нормално е Лумпените да не одобряват НИЩО от това което Правителството прави,ОСВЕН ОСТАВКАТА МУ.И понеже Оставка Е ИЗКЛЮЧЕНА,митингуването и протестите по Улиците и блокиране на Кръстовища са забранени,кво ше правим сега а?Ами ще страдаме...както предрече Горанов!:)

    Коментиран от #11

  • 5 СНиколов

    18 2 Отговор
    Административни мерки вирус неспират.
  • 6 Бобби Миллер

    23 4 Отговор
    Целият този панаир със коронавирусът е измислен да се стресират хората, има къде по смъртоносни неща, от които умират повече народ и никой не го обявява за пандемия.

  • 7 Полуграмотен

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стоянов":

    А ти, защото си бързописец го пишеш по 2 пъти ли?
  • 8 НеУдОбРяВаМеЕе

    11 2 Отговор
    Можеха да издават пропуски но откъде толкова интелигентност,не е тази глупост гаранция за нищо по скоро хората трябва да носят ракъвици и маски.
  • 9 Радостин

    0 3 Отговор
    Много лесно и точно .
  • 10 Ядеитн

    4 7 Отговор
    И тия, сбраните декларации убаво да са четат, га отмине морът. Да са не бърза, а да са кара внимателно, давност бол - 20годин ли беше? Па кой нещо е послъгал, айде за 5 годин у дранголника да му дойде якъля, па ако ще и след десет години! Ред и дисциплина на опак народ са налагат со дебела сопа!

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Мислещ

    6 1 Отговор
    Разбира се, че не, подобни "мерки" могат само да имат обратен ефект. Шофьорите ще заразяват полицаите, а те - другите шофьори. А за всеки мислещ човек е ясно, че ако си заразен, няма значение дали ще заразиш някого в собствения си град, или по-далеч. Даже напротив, ако болните са разпределени на по-голяма разстояние един от друг, тогава и болниците няма да се препълват.
  • 13 аман от нови измишльотини

    8 1 Отговор
    Ако въведат такси на тия пунктове аз спирам работа и ще чакам да ме гледа държавата.
  • 14 Русенец

    14 2 Отговор
    Как една декларация спира пандемията? Фуражкаджийска говедарщина.
  • 15 мечо

    2 11 Отговор
    удобрявам всичко които се прави да се защтитат хората да нияма вирос
  • 16 Джоко

    2 13 Отговор
    Кво буйствате бе- неграмотни ли сте? Ще попълвате! Тръгнал ми на вилата, при баба си или при прятел и бил "по работа" . Друг пък плаща данъци на село, а е с претенции- чакал по 2 часа сутрин и вечер- живей в града в който работиш. Тия регистрации в личните карти не са за статистиката. Нали знаете- тя, стомната един път се чупи!

    Коментиран от #23

  • 17 перничанин

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ядеитн":

    Имам въпрос. Ккаво ще стане с тези декларации, къде ще се съхраняват и от кого??? Защо питам ли, ами защото вътре са личните ми данни (ЕГН, НОМЕР НА ЛИЧНА КАРТА, АДРЕС). Каккво ще стане ако утре ги изхвърлят на сметището и ги открият недоброжелателни хора, ще се окажем с някой и друг кредит?!!!??! Ако не ги изхвърлят а си ги запазят, на следващите избори дали не могат да се използват?? Нали преди кризата плюехме/те политиците събиращи лични данни, а сега си ги даваме доброволно, без да се интересуваме какво се случва после, че и ги хвалим тези който ни ги събират , без да са разяснили защо. Мислите ли, че държавата има ресурс да прегледа, проследи и отчете нарушение в тези декларации. Аз мисля , че не. То няма полицаи по улиците да респектират мародерите , които "шетат" по дворове, вили и апартаменти, а вие мислите , че някой ще чете декларация в която си написал, че се грижиш за възрастен или болен. Слезте на земята.
  • 18 вирус

    1 13 Отговор
    Като не ви харесва стойте си на село и си копайте градинката. Не стига че ни създавате проблеми в София, а ми имате и претенции. Ще пишете , ако не може да попълните една бланка направо се връщайте да се дообучите. Бъдете благодарни, че все още ви пускат. Може да дойде момент в който и да искате и да може да попълните декларацията няма да ви пуснат от двора си да излезете.
  • 19 5555

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоянов":

    Формуляра е направен от неграмотно!!!
    Заповедта на минисъра на здравеопазването е много ясна, но фурмуляра не кореспондира с нея!!!
  • 20 Докато

    7 0 Отговор
    и без това крехкият физически и интелектуален милиционерски резерв е впрегнат в това безсмислено и дори опасно мероприятие, във и около селата и малките градове цигани, бандити и келеши се вихрят на воля и си правят каквото искат. Не са и сънували по-голям подарък. Кой идиот реши, че жителите на областните градове и столицата трябва да са на практика арестувани, а останалите свободни.
  • 21 щетите са по големи от ползите

    7 0 Отговор
    А одобрявате ли герберските КППта с разнасянето на не само микроби като се вземат деларации от всяка кола,даване на декрарация за попълване от същите проверяващи ,вземане за проверка на лични документи ?С една дума се получава здрав бацилообмен без пропуснат по заповед на режима.

  • 22 мутрата Тиква

    9 0 Отговор
    Т.н. кризисен щаб е пълен провал.
  • 23 a bee

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Джоко":

    Сутрин рано рано в 05,15 ,ша попълвам всяка заран ?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Гост

    1 0 Отговор
    Моят отговор го няма в анкетата. А служебните 2-а отговора са меко казано смешни...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Георги

    0 0 Отговор
    Напълно безсмислени са тези документи. Както и постовете. Хората просто няма къде да ходят, освен по вилите и на работа. Това прави тези мерки без реален смисъл.
  • 28 боцмана

    2 0 Отговор
    Добре , за преминаването в областните градове има КПП-та , а между селата , какво става?
  • 29 8995

    3 2 Отговор
    Я стига ревахте като вдовици за як негърски чеп. Бавно се попълвала, задръстване ставало и т.н. глупости- сваляте си декларацията, попълвате нужното на компютъра и си разпечатвате 5-10-20-500-10 000- колкото ви е кеф бройки и си минавате бързо през КПП-то...

    Иначе аз съм МНОГО ПРОТИВ тези простотии и утре имам среща с адвокат точно по темата "К'во става с личните ни данни в тези декларации и имат ли изобщо право простите полицаи да ги събират, обработват и съхраняват?"

    С две ръце съм ЗА да има контрол на трафика, но това разпиляване на лични данни из пространството не мисля, че е правилният начин...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата