14 Септември, 2021

Кой събори кулите-близнаци на 11 септември?


Кой събори кулите-близнаци на 11 септември?
Терористите на "Ал Кайда"
21% (1522)
Това беше вътрешна работа на американските служби
71% (5148)
Нямам мнение
8% (561)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    41 4 Отговор
    Въпросът трябва да е ,
    Как ,аджеба,падна сграда N8 ?

    Коментиран от #8, #9

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 13 Отговор
    ТЕРОРА няма религия цености БОГ да прости ЖЕРТВИТЕ на терара
  • 3 İlluminati 666

    35 3 Отговор
    Илюминати
  • 4 конспиратор

    43 0 Отговор
    Новият Световен Ред
  • 5 Поправка

    57 0 Отговор
    "Кой събори?..." е следствие . Главният въпрос е:– КОЙ имаше интерес от атентата и с каква цел?
  • 6 криминал

    35 0 Отговор
    чичо Сам и банкстерите
  • 7 Мунчо Радев

    23 3 Отговор
    Гледайте клипа във YouTube на Цанов за 11/09 и много неща ще ви се изяснят...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сантана

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    Сигурно имаш на предвид WTC7, а не 8.

    Коментиран от #21

  • 10 джаба

    19 1 Отговор
    виновен е псето буш
  • 11 Факт

    29 0 Отговор
    Доказа се че джихадистите са подготвени и вербувани от Сауди Арабия, съюзник на САЩ. Вместо това последните нападнаха Афганистан вместо да унищожат саудитското кралско семейство и да спасят Йемен.
  • 12 Мехди

    28 1 Отговор
    Организирани камикадзета от Саудитска Арабия, Израел и Американския Военно- Промишлен Алианс. Свършиха я чудесно- много оръжейни поръчки, Арабската пролет и лидерство на Израел в региона. С тихото одобрение на саудитците и емирствата.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Светът

    32 0 Отговор
    отбеляза двадесетата годишнина на едно от най-големите престъпления, извършени от правителството в сянка срещу човечеството: експлозията на кулите на Световния търговски център в Ню Йорк през 2001 г.

    Основната му цел беше да привлече вниманието на хората към така наречения „ислямски проблем“, който не е нищо повече от ярък пример за любимата техника на дракорептилското „разделяй и владей“ в действие.

    Всичко, до което се докосне ръката на пълномощниците на световното правителство, се изкривява до краен предел и се превръща в обект на манипулации, за да се постигне една и съща цел: лично обогатяване и източване на енергиите на ниските вибрации от хората, от които енергиите на страха от смъртта, болката и страданието са особено ценни.

    Защо решиха да предприемат такава чудовищна стъпка – разрушаването на сгради, довело до смъртта на невинни цивилни, и дори в такива гигантски мащаби?

    На първо място, защото се превърна в СПЕКТАКЪЛ, чието излъчване по телевизията докосна практически всеки човек на Земята.

    Коментиран от #15

  • 15 В пиесата,

    24 1 Отговор

    До коментар #14 от "Светът":

    поставена от Дра ко ре птилите, за първи път публично се използват извънземни технологии – т. нар. холограми, които изобразяват самолети, „тараниращи“ небостъргачите. ()

    Всъщност отвътре в сградите бяха извършени планирани и внимателно подготвени експлозии и това беше направено по такъв начин, че максимално да скрие следите от престъпленията, което беше улеснено от пълното унищожаване на тези сгради.

    Другата цел на този „витринен акт“ беше да подготви общественото мнение за избухването на войните в Близкия изток.
    Защо се нуждаеха от одобрението на хората?

    Те отлично разбираха, че за да нападнат чужда държава и да унищожат цивилното население, армията се нуждае от стимул и ясно обяснение за какво ще се бият и ще дават живота си.

    И такъв стимул за милиони хора беше експлозията на кулите-близнаци, в резултат на което думата „ислямист“ стана етикет за целия арабски свят.

    И така, под знамето на борбата с ислямския тероризъм, световното правителство успя да извлече много дивиденти за себе си: да стартира военно-индустриалния комплекс с пълен капацитет, което им даде страхотни печалби, да отстрани всички правителства, които не им се подчиниха в страните от Близкия изток и да получават постоянно и в колосален обем толкова ценните за тях енергии на ниските вибрации под формата на болка и страдание на цели нации.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 един от многото

    27 2 Отговор
    Разбира се , че терористите! Но не от "Ал Кайда а от САЩ!
  • 18 бизнес

    11 4 Отговор
    всичко е исценирано за да плащат американските данъкоплатци
  • 19 Валката

    15 3 Отговор
    Интересно че Осама е изписан от американска болница десет дни по късно а веднага започнаха да го търсят. Родителите им на Буш и Осама са били приятелски семейства.
  • 20 джърси

    24 2 Отговор
    Забележете,от близо три хиляди загинали /Бог да ги прости/ няма нито един евреин.

    Коментиран от #23

  • 21 Антитрол

    23 2 Отговор

    До коментар #9 от "Сантана":

    Не само WTC7 защо падна ами култови са ми кадрите от кулата която удари първия самолет. Самолета е ударил идеално в средата но е наклонен което значи че е бил в завой и то на максимална скорост. Е това не го могат и професионалните пилоти с дългогодишен стаж - да улучиш кула колкото крилата на самолета във завой и на максимална скорост а пък ужким "терористите" били се учили на Цесна и карали малко тренажор - е как стават тези работи.

    Ама такива въпроси в "демократичния" краварник са забранени.

    Коментиран от #22

  • 22 Антитрол

    21 3 Отговор

    До коментар #21 от "Антитрол":

    Другото култово е как тези "терористи" улучиха сградата на Пентагона пак на максимална скорост - не са карали никога голям самолет и сядат за пръв път и успяват да го подкарат на 5 метра над земята и го удрят във втория етаж. Те професионалните пилоти с малка скорост над пистата понякога не преценяват правилно височината и правят груби кацания но видиш ли "терористите" са асове и са много точни.
  • 23 Антитрол

    27 3 Отговор

    До коментар #20 от "джърси":

    Точно че няма загинали евреи при положение че работещите в кулите са предимно евреи.

    По "случайност" и кулите една седмица преди атентатите са си сменили собственика и новия ги е застраховал за много голяма сума и то точно против атентати.

    Събарянето на кулите развърза ръцете на краварите да нападат която си искат държава - две кули срещу много петрол си е добра сделка но най вече спасиха долара.

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Mandalor

    4 12 Отговор
    "Това беше вътрешна работа на американските служби".

    Глупости на търкалета.
    Тяхна работа беше тоталната им некомпентентност с която допуснаха това да се случи. И затова след това толкова много неща не бяха обяснени за да се изложат съвсем.
    Но да си е тяхна вътрешна работа т.е. те самите да са си гръмнали кулите - много филми гледате!
  • 26 Чичо

    9 1 Отговор
    Ми то пилоти с опит не успяват да вдигнат самолета, пък тия от раз оцелиха кулите
  • 27 стоян георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #23 от "Антитрол":

    хахаххааха хохохоххохо!и да знаеш в сащ том и джери са истинска котка и мишка.от къде ви намират такива бе дрогар?еи такива като теб хвърлят на циганите спестяванията си,щото много ги разбирате работите за евреите ....смях!
  • 28 т90

    15 2 Отговор
    Бутнаха си ги за да имат причина да влязат в афганистан, и да подновят производството на опиум, което беше прекратено от талибаните. Бяха изсечени 94% от плантациите - което е 95% от световното производство на опиум - така нужен за болкоуспокояващи и дрога.
  • 29 гост

    8 10 Отговор
    Не мога да повярвам 72 % смятат ,че американците сами са си ги съборили.Верно ли бе????

    Коментиран от #31, #33

  • 30 отврат

    6 18 Отговор
    Боже, като виждам отговорите и въпросите на тази анкета за сетен път се убеждавам във вредите които нанася на България този сайт за проруска пропагана .
    Не напразно Путиновските медии го цитират, но не казват какви тролове активират тук и каква е цената за това извратено пропагандиране.
    Да изтрепеш собствен народ е руски стил доказан нееднократно в историята на Русия , но да пропагандираш, че САЩ дори си го и помислят е шизофрения.
  • 31 отврат

    4 13 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Активирани са руски тролове.
    Сайта започна да ме отвращава вече, не знам дали да го чета повече - заприличват ми на ПИК.
  • 32 само питам

    2 16 Отговор
    Митрофанова ли поръча анкетата ?? Със сигурност ще послужи за вътрешна употреба на другаря Путин за да убеди промитите мозъци на руснаците, че ниските пенсии не са от значение , а това колко са зли и коварни САЩ.
  • 33 Шайба

    14 0 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Официалната версия се прави за хора,които не могат да разсъждават самостоятелно и нямат опит в живота,тоест по правило болшинството от населението.Всичко друго,което не могат все още да проумеят се слага в графа конспирации,където има и всевъзможни глупости като тази за плоската земя сложени за маскировка(конспирация в конспирацията) и така замаскираните истини чакат времето си за да излязат наяве,защото както е писано всяко скрито нещо ще стане явно,истината накрая винаги възтържествува.А това ,че голям процент от българите могат да разсъждават самостоятелно с главите си и то правилно може само да ни радва,защото доказва,че най-малкото не сме стадо или овчи народ,какъвто се опитват да ни изкарат душманите.

    Коментиран от #41

  • 34 go6ku

    13 0 Отговор
    На тия мизерници им трябват само конфликти и войни по света! Ако няма, си ги създават и разпалват, за да не им дофалира фалиралата кочина. Само за пример: оборудването на един американски войник струва 17 000 долара!!! Аз не го виждам повече от 1500 докъм 2000...А останалото???
  • 35 Тролил 1ви

    2 0 Отговор
    Ех тия 101%
  • 36 Мега зле

    3 10 Отговор
    Аз съм отявлен русофил. Гледал съм всички док. филми. Колкото и да сме противници със САЩ, никога няма да повярвам, че те са си ги взривили. Било им изгодно... Знам, знам... Американците каквито и да са са патриоти. И не им трябва да убиват своит по такъв начин за да налазят някой. Могат да налазят който си искат, без да им трябват чак такива причини. Нелепо е.

    Коментиран от #43

  • 37 Танас

    0 6 Отговор
    Само комунисти могат да свършат такова нещо
  • 38 az #Победа76

    1 0 Отговор
    След години датата 11.09.2001г. ще се счита за отправната точка, от която американците започват закриването на геополитическия проект станал известен като "Глобализация" и стартиран след 1991г. с разпада на СССР и социалистическата система в Източна Европа. След тази дата американците започнаха активния демонтаж и разрушаване на проекта "Глобализация".
  • 39 гост

    4 0 Отговор
    Има цяло стотици видни архитекти, които са се подписали под декларация, че това е контролирано събаряне. И ако сте достатъчно наясно ще знаете, че сградите са 3, а не 2. В третата нищо не се е удряло, има записи на разговори където се казва, да бъде съборена и след час сградата пада 1 към 1 със такава при контролиран взрив. Това е правено със седмици, има достатъчно материали, които биват игнорирани от властите. Питайте всеки пилот дали самолети могат да летят на няколко стотин метра със над 600км/ч, има си физика все пак, наука е, не е шарлатанство.
  • 40 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    КОМЕНТАР!!!!!!?????Ама какво да ..коментираме,,!!!!!Това си е преминаване на ,,теорията,, В ПРАКТИКА!!!!А ПОВОДЪТ е ,1...КОмПЛЕКСЪТ БЕ ГУБЕЩ!!!!!от няколко години.....и се търсеше ...ИЗХОД....Това обяснява доста ,,конспиративни,, моменти...2. След рухването на соца ТРЯБВАШЕ НОВ ВРАГ!!!!!!!Просто защото БЕЗ ВРАГ/НЯМА ...САШ!!!!!!САЩ често обявяват ЧОВЕК !!! ЗА ВРАГ/който застрашава СЪЩЕСТВУВАНЕТО!!!! на ...демокрация,цивилизация,държава!!!!!..някой помни ли ДЖОН Дилинджър???????
  • 41 георги

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Шайба":

    Ако можех и 3 плюса щях да ти дам!
  • 42 Hoho Boho

    1 0 Отговор
    Писах "Нямам мнение", защото и в двете хипотези има нещо гнило.

    Пример:
    Ако причината са самолетите
    - как така сградите се срутват, сякаш е имало контролиран взрив?
    /и това се вижда кадрите/

    Ако причината е контролиран взрив, защо са тези самолети?

    ... и подобни въпросителни са много
  • 43 Hoho Boho

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Мега зле":

    Съгласен съм.
    Не мога да си обясня как една държава /една власт/ може да организира убийството на толкова невинни свои хора.

    Трябва организация.
    Трябва да се намерят стотици /кадърни/ индивиди, готови да го направят.
    Трябва всички да са съгласни да го направят.

    И да остане в тайна. Никой да не "пропее".
    Никой да не го загризе съвестта.
  • 44 Бивш пилот

    2 0 Отговор
    През 2001 в охранявания периметър на Пентагона е имало 164 камери с покритие на цялата външна и вътрешна зона. И, забележете - нито една не е успяла да снима "самолета"! Другата нелепица е, че този"самолет" се бил движил с 800 км/час - нещо абсолютно невъзможно на тази височина - просто самолетът би се разпаднал още преди удара. Така че някой пак се опитва да ни качи на джанката.

    Коментиран от #45

  • 45 Hoho Boho

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Бивш пилот":

    ...а и радарите са засекли, че самолетите се отклоняват от курса и летят в грешна посока, но няма никаква реакция.

    Приемам, че за първия самолет може да не е имало време, но за втория???
  • 46 Hoho Boho

    1 0 Отговор
    Все пак...

    Ако категорично бъде опровергава официалната версия за атентат на "Ал Кайда",
    от това не следва, че американските служби са взривили кулите.

    Както и, ако американците не са виновни,
    не означава, че извънземните са взривили кулите.

    --
    ПП
    Имам хипотеза.
    Подпочвените води са подмили основите им.
    Властите ни показват компютърни анимации със самолетчета за отклоняване на вниманието.
    Използвани са и някои холивудски ефекти - дим, пушеци за повече реализъм...

    Те, американците, нали така "кацнаха" и на Луната.
Назад към анкетата