31 Август, 2021

Ще протестирате ли на улицата, ако въведат задължителна ваксинация срещу COVID-19?


Ще протестирате ли на улицата, ако въведат задължителна ваксинация срещу COVID-19?
Всички на протест, писна ми да ни манипулират за COVID-19.
53% (4200)
Само масовата ваксинация ще ни отърве завинаги от опасната болест.
25% (1996)
Информацията за ваксините все още е непълна и неясно разяснена.
16% (1273)
Не вярвам в пандемията от коронавирус.
5% (405)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    53 8 Отговор
    И дърво ще играе, ако ковид тиквите и козелите стигнат до придунда. :D

    Коментиран от #22

  • 2 сърфист

    42 7 Отговор
    Основния проблем е в информираното съгласие.
    Ако компаниите или поне държавата поемаше отговорност при странични ефекти или смърт.
    Бийте си тоя химикал, пък каквото стане.

    Коментиран от #5

  • 3 Контра

    72 6 Отговор
    Всяко нещо, въведено с натиск, манипулации и санкции, с гриф "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" и в разрез с основните човешки права и свободи, автоматично предизвиква ответни реакции. Всички НОРМАЛНИ хора ще протестират не само на улицата и не само срещу ваксините, а най–вече срещу ПРИНУДАТА в условията на съвременната демокрация.
  • 4 мнение

    64 6 Отговор
    задължителата ваксинация с ваксини убийци е геноцид и не бива да мълчим и да се съгласяваме
  • 5 Нама съгласие

    53 3 Отговор

    До коментар #2 от "сърфист":

    Хич не ми пука дали някоя компания или държавата поема отговорност. Повече от 40 години живея с автоимунно заболяване и хич не искам някой да се меси в Божиите дела, що се отнася до собствения ми организъм.
  • 6 кофти-19

    38 3 Отговор
    При задължителна вакса,трябва да отпаднат подписите и ако някой почине на чия съвест и грях ще тежи?Много болни и алергични немож ги вакса!Значи,за да живееш на планетпата трябва да бъдеж обработен!

    Коментиран от #10

  • 7 попето

    49 7 Отговор
    Голям грях ще си навлекат задължаващите,ще се стигне до кръвопролитие и дори до война!
  • 8 Исус

    44 3 Отговор
    Който вади нож,от нож умира!
  • 9 Мишо Бирата

    27 4 Отговор
    ... като гледам до тук как върви гласуването , си правя следният извод - от тази "представителна извадка" :
    Или една трета са платени провокатори/миж@турки или са откровени иди@ти !

    (искрено ми с ще да вярвам ,че е първото ! Да - времената са трудни за дребни парици можете да продадете достойнството си , НО ПОНЕ ЗАПАЗЕТЕ РАЗСЪДЪКЪТ СИ !!!)
  • 10 Да аха

    6 19 Отговор

    До коментар #6 от "кофти-19":

    В Австралия вече ще дават по 5 000 долара при страничните ефекти.

    Коментиран от #13, #21

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 3 Отговор
    манипулират нияко
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Филип Георгиев

    27 3 Отговор

    До коментар #10 от "Да аха":

    АМИ ОТИВАЙ ТАМ. КВО СЕ МОТАШ. ЩОМ ТВА ТЕ Е ВПЕЧАТЛИЛО, ТИ ВЕЧЕ ГИ ИМАШ. С ВАКСИНА ИЛИ БЕЗ. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. 5 ХИЛЯДИ СА СИ 5 ХИЛЯДИ. ПЪК И ЩЕ ВИДИШ АБОРИГЕН НА ЖИВО. СЕГА ГО ВИЖДАШ САМО В ОГЛЕДАЛОТО.
  • 14 Дада

    29 3 Отговор
    Готов съм за война
  • 15 555

    53 4 Отговор
    Когато бях ученик малко преди комунизма да си замине в училищата имаше лекар и сестра.Подчертвам,във всяко училище имаше лекар и сестра.Ние хората имахме едни тефтери наричани "здравен картон".В тоя здравен картон се записваха всички заболявания през които сте преминавали и когато идваше време за преглед,постъпване в болница или ваксинация доктора преглеждаше въпросния тефтер и казваше,какво трябва да се направи и какво не трябва.Аз бях от болнавите деца,които като ги напръскаш с вода от чешмата на улицата хващат бронхопневмония.Първите 12 години от моя живот минаха само в болести и антибиотици.Кое обаче беше различното от сега?Доктора решаваше дали си за ваксина или не само след разглеждане на здравния картон.Отказвани са ми ваксини срещу туберкулоза а ваксината БЦЖ до днес я нямам.За туберколоза ми беше поставена, когато станах на 36год.Сега съм на 55 здрав благодарение на спорта и онези лекари,които ми четяха здравния картон.Питам се,как е било възможно тогава да има такива хора и защо сега всичко отива по дяволите?Нима не помним предците си,лечителите и учителите?Колко още можем да затънем?

    Коментиран от #19, #26

  • 16 Тодор Живков

    32 3 Отговор
    И Бойко ако не влезе в затвора също ще протестираме!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Механик

    35 5 Отговор
    До момента резултатите от таяанкета са повече от плашещи.
    Против ковидарството са 53% (тези които са за протест)+ 6% (които изобщо не вярват е щмекерията нар. КОВИД. Това е добре, НО...
    Цели 27% са до толкова облъчени, че желаят МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ (дори при положение, че вече е доказано колко тя е безполезна) и 14% са потенциални ВАКСЪРИ, но просто ги е страх и не знаят от кое повече. От ваксината или от ковида. Тоест на тях им трябва още една година промивки и истерия и ще клекнат. Та излиза, че имаме цели 41% шилета.
    Следава......

    Коментиран от #56

  • 19 свидетел

    3 41 Отговор

    До коментар #15 от "555":

    и сега има училищни лекари и сестри. и сега има картони. въпрос на добро желание за редовно вписване. немарливостта на пациентите е "убийствена" .
  • 20 Механик

    27 2 Отговор
    Продължение
    И именно тия 41% като нададат вой, че видите ли, ние не искаме да пазаим тяхното скъпоценно здраве неваксинирайки се и ще им се даде щедра трибуна. Няколко НПО-та ще скочат да им "защитават правата", а примерно тук в сайта ще се наказва с бан, всеки осмелил се да каже, че ваксърите са болни.
    Когато крещащите ваксъри (защото такива хора са с лабилна психика) започнат да се нахвърлят в магазините и по улиците върху всеки, осмелил се да си свали маската, тогава ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ще пуснат някой подставен, да ошамари ваксъра. Това ще послужи мотив, да се запусне реппресивният апарат (МВР) срещу всеки който отказва да носи маска, да се ваксинира и пр.
    И това ще е началото на края- началото на новото средновековие и овластяване на неговата институция наречена ИНКВИЗИЦИЯ.
  • 21 9933

    28 1 Отговор

    До коментар #10 от "Да аха":

    ако оживееш,

    на 27 този месец в Блумберг излезе Израелско изследване на повече от 530 000 човека, тези които са ваксинираните с най добрата смятана ваксина Пфайзер, са 6-7 пъти повече склонни да се разболеят от ковида в сравнение с тези с натурален имунитет и 13 пъти повече да хванат новият Делта вариант, в сравнение пак с хората които имат натурален имунитет. Много се учудих че това дори бе публикувано.
  • 22 ВЪЗРАЖДАНЕ

    44 2 Отговор

    До коментар #1 от "Грульо":

    ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ЛЪЖАТА КОРОНА БЕШЕ ЯСНО ВСИЧКО ЗАЩО СЕ ПРАВИ ВЪЗРАЖДАНЕ ПРОТЕСТИРАШЕ ВИЕ СЕ СМЕЕХТЕ И СЕ ПОДИГРАВАХТЕ ,А СЕГА КАТО ОПРЯ ДО ЗАДНИЦИТЕ ВИ СЕ ЧУДЕТЕ НА КЪДЕ ДА ХВАЩАТЕ ,АМИ ОТВОРИТЕ СИ ОЧИЧКИТЕ САТАНИСТКАТА СЕКТА ЩЕ ВИ ЗАТРИЕ С ГРАФЕНА И НЯМА ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!
  • 23 ха ха ха

    27 1 Отговор
    Къв протест бе - в България "протест" стана мръсна дума... а са посегнали за насилствено ваксиниране, а сме им начупили кофите!
  • 24 Псевдоним

    23 3 Отговор
    Опитайте се да въведете и ще разберете!
  • 25 Ваксинацията

    3 33 Отговор
    Е доказала ефективността си.А който иска да си протестира.Ами върнете се назад в средновековието. Стотици милиони са умрели от липса на ваксини. И изведнъж се появява новият гений който ги отрича.Ваша си работа.Изобщо не споря с едноклетъчни.
  • 26 Така беше

    26 3 Отговор

    До коментар #15 от "555":

    Спорт, по добра храна -можеше да имаше 2 вида сирене или кисело мляко или кашкавал но бяха качествени.Помня че имаше и зимата сеанси с кварцови лампи.Прегледи при зъболекаря в самото училище (идваше зъболекар и някой бягаха от час от страх....).
  • 27 В.В.П.

    21 1 Отговор
    Трябва да има въпрос,,, Човечеството,,вярва,или не,на медицината.???..Ще продължи ,ли да вярва??Да не стане,като с религията!!!
  • 28 Алфа Вълкът

    7 4 Отговор
    Нито ще протестирам, нито ще се ваксинирам!
  • 29 ИВАН

    19 2 Отговор
    Защо няма въпрос - ще протестирате ли, ако ви инжектират смъртоносна отрова в тялото ? ....... ей, алоооо, овце ли сме вече, да блеем ли бееее
  • 30 ИВАН

    25 2 Отговор
    С такива анкети се опипва почвата, и с такова опипване се почва ... се започва, започват се войни, бунтове, катаклизми, еко катастрофи и всичко лошо което ви дойде на ума + глад и болести
  • 31 ТОДОР СТОЯНОВ

    20 2 Отговор
    АНКЕТА-СОНДАЖ!!!
    НЕ ПО УЛИЦИТЕ, НЕ!!!ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!
    БЛОКАЖ НА ЕБЕРГЕТИКА, ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, СПИРАНЕ НА ПЛАЩАНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА, НО...ПРЕДИ ТОВА БЛОКАЖ НА ВСИЧКИ СИЛОВИ СТРУКТУРИ, ОБЕЗОРЪЖАВАНЕ И ОБЕЗКУРАЖАВАНЕ!!!СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ НА ПЛОЩАДИТЕ И ПО СТАДИОНИТЕ С КАМЕРИТЕ НА ВЕЧЕ НЕПЛАТЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ДИРЕКТНО ПРЕДАВАНЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ...ДА СИ ИЗПЕЯТ ВСИЧКО!КОЙ ПЛАЩА, КОЙ ПИЕ!
  • 32 Протест

    25 4 Отговор
    На 11 септември от 12:00 ч. Възраждане организира национален протест срещу ограничителните мерки, задължителните маски и принудителната ваксинация. Събираме се в София пред сградата на Парламента и от там продължаваме. ...

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 SSss

    25 2 Отговор
    25%нискоинтелигентнтни зомбита е плашещо за една нация.Те дори не знаят, че тези които са против,са против мРНК ваксините,които изменят човешкия ген невъзвратимо,и последиците от странични ефекти и нарушена имунна система, а не срещу нормалните ваксини,които са на принципа,да се вкара омаломощем вирус в кръвта,неспособен да се размножава,но способен да създаде защита на имунната система във вид на антитела или памет за създаването на антитела,при зараза от истинския вирус някъде във времето или до живот.Едва ли зомбитата знаят,че експерименти или ваксини на принципа мРНК,бяха абсолютно забранени до 20.12.2020г,освен върху растения,които само американците консумират а в белите държави ГМО е забранено..Едва ли зомбитата си задават въпроса-Как така има ваксина срещу вируса но още няма лекарство с което да се лекува.Сигурен съм,че няма ваксинирано зомби,което да знае с какво е ваксинирано,защото никъде не го пише по разбираеми причини.С мРНК ваксините се вкарват наночастици от тежки метали,които имат в състава си част от Менделеевата таблица и то модифицирана,която може само да навреди за бъдещето на видът човек.Една от съставките е атомен алуминий,който създава съсиреци на кръвта,които увреждат част от мозъчните клетки и предразполагат за инсулти и инфаркти.Едва ли зомбираните знаят,че ваксинирания с мРНК ваксина има нарушена имунна система,която вече не е способна да реагира както преди интервенцията с ваиксините,защото е безвъзвратно променена.Едва ли зомби
  • 35 SSss

    23 2 Отговор
    Едва ли зомбитата знаят,че вирусът ковид 19" се състои от два компонента,които в природата се срещат само по отделно но никога заедно.Няма в света ваксина,коато да противодейства на вирус,който непрекуснато мутира и единствената защита срещу такув вирус си остава имунната система на човека.
  • 36 Проф.Гаряев

    22 2 Отговор
    ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА „пандемията“е Незаконно вземане на ДНК под предлог, че се правят „тестове“ за Ковид.

    Според професора ДНК има вълнова функция. Специфичен електромагнитен код. Тази вълнова функция (този код) може да служи за чип за проследяване и контрол.
    В много страни вече са изградени Суперкомпютри, които работят с ДНК код, няма нужда от допълнителен чип, проследяващо устройство. Трябва само да се въведе цифровизирания ДНК код на индивида.

    По принцип всеки здравомислещ човек би се възпротивил правителството да борави с неговите неприкосновени био-данни и да го контролира.
    Затова се инсценира тази „пандемия“ – за да се намери повод за вземане на ДНК проби под формата на „тестове“ за Ковид.

    Вземането на ДНК проби под предлог, че се правят „тестове“ за Ковид противоречи на сега действащата Конституция, чл. 29, ал. 2 и на Конвенцията за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: конвенция за правата на човека и биомедицината, 1996 г. в сила за България от 01.08.2003 г.

    Коментиран от #43

  • 37 Мнение

    20 2 Отговор
    Д-р Игор Шепърд е медицински лекар – мениджър в Държавния отдел за обществено здраве на Уайоминг, експерт по био-оръжия, химически, биологични, радиологични, ядрени и високоефективни експлозиви (CBRNE) и готовност за пандемия.

    Неговото мнение е, че тези ваксини са много сходна технология с био-оръжието RND, използвано за разработване на вирусни оръжия.

    Той смята, че планът за обезлюдяване и задължителните ваксинации ще бъде на прага ни много скоро и е шокиран, че американският народ е толкова пасивен по отношение на това унищожение на нацията.
  • 38 Отряд1

    13 1 Отговор
    Четете внимателно!
    Задължителната ваксинация би била по- успешна, ако на населението и се даде възможност да се застрахова срещу евентуални странични ефекти от ваксината. Държавата застрахова населението, така че ако нещо се случи с мама или татко, децата от няма на къде да могат да посрещнат трудностите на наакания капиталистически мироглед. Докато такава застраховка няма, това, което държава иска да направи е да инжектира в телата ни продукт, който е със съмнителен ефект!
  • 39 Имунолог

    7 26 Отговор

    До коментар #32 от "Протест":

    Опаа и тука сте дошли! Вcички oт ВЪЗРAЖДAНE дa oтидaт днec в интензивното Пирогов. Дa видят хората поставени на вентилация. Там в очите на болните ще видят помръкналите им погледи и посланието излъчвано от тях. Послание на надежда за живот и страхът пред смъртта. Това е реално положението. Утрe кaтo пoчнaт дa умирaт кoвитяcaлитe прeд прeпълнeнитe бoлници, кoй щe e винoвн ...a? Aмa тoгaвa вcички тия щe ca ce пoкрили кaтo мишoци. Тaкa нe cтaвa.

    Коментиран от #40, #44

  • 40 Да ама не

    25 2 Отговор

    До коментар #39 от "Имунолог":

    Нискоинтелигентен селски бек.Разликата между концентрационните лагери през втората световна война и Болниците-търговски дружества е само една-в наименованието.Ако имаше малко мозък,щеше да знаеш,че антибиотика създава само усложнения при вирусната инфекция и предразполага на 100% към неговото разпространение,но въпреки всичко, в болниците задължително се използва..Респираторите се включват само при намаляване на ислорода в кръвта от 88%надолу а не при 90,92 или 95%,защото изгаря белите дробове и края на болния е или летален или нарушена белодробна дейсност и инвалидитет.Ефективноста от респираторите за Ковид 19 е 10 %.Ти селски бек,можеш да бъдеш имунолог само в сънищата си или в правителството на ГЕРБ,където преобладаващите са безмозъчни.
  • 41 Нацисти

    16 1 Отговор
    Навремето се чудих как ще се върне и легитимира 4-тият Райх в света, след като е внедрен след ВСВ във всички държавни структури и ТНК-та ТТП, затова беше битката между финансовия и индустриален капитал, и едно предупреждение на Големият Айк в прощална реч пред американския народ.
    Лично на протестите септември ще нося жълта звезда с надпис-"Не съм ваксиниран", както във Франция.
    Медицински нацизъм в действие.
    Няма да се изненадам ако следващия ход е инсценирано извънземно нашествие.
  • 42 Нацизъм

    17 1 Отговор
    Не знам защо интуитивно свързвам ваксините срещу измамата Ковид, с 20 000 сателите в ниска орбита и 5G, в това отношение американецът е много по-чувствителен и съпротивляващ се индивид.
    Ваксинирането е само стъпка към по-голямото заробване на човечеството, нещо се готви, много по-мащабно и зловещо като краен резултат за човечеството.
    Жак Атали от края на 70-те на миналия век изказваше подобно мнение пред камерите, и не е конспирация-термин въведен след Кенеди.
    Възниква въпросът човечеството победи ли Нацизмът след ВСВ?
    Помислете колко от съзнателния ви живот преминава в работа.
    От 15 часа будност, 12 часа работите и пътувате. и имате само два свободни дни.еквивалент на робство, в което нямате време за децата си, семейство, хоби, надграждане на знания и дух.
    Човекът е творец и не е създаден за съвременното робство.
    50% от съзнателния ви живот трябва е Ваше, лично и неприкосновено.
  • 43 Предположение

    10 1 Отговор

    До коментар #36 от "Проф.Гаряев":

    Всъщност търсят "Ключът", едно по-особено ДНК.
    Затова е цялата измама Ковид, чрез ПСР тестовете търсят това ДНК-"ключът"-така го наричат., първата им работа след 1989 г. да тръгнат мед. специалисти от разни фондации да събират подобен геном от И. Европа, дори в БГ имаше такива безплатни зъболекари.
  • 44 Ооооооооо

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "Имунолог":

    кухар,снощи ти беше малко,пак нещо се напъваш,внимавай да не се отървеш в гащите.
  • 45 ТИР

    14 1 Отговор
    На Всички ни е Ясно че има заделени пари за Взимане,,, От Рак умират Повече , Но никой не Казва Това, След НАТО Бомбандирането на Югославия има ли Статистика за Това,,?
  • 46 dddnn

    6 3 Отговор
    Колкото протестираха миналата година и всяко чудо за три дни и туй ще е толкова,смотана държава прост народ
  • 47 ИВАН

    12 1 Отговор
    Облъчват ни постоянно психически, химически и всякакви модерни гадории и радиации, а по-лабилните верват и затова не могат да дишат, не си командват дишането, когато ги хване грипчето - Ковид, психолозите това го знаят, но не помагат на хората, защото далаверата с ваксините не трябва да спира
  • 48 Димов

    13 1 Отговор
    Не може да задължаваш хората да поемат отрови, а рискът да оставал за тях.
  • 49 оня с коня

    9 5 Отговор
    Протести ще има и то В ИЗЛИШЪК но не заради Ваксинирането,а ОТ ГЛАД!
  • 50 НаукатаЕслънце

    14 1 Отговор
    Не, твърдо няма да протестирам!
    Протест означава да излезеш и заявиш официално, на улицата, своята позиция и мнение. И да се прибереш после.
    Това вече го направих, за 1,5 години.
    Вместо това ще изляза да разхода една гьостерица, дето и викат дървен Господ!
  • 51 Абанос

    6 1 Отговор
    Започнете да драскате по тестени ПРОТИВ КОВИД, запъвайте плакати. Да започнем партизанска война.
  • 52 Протест

    14 3 Отговор
    На 11 септември от 12:00 ч. Възраждане организира национален протест срещу ограничителните мерки, задължителните маски и принудителната ваксинация. Събираме се в София пред сградата на Парламента и от там продължаваме. ...
  • 53 Бай Пешо

    3 12 Отговор
    Така зададени въпросите, обслужват единствено и само антиваксерите и неграмотните в тази държава!
  • 54 miko

    18 1 Отговор
    С голям кеф бих им потрошил кратуните продажни на Мутафчийски,Картанджжиев ли беше и другите уроди.Още сега!!
  • 55 Няма Ковид

    17 3 Отговор
    Ако имаше вирус, при тази навалица по плажове, хотели и ресторанти, щеше да има хиляди трупове по улиците.
  • 56 шофьор

    14 1 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    Те тея 41% шилета до година ще са 1/3, а до две няма да остане нито едно! Всички опитни шимпанзета и макаци, които са били ашладисани без да им се иска съгласието след две години вече не са между живите! Предполага се, че ефекта и при хората ще е същия! Те демоните и бесовете затова толкова бързат, че скоро резултатите няма да могат да се скрият, независимо че платените и "честни" медии и дума няма да обелят!
  • 57 Бай Пешо

    1 6 Отговор
    Както го е казал Айнщаин:"Безкрайни са само вселената и човешката глупост.Но за първото не съм сигурен"!
  • 58 Като не искате не се ваксинирайте.

    2 13 Отговор
    Но престанете с простотиите! Аз и моето семейство сме и изобщо не ми дреме а и не взимам под внимание мнението на група заблудени, слънчасали,малограмотни, вечно против нещо си хора,вярващи в конспирации,във врачки, в бял боб и каквото се сетите.То като гледам пред НДК София има хора за 5 карета белот. Не искате? Не се ваксинирайте. Само че днес моят син който е ваксиниран пита по телефона майка си (лекар) за негов не ваксиниран приятел какво да прави защото е заразен а с личният си лекар не можел да се свърже.Така че давайте, протестирайте. Направо се качвайте в машината на времето и се връщайте в средновековието. И можете да слагате минуси,но повечко....изобщо няма да гледам.Не ме интересува.
  • 59 селянин

    0 6 Отговор
    факти да ви имам и отговорите за въпроса дето сте задали, кой ги е задал много умисъл е вкарал направо
  • 60 Федосий

    4 12 Отговор
    Тъпунгели, няма да плащам тежко лечение на заразени, защото имате някакви бръмбари в главите. Аз съм за задължително ваксиниране. Който не иска - в изолатор и 100 тояги на голо докато се ваксинира. Още щеше да има едра шарка, коремен тиф и чума, ако хората по земята бяха с изпилени мозъци като вас, гадни отрицатели.
  • 61 Абе я

    3 7 Отговор
    си провеждайте кумунистическите ревалюции без мен!
    Мисирките от пропагандата да се ваксинират немедлено!Проблема не е мой.
    Трябва ли ако някой се е обесил щот така му казали по ТВ мисирките и Аз да се беся?
  • 62 3556

    2 8 Отговор
    Ще изляза на анти-протест да пребивам тъпаци, и без това в последно време кой знае какви развлечения няма.
  • 63 Виктор

    0 8 Отговор
    Щях да гласувам, ама не видях опция: "Аз се ваксинирах доброволно и ме боли фара (за вашата Анкета)"
  • 64 елементарно

    1 6 Отговор
    Нещата се решават лесно.

    Българите искащи да отидат в Германия или друга страна, задължителна ваксина.
    Чужденците искащи да преминат през България съща задължителна ваксина.

    Не искаш ваксина - стоиш на място

    За Лежанците - намерили са те в БГ - задължително ваксина и 3 седмици не мърдаш.

    Е.ем ти човешките права
  • 65 Astra

    2 5 Отговор
    Да отварят всичко. Ваксини има. Лекарите да да си дойдат на мястото. Който не е ваксиниран да си носи риска
  • 66 мразя евреите

    4 2 Отговор
    От Флагман,ми забраниха да коментирам,как 50000 кв.м са подарени на някакъв педал,от коя партия,изобщо не ме интересува!Вътре,играе кмет ,и мафия!Всички софийски полицай да идват в Бургас.
  • 67 Tипично за ганю

    1 7 Отговор
    Предлгат му безплатна васкина - той не я ще.
    Пъхат му късмета отзад - той го пърди.
  • 68 Стига сте ревали. ..

    1 6 Отговор
    Ами се ваксинирайте и си седнете на задници...те!

    Коментиран от #70

  • 69 Протестърите. ....

    1 6 Отговор
    Вие сте тъпи галоши като Тиквата.....да не сте му братчеди?
  • 70 Абе смешник

    6 2 Отговор

    До коментар #68 от "Стига сте ревали. ..":

    Ти на ли си ваксиниран бе цървул зомбиран.До една година няма да те има и ще дадеш фира,а за нас неваксинираните не се притеснявай.Има достатъчно безмозъчни като теб,които ще ти правят компания в орландовци.....и си купувайте парцели,защото са поскъпнали тройно.Гробарите не са толкова кухи като вас ваксинираните,а Фандъкова е разрешила строеж на две големи пещи,за да могат да ви смогнат.
  • 71 utu

    0 4 Отговор
    опитваш се да си направиш безплатно проучване на настроението на тълпата и да го представиш на господарите си, за което да ти се плати и/или да ти дадът да поцелуваш.......части...още известно време!
  • 72 Абсурдно

    1 2 Отговор
    Ваксините нямат пълно одобрение, не са минали всички фази. Само Пфайзер получиха скоро такова и то в САЩ. Но никай не казва какви са дългосрочните ефекти от ваксината. Казаха, че пазят 8м, после смъкнаха пак на 6м. Т.е. хора,които са се ваксинирали в началото на годината вече не са защитени. Ваксината за ковид трява да е като противогрипните, който желае си поставя, който не желае не си поставя.
Назад към анкетата