13 Август, 2020

Има ли смисъл от протести пред чужди посолства?


Има ли смисъл от протести пред чужди посолства?
Да
66% (3888)
Не
30% (1774)
Колебая се
1% (79)
Не ме вълнува
3% (163)

Коментари

  • 1 СКОРПИОН

    10 4 Отговор
    една птичка пролет не прави

    Коментиран от #3

  • 2 Ван дер Любе

    47 6 Отговор
    Защо ЕС реагира на събитията в Беларус, а не на тези в България. Тук не бият, но Борисов вече десет години осъществява тих геноцид над българския народ. Нали върховенството на закона е основен момент в ЕС? Тогава защо го търпят? А кражбите на европейски пари, ниското качество и т.н. Значи имаме двойни и тройни стандарти.

    Коментиран от #34

  • 3 Една мутра

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "СКОРПИОН":

    държава не прави.
  • 4 Всъщност

    11 39 Отговор
    Изобщо няма смисъл от протести в момента.
  • 5 Фактолог

    37 5 Отговор
    Посолството на Германия: "Решенията за политическото бъдеще на България се вземат само в България."

    Да, решенията за бъдещето на България се взема само в България – точно толкова – колкото бъдещето на Германия се вземаше в Германия.
    Цинизма който си позволява Америка към Германия не дава права на Германия да го прилага към България!
  • 6 Само пред тях има смисъл от протест!

    38 4 Отговор
    Мухобойко се хвали с просперитета на държавата, но го е страх да се срещне с редовите граждани. Иска да се среща само с членовете на партията и крими контигента, който гравитира около тях. Но все пак Мухобойко е само фигурант на ЕНП, който взима по някое друго рушветче и назначава някое приятелче. Трябва да питаме ЕНП що правят така с нас. Затова трябва пред ЕНП да се протестира. Те са покровителите на Герб, и без ЕНП Герб ще се разпадне!

  • 7 оня с коня

    7 34 Отговор
    Русофилите тука НЕПРЕКЪСНАТО призовават Европа за СПИРАНЕ на Еврофондовете за БГ .Нещо повече - Те искат БГ да излезе от ЕС и "да се оправя сама".И изведнъж сега,..."Защо се крадат Европари"?!!Ама нали НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ Европарите и КАТЕГОРИЧНО не ги искате?Гиди Калпазани двулични такива,дето не знаете що сте живи:)

    Коментиран от #11, #12

  • 8 Българин

    26 7 Отговор
    Боко дава пари на кака Ангелинка Меркал.
  • 9 Бурканбанк

    27 9 Отговор
    Да, има смисъл, но само от протести пред американското посолство, защото България е американска колония от 30 години.
    Протестът пред немското посолство,който се проведе, не беше много смислен, защото Германия също е напълно зависима от САЩ.
  • 10 ico

    19 3 Отговор
    ес няма изгода от силно бг управление
  • 11 Джудже

    21 3 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Конче, не всички могат да служат на Великия Вожд, да се свети името му и да се пълнят чекмеджетата му! Все пак част от "простолюдието" (особено тези, които не са тъмнозелени) не са Бойкопомазани, те дори по време на избори не се докосват до благата предоставяни по негова милост и безгранична щедрост ;-)))
  • 12 Джудже

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Прощавай, забравих да допълня, че поради това не всички сме политически осъзнати и не можем да видим толкоз ясно политическата картина като теб :-)))
  • 13 България

    19 5 Отговор
    Нека разберат всички държави какво правителство на крадци и мошеници поддържат.
  • 14 НЯМА

    5 22 Отговор
    НИКАКЪВ СМИСЪЛ , ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ПРОТЕСТА Е ПЛАТЕН И В ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 15 gost

    5 17 Отговор
    Не мисля че западни държави биха се намесили в политиката в България. В хората е останало някакво убеждение' предполагам от комунистическо време' когато бившия Ссср определяше управлението в страната' че някой от вън назначава управляващите. Но това специално за ЕС не е така. Те могат само да изразят одобрение или не. В случая една всенародна молитва отправена директно към Г-д' ще има много по голям ефект!

    Коментиран от #20, #40

  • 16 Псевдоним

    15 2 Отговор
    Разбира се, че има.
  • 17 Истината

    21 2 Отговор
    ЕС също е пълен с Мафиоти !
    Нашите Боклуци управници са им угодни !
  • 18 човек от народа

    12 3 Отговор
    те Го назначиха, те ще Го разкарат !

    Коментиран от #21

  • 19 Сандо

    9 2 Отговор
    Още в началото препоръчах да протестират пред посолството на САЩ,а и пред други западни посолства.Изразът "Аз те създадох,аз ще те убия" е в сила.
  • 20 Сандо

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "gost":

    За да твърдиш това,значи си проспал последните 30 г.,а може би просто си наивен и доверчив човек.

    Коментиран от #23

  • 21 gost

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "човек от народа":

    Това е характерна черта за нас' все другите ни виновни. А че го избирахте на 3 поредни избори' кой носи вината?
  • 22 k1 profesional

    5 5 Отговор
    Гласувах с "НЕ" защото , политиката на великите сили , или така наречените "Г7" , спрямо другите държави , включително и особено България е да няма стабилност , да има правителство ( управляващи ) , което безприкословно да изпълнява техните щения - е имат го.
    Тогава какъв е смисъла от протестите пред техните посолства , няма кой да чуе протестиращите. Докато не се разбере , че ние сами трябва да си оправим къщата , да преодолеем егоизма си и да заживеем и мислим , като общество с една цел справедливост за всеки и устроим обществените отношения към тази цел - нещата няма да се получат.
  • 23 gost

    7 3 Отговор

    До коментар #20 от "Сандо":

    Наивност е да вярваш в конспирации. Моята вяра се ограничава единствено до Б-г. Това което става всъщност е предопределено' но ми изглежда смешно да си мислите' че от някой друг зависи управлението на страната. Царят винаги е отражение на народа. Когато искаш да си повече от другите' даваш подкуп. Ако всеки в тази страна презре подкупите и пожелае да живее по закон' и царя ще се смени. Много се надявам ' че това младо поколение по площадите точно това иска.

    Коментиран от #36, #51

  • 24 По принцип

    6 1 Отговор
    Немците очевидно подчертаха позицията си, а именно: “Каквото се случва В България се оправя там”. Така в този ред на мисли...когато дойде време за по сериозни протести, които ще ескалират...Немците няма да имат право да се Бъркат във вътрешните ни Дела! Следва американско и руско посолство! И след като последните две посолства потвърдят думите на немците за ненамеса във вътрешни дела...президентът може спокойно да изкара армията и да вземе властта от нази хунта! И никой няма да може да го спре!

    Коментиран от #27

  • 25 Димов

    6 1 Отговор
    Да протестираш пред чужди посолства има смисъл дотолкова, доколкото европейските и азиатски господари на управниците ни, да видят, че са изтървали положението, че да им дръпнат малко юздите.
  • 26 Лош

    5 3 Отговор
    Не.
    Посолствата неги интересува за нас какво се случва.
    Те имат интерес да ни доят пълнят джобовете за тяхна облага.
    А ния да сме в блатото.
  • 27 оня с коня

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "По принцип":

    Каква Армия ще изкарва Президента за да взема властта на "Хунтата",след като ПРЕМИЕРЪТ ЧРЕЗ БЮДЖЕТА НЕ САМО ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ,АМИ ГИ И ВДИГНА ДО НЕБЕТО/вкл. и на Полицията/?А КОЙ хапе ръката която го Храни?!Явно живееш между земята и небето,но все пак някак си успяваш да драскаш из Форумите:)

    Коментиран от #29

  • 28 прибере си боклуците

    9 1 Отговор
    ОПГ ГЕРБ беше създадена с чуждо финансиране, от базираната в Германия фондация Ханс Зайдел, от базираното в САЩ Отровено Общество на Джордж Сорос и други чужди фондации. Затова точно пред чуждите посолства трябва да се протестира. Приберете си болкуците от българската политика!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор

  • 30 Айсотир

    2 7 Отговор
    Защо няма пред съветското посолство. Всички наши политици са тяхно творение. Крадци като лилипута
  • 31 Фактология

    8 1 Отговор
    Всеки един гражданин на България плаща по 0.18 цента всеки божи ден на ЕС.До сега всяка година България плащаше за членство средно 460 млн. евро.От 2021 ще плащаме средно годишно 680 млн. сметката не включва % за вносните мита и общо става с 90 млн. в повече.Всички знаем, че основният фактор са немско-френската дружба колко и да се менят председателите на ЕС..САЩ получиха ползването на българските полигони безсрочно и безплатно,платени самолети на хартия без референдум от народа.И, ако след всичко това тези 2 посолства, които са облагодетелствани от джоба на българският данъкоплатец не ги интересува то нас българите ни засяга бъркайки ни в джоба.Поне такива като мен.

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 Емил

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "Ван дер Любе":

    Защото събитията в България са про-руски (русофилистични)!

    Коментиран от #50

  • 35 Просто е!

    7 0 Отговор
    Абсолютно има смисъл от такива протести, защото държавите зад тези посолства дават пари на Боко, които той прибира в шкафа и то при положение, че го знаят какъв е!!! Ако спрат да му дават той, ще почне да краде директно от народа, ,защото просто си е такъв, алчен и на народа, ще му писне и ще го погребе ! Това е простичко е!
  • 36 Сандо

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "gost":

    Не сама си спал,ами не си разбрал и най-малко от това как функционира властта.Погледът е вторачен във фасадата,а знанията - от четене на вестници и гледане на новини по ТВ.Идеален избирател,просто христоматиен пример.А тук не е място за образователни курсове.

    Коментиран от #42, #49

  • 37 Jack Bauer

    5 2 Отговор
    Няма смисъл, както и няма смисъл от протести по магистрали, кръстовища, палаткови лагери ... да не сме пионерчета на екскурзионно летуване та ще правим палаткови лагери. Има смисъл от ясна платформа за управление на държавата, гаранция за спазване на законите от всички и военно положение за изчистване на корумпираните като се започне от премиера и се стигне до селския кмет.

    Коментиран от #41

  • 38 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор
    ГЛАСУВАХ С НЕ, НО ИМА СМИСЪЛ, ИМА! НЕКА ДА ВИДЯТ 80%!
  • 39 Бай Влад

    4 2 Отговор
    В цял свят е така пред посолствата. Спомнете си преди време когато имаше протести в Сирия. Няколко дена не можех да ям дюнер, защото Мимас бяха затворили заради това, че протестираха пред посолството ...
  • 40 клк

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "gost":

    Западните държави се намесиха при създаването на ГЕРБ, те го крепят и поддържат. Нека да разберат, че българите не искат протежета на чужди държави да управляват страната.

    Коментиран от #43, #44, #48

  • 41 Бай Влад

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Jack Bauer":

    Каква платформа за управление, като всички кадри са в чужденеция? Какво военно положение, като ако един 18 годишен види пушка ще си мисли, че е нергеле или бонг. Каква чистка и тем подобни, като всички седим тук и си лафим, вместо да протестираме, сваляме, управляваме и трепем онова дето е ни харесва... 🙂 Помисли си само колко сме жалки с този онлайн патриотизъм ... 🙂
  • 42 gost

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "Сандо":

    А си нямаш и понятие как е устроен света който виждаш:)))
  • 43 gost

    3 5 Отговор

    До коментар #40 от "клк":

    Може ли да говориш с факти, дай доказателства за създаването на герб от западните държави :))))

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор

  • 45 м дааа

    1 3 Отговор
    Най-вече пред Руското !!!
  • 46 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "gost":

    Веднага след като ти дадеш доказателства, че не си тамангочи.
  • 47 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "gost":

    то така и република македония е създадена от александър македонски
  • 48 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "клк":

    Западните държави се намесиха още при освобождението на България и разделянето й на три части. Дори отпреди това, когато на няколко пъти сме имали шанс да сме свободни от робството, но те са заемали страната на османската империя. От тогава, досега, не са спирали да ни се месят и пречат.
  • 49 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Сандо":

    Добре казано.
  • 50 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Емил":

    По-скоро са протурски и прозападни.
  • 51 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "gost":

    Най-изкусната хитрост на дявола е, че е убедил хората, че не съществува. Ето защо ти не вярваш в конспирации.

  • 52 Хаджиментов

    4 2 Отговор
    В последно време протестите девалвираха. Не само у нас, навсякъде. Протестират всички и за всичко и управляващите посвикнаха. Някъде дори се стараят на протестиращите да им е удобно и хубаво. Оставят ги някъде да си викат на вятъра и си правят каквото са си решили. Само да не се стига до ексцесии.
    Според мен, трябва да се протестира по-рядко, но по-организирано и по по-съществени теми. Демокрацията има много начини хората да въздействат на тези отгоре и те трябва да се използват пълноценно, а на улицата да се излиза, когато всичко друго е изчерпано. А сега май се започва с нея.
  • 53 ТОВА СА ТЕ ПОДКРЕПЯЩИТЕ

    1 0 Отговор
    МАФИОТИТЕ , ЗАПЛЮЙТЕ ГИ !
  • 54 Щерю

    2 3 Отговор
    Станаха банални скучни ...омръзнаха.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 Нямаааа

    2 1 Отговор
    Само Арменския поп може да помогне!
  • 57 ваню

    2 1 Отговор
    Няма смисъл въобще от безидейни протести,подтиквани чрез скалъпени компромати от комунисти и президент бягащ от проверки и разследване.Водени от хора без идеи само и само ,за да влязат в парламента.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор

  • 59 Антони

    1 1 Отговор
    Анкета може да пуснете и дали има влияние на чужди посолства върху политиката, обществените поръчки, вноса на картофи и т. н в голямата и могъща България.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата