16 Септември, 2021

Страх ли ви е от нова война на Балканите?


Страх ли ви е от нова война на Балканите?
Повече от сигурно е, че война ще има, въпрос на време е.
17% (901)
Спокойно, големите проблеми на полуострова отдавна са решени.
22% (1175)
Светът стана твърде сложно за живеене място, никой не знае какво предстои.
55% (2922)
Не се интересувам от политика.
5% (276)

Коментари

  • 1 безпартиен

    11 14 Отговор
    Не,НАТО ни пази!

    Коментиран от #2, #13, #30

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 циник

    15 2 Отговор
    Чак до война, не знам дали ще се стигне. Но Ц/Г РУ, със сигурност щъкат напред-назад и правят зулуми.

    Коментиран от #34

  • 4 Дрангов

    18 3 Отговор
    На Балканите само Б-я има да си връща отнети територии,но като,че ли това е забравено.Освен това за тая работа трябват държавници с топки каквито нямаме.Така че скоро война няма да има.

    Коментиран от #5

  • 5 Танев

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дрангов":

    Война няма да има нито на кръглата маса,нито на бойното поле.Всичко е потънало в забрава.

    Коментиран от #9

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    терористите са чудовища

  • 7 Не смятате ли,

    13 6 Отговор
    четози сайт всява прекалено много страх в хорато.Тук се изреждат политолози, социолози, медици, метеоролози, икономисти,финансисти, политици, българи емигрирали преди години на Запад или в САЩ, които не само че с нищо не могат да помогнат, но в повечето случай ПОВТАРЯТ ЕДНО И също , с цел да всеят паника, Така и авторът на тази анкета и той решил да се включи в тази група на плашещите народа. Този" битов геополитик" не знае ли, че покрай пандемията целият свят се намира в режим на война.Знае ли колко взривоопасни огнища се намират само на няколко стотин километра от България и то не от вчера. Не знае ли, че сме най-бедните, а бедният няма от какво да се страхува и без това животът тук не струва и пукната пара.Така че престанете със заплахите. Никой с нищо не може вече да ни уплаши.
  • 8 Сатана

    7 4 Отговор
    Този въпрос е редно да го зададете на главнокомандващият БА —летец Радев.
  • 9 Мислещ

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Танев":

    Война има навсякъде, но новите войни са на правителствата срещу собствените им народи.
  • 10 Страх

    10 5 Отговор
    Да, страх ме е! Всички Доктрини и Нац. Стратегии на САЩ говорят, че Европа ще е пушечното месо на САЩ срещу Русия. Цялостната политика на САЩ-НАТО -говори за бъдеща подготовка за военни действия срещу Русия военно и Китай икономически. Вчера излезе нов документ, че бившите соц държави н Източна Европа трябва усилено да противостоят на влиянието на Русия-соросоидите ще празнуват, НПО-тата ще процъфтяват.
    Усилено се отпускат пари за магистрали от ЕС-васалът на НАТО, за преминаването на военна техника през И. Европа срещу Русия.
    Триморие е антируски военен проект-покрепен от РАДЕВ. Събитията в Косово, Ирак, Либия,Украйна(подкрепен нацицистки режим от външен министър на Радев)-показаха на света, че САЩ без резолюции на ООН и доказателства,могат да нападнат всяка държава, с коалиции от васали, в това число България. "Шок и ужас" беше се излъчваше пряко по медиите, независимо от милионите протестиращи срещу войната, няма европеец, който да не се отврати от кадрите и цинизма на "Шок и ужас". В Украйна нацистки групировки с преврат завзеха властта, финансирани и подкрепени от САЩ.
    България трябва да излезе от НАТО, или поне да се учи от примера на Турция, която не допусна кораби в Ч. Море срещу Русия, и не допусна НАТО през територията си да нападне Ирак.
    В България, за изборите усилено се iъздават соросоидни васали на НАТО-политически инженеринг, за първи път в НС няма патриотична партия, и този факт не е случаен. България е готвена за пушечно месо на НАТ
  • 11 Бъдеще

    10 6 Отговор
    България, Украйна, Полша, Прибалтика, Румъния, Македония, Косово, Хърватия, Словения, Словакия са готвени за пушечно месо срещу Русия.
    Историята от ВСВ се повтаря, цяла Европа-доброволни дивизии СС воюва срещу Русия.
    Лошото е, че в миналото, а най-вероятно и бъдещото НС, няма да влезе една нова патриотична партия,която да защити националните интереси и народа на България,както и Референдум за излизане от НАТО, и този факт не е случаен.
    В предстоящият конфликт САЩ-Русия, изобщо не се допускат правителства, които не дай Боже ,да поставят под съмнение, "демократичните" войни на САЩ, веднага цветните революции влизат в действие.
    В момента народа плаща неизгодният съюз със САЩ-икономически-газ, ток, парно, вода. В бъдеще ще заплащаме в жива "сила" България НАТО-САЩ.
  • 12 Биолаб

    13 6 Отговор
    А още по-страшни са биолабораториите -финансирани чрез проксита държави от Пентагона, подминаха се думите на проф. Монтание, учени Индия, Австралия, САЩ, Канада, че "Ковид" е човешко дело.
    16 биолаборатории има само в Украйна-финансирани от САЩ, цяла Европа и Азия са осеяни със САЩ биолаборатории. Покриха се събития в Грузия, за които алармираха премиер на Грузия, главен лекар на Русия, президент Путин, разследване на Диляна Гайтанджиева-30 починали в биолаборатория на Пентагона за една нощ без причина в Грузия. Какво се прави на територията на България-бази на САЩ, над които България няма право на контрол, никой не знае.Докато САЩ и Британия-случай Скрипал са островни д-ви и могат да се изолират, то Евразия не може.
    Да не говорим за България, която последна разбира какво се случва по света. ООН и СЗО-финансирани от САЩ, услужливо мълчат за биолабораториите по света, които не подлежат на международен контрол.
  • 13 Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "безпартиен":

    Защо пък трябва да има нова война.
  • 14 БАЛКАНИТЕ

    7 3 Отговор
    Барутния погреб на Европа......


    Сър Уинстън Чърчил в реч пред парламента
  • 15 един от многото

    6 5 Отговор
    Войни е имало и винаги ще има , защото това е игра на порасналите момчета!
  • 16 глупости

    5 3 Отговор
    Глупости каква война, какви пет лева.
  • 17 В.В.П.

    6 10 Отговор
    За ужас на ,,Големите Демокрации,,война ,няма да има ...Последната я направи НАТО..Югославия +Косово 400000 ,жертви .И 1,5,млн .бежанци... Ембарго и глад в зоната.. Благодаря НАТО !!
  • 18 Радко ще ни пази............

    4 6 Отговор
    Със своята самальотка
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 ПРЕПОРЪКА

    4 2 Отговор
    Извадете си на книжни носители коментари 10 11 и12. Не е лошо от време на време да бъдат препрочитани, тъй като това е реалността в момента и само с адаптиране към нея може да бъде от части преодолян страха.
  • 21 Българин

    5 4 Отговор
    Вече няма шанс за война на Балканите.Руските шпиони, които работеха активно за разпалване на въоръжен конфликт в региона вече са със силно ограничени функции.
  • 22 ИВАН

    6 1 Отговор
    Че сега не е ли война, колко млади животи изтекоха, колко мозъци бяха промити и те изтекоха безвъзвратно, в коя война е имало повече жертви, душите ни са потъпкани дори - и живите сме мъртви
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Богатир

    3 3 Отговор
    Искаме трета световна война и със замах ще се решат всички проблеми !
  • 26 Мунчо Радев

    2 1 Отговор
    Война не ама инвазия ще има на талибаните...
    Мунчо ги приветства
  • 27 Хахаха

    3 4 Отговор
    Война ли??? Каква война бре, който ни нападне ще ни превземе за часове, а управляващите /които и да са те/ ще са емигрирали още преди врага да е минал границата:) Шанс имаме само срещу дженджърската войска на САЩ, щом Афганистан и Виетнам ги отнесоха значи и ние можем.
  • 28 КПСС БКП

    6 7 Отговор
    Трябва силонво да си вземем македония и част от беломорието ! С други думи - пак България на три морета !!!

  • 29 До #коментар 21

    6 2 Отговор
    БЪЛГАРИНО, научи първо ти и всички други значението на френската дума "ШАНС" и не я употребявайте в контекст с война. Шанс означава надежда, късмет, сполука, щастие, възможност, но за успех.Французите казват "БОН ШАНС",когато искат да пожелаят щастие и късмет на някого. Ще разберете ли най-после ?
  • 30 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "безпартиен":

    ИГРА НА ЗАПЕТАЙКАТА!!!!!/Не, НАТО ни пази/!!!!!!Не НАТО,ни пази!!!!!
  • 31 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Войната стана МНОГО СЛОЖНО ПОНЯТИЕ!!!!!---/ХИБРИДНА,ИКОНОМИЧЕСКА,ПРОКСИ,ГЕО,ХААРП,ТЕХНОЛОГИЧНА,ИСТОРИЧЕСКА,НПОвойна!!!!!АСИМЕТРИЧНА,СТУДЕНА та чаааак след това ГОРЕЩА ВОЙНА.....И със сигурност съм изтървал някоя....например ПСИВОЙНА,ДИПЛОМАТИЧЕСКА.....
  • 32 Виждате ли дизлайка на коментар 29

    2 1 Отговор
    Това са част от едноклетъчните, необразовани и гордеещите се с простащината си българи. И маймуна няма да постави дизлайк под този коментар, а ще благодари, че е научила нещо ново.Ето, заради такива твърдоглави индивиди поставят българите в Европа несправедливо в графа " ОТКАЗ:
  • 33 Живко

    5 0 Отговор
    Аз искам света да стани много по хубаво и интересно, но естествено място за живеене !
    Нека да не си усложняваме животите и всеки да си сбъдни мечтите !
    Нека всеки да има нещата, които му трябват, за да живее и да се чувства цялостно добре !
    Света има нужда от лесен и хубав живот, а не от лоши неща !
    Аз съм осъзнал и разбрал себе си и знам че съм добър човек !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор

  • 35 ха ха ха

    1 0 Отговор
    Аз не виждам отговор "НЕ"!
  • 36 Всичко предстои

    0 0 Отговор
    Война ще има със сигурност на Балканите, защото нищо не е решено и забравено. Въпрос на време е да започне. Северно Косово е населено със сърби, Босна е изкуствена държава от сърби, бошняци и хървати, Северна Македония е изкуствена държава от албанци и българи с промити мозъци, вярващи, че са потомци на Филип Македонски и Александър Велики, нито един народ не живее в етническите си земи, какво да кажем за българите, които отвсякъде граничим с български земи и българско население, къде промито, къде не дотам промито. Въпрос на време е да започнат войните. Нали не вярвате, че САЩ и НАТО ще успеят да ги спрат, ще ги спрат колкото спряха Турция да завземе северен Кипър.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата