13 Октомври, 2021

Одобрявате ли протестите на пътните строители в центъра на София?


Одобрявате ли протестите на пътните строители в центъра на София?
Да
21% (1833)
Не
76% (6786)
Колебая се
1% (120)
Нямам мнение
2% (188)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не разбира се

    95 6 Отговор
    Ако не им плащат заплати, да протестират на работодателите си! А работодателите ако имат претенции, да протестират те! А не да пращат работниците си! Ама първо да покажат за какво изхарчиха 1.5 милиарда авансово платени! Всичко е една платена и организирана и режисирана акция!

    Коментиран от #6, #47, #53

  • 2 ФЕН

    80 10 Отговор
    Пълна ИЗМАМА е това ...скалъпено от ГЕРБ и ДПС!!! Спряха кражбите през пътните проекти и сега вият като лешояди за плячка! Работниците като ги питат от коя фирма са или си крият лицата или не знаят къде работят и кой им е шефа?!?!
  • 3 оня с коня

    12 70 Отговор
    Протести не се правят за да се одобряват или НЕ- те са плод на РЕАЛНОТО НЕДОВОЛСТВО на Обикновените Граждани срещу Президентската Хунта която Дерибейства вече Половин година,възползвайки се Ловко от Уличната Еуфория на Платените Лумпени.Дойде време обаче Гладът и Немотията да си кажат думата и ГЛАСЪТ НАРОДЕН да детронира самозабравилият се Радев,подкрепян ФИНАНСОВО от определени Олигархични Кръгове.

    Коментиран от #7, #8, #18, #32

  • 4 543

    50 5 Отговор
    Атака на Бойче,злото на България!
  • 5 Ххх

    53 5 Отговор
    Защо не протестират в Банкя и не си вземат еврата от шкафа ? На жълтите седат да блокират хорта от които са гепени парите?
  • 6 Манипулация

    50 6 Отговор

    До коментар #1 от "Не разбира се":

    Много точно! Но работодателите да протестират пред централата на гроб или пред къщата на АЗ, защото те си знаят далаверите и бакиите. Обикновените работници наистина не са виновни( всеки семейство храни, сметки плаща), но тях ги слагат на топа на устата.
  • 7 Стига

    44 3 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    да не ги карат с автобуси организирани! И що ли не си търсят парите от работодателите? Ко ши кажеш? Работника има претенции с работодателя!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Истината боли

    45 5 Отговор
    Това е пълен абсурд ако има някой, който им вярва няма и пет гънки на мозъка

    Коментиран от #57

  • 10 ежко

    41 7 Отговор
    Интересни резултати от анкетата.22% одобряват протестите.Долу-горе колкото ще вземат ГЕРБ на предстоящите избори.....

    Коментиран от #11

  • 11 Алфа Вълкът

    10 13 Отговор

    До коментар #10 от "ежко":

    Ти на тия анкети ако вярваш, охоооо!
  • 12 Hoho Boho

    33 5 Отговор
    На тия държавата нищо не им е пръчвала.
    Те са подизпълнител.

    Да си търсят парите от този, който ги е наел.
    А ТОЗИ, КОЙТО ГИ Е НАЕЛ - ДА ИМ ПЛАТИ!
  • 13 Артилерист

    42 5 Отговор
    Елена Йончева го е казала много точно във фрогнюз. Само ще подчертая, че строителната мафия, най-облагодетелствана от грабителското герберско управление, за пореден път създава напрежение в държавата. Парадоксален беше случаят, когато изкараха тежка строителна техника, управлявана от икономически заробените им работници, на протест срещу опозицията!?!? Уникална злоупотреба с демократични механизми! Загубиха повече от половин милион, заради престоя на техниката в този ден. И защо, моля ви се? Опозицията си позволила да поиска проверка на качеството на работата им! Не ги срам. И то при положение, че работим на половин цена-другата половинка я връщаме на Бойко, да има да раздава през прозореца на джипа на подкрепящите го структури и да залъгва безпаричните. Това не е ли справедливо? Абсолютно! Точно по герберската ценностна система. Който не му харесва да "оди пеша".
  • 14 Мунчо Радев

    5 40 Отговор
    Да мн ясно.... Хората работят и си искат заплатите... И те семейства хранят. Друг е въпросът, че баба Яга-Комитова и Асен Офшорката откраднаха парите за магистрала Хемус

    Коментиран от #40

  • 15 Шекси

    19 7 Отговор
    Да гладуват малко. Крадаха държавата, правиха треторазрядни пътища... Еми така им се пада. Хазната няма пари защото ти строяка ултра скъпи пясъчни замъци. Аз нашите пътища ги смятам за най скапания ни икономически аспект. Ако фругаде сме бездарни и кратливи, в пътната инфраструктура сме организирани просяци.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГЕРБ съсипа БГ

    36 3 Отговор
    Слугинажът на Борисов протестира.
    Раздадени аванси 2 милиарда от Борисов-Комисия по Ревизия 45 НС.
    Енергийната криза е предизвикана от ГЕРБ.
    Борса ток-кадри ГЕРБ. БЕХ-кадри ГЕРБ. ТЕЦ2-кадри ГЕРБ..Козлодуй -кадри ГЕРБ.КЕВР-кадри ГЕРБ-квота по партии. Вода-ново поскъпване-ГЕРБ-Концесия Веолия.
    Кой изгражда лотовете Хемус-държавни Автомагистрали, кой протестира-не държавните фирми, а ЧАСТНИТЕ.
    АПИ възлага ин хаус-без конкурси, незаконно превъзлагат строителство на други фирми.
    Милиарди раздадени без конкурси от ГЕРБ.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тодор Живков

    21 3 Отговор
    Парлами да протестират в Банкя.

    Коментиран от #20

  • 20 оня с коня

    5 19 Отговор

    До коментар #19 от "Тодор Живков":

    Хубо пращате Работниците Работниците да протестират в Банкя,но Изборите чукат на Вратата и същите тия работници с гласовете си ще пратят всякакви ПРОВАЛИЛИ СЕ БЕЗСЛАВНО "Партии на Промяната" и Лумпенските им Привърженици СЕЩАТЕ СЕ КЪДЕ.Тогава и Помен няма да остане от самодоволния ви Дебелашки Тон и Самочувствие!Но както е казал Народа- "Имало е Глава да пати"...
  • 21 Гласове от зайчарника в Банкя

    8 5 Отговор
    Да не бяха бърали с депозитите в Шкафа на Бацо ся щяха да си имат пари!
  • 22 един от многото

    16 5 Отговор
    Това са хората , използвани от шефовете си и Борисов за всичките му гешефти, Това са хората от корпоративния ВОТ на които Тиквун разчита.
  • 23 Правда

    10 4 Отговор
    Всички протести са дело на мафията, а тъпите и послушни балъци - изпълняват!!!Целта им е да създават хаос и безредици в държавата, защото кранчетата започват да пресъхват!!! Но, Бай Ставри ги очаква! Видов ден наближава!
  • 24 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    Плаша се става лавинообразно.
  • 25 Жанна

    12 3 Отговор
    Бойко ги излъга,а те чак сега протестират.Да идат в Банкя да му крещят.Той краде а те простите го посрещаха и го прегръщаха.
  • 26 Лукреция

    8 2 Отговор
    Парите са си в тях или в тези които не стачкуват. Да върнат парите дадени напред за незаконните участъци от Хемус и за неслучилите се свлачища и срутища и да се преразпределят из между имащите право за извършени дейности. Виждам техника за зимно почистване- тези пари са 100 милиона, гласувани от 46 то НС. Та парада на тежка техника е продукт на политическата немотия и нищета на най- великия българин за последните 200 години- Барба Методиев Ганьос!
  • 27 Koko

    12 2 Отговор
    Га другите негодуваха тея се уядоха, сега чий го търсят на паветата, щот спряха далаверите ли? къде е МВР да ги разпръсне?.... о, забравих тиквата не е на власт и МВР станаха нормални и спазват закона.
  • 28 Коментар

    12 2 Отговор
    Интересно, че почти всеки тук е наясно от къде идат проблемите в държавата ни, но като дойде време за гласуване, или протести, една голяма част си казват "е за кого да гласувам (защо да протестирам), от мен нищо не зависи"???
    Уважаеми сънародници, не случайно надписът "съединението прави силата" е сложен на челно място на парламента, защото това е единственото нещо, което ни липсва като нация - да оставим различията си и да се обединим в името на просперитета на държавата ни!
    Ето и този пример - знаят работниците, че работодателите им яко крадат и се отчитат на разни шкафчета, но протестират за тях, че може да останат без работа?! Шофьорите на камиони знаят, че болшинството от бг работодателите ги експлоатират, но и те протестираха срещу плана Макрон?!
    Докато си мислим, че от нас нищо не зависи, то резултатът ще бъде точно този!
    Гледах вчера, че пак статуквото в лицето на Б. Михайлов застана на чело на БФС?! Значи 15 години си бил начело, през което време футболът ни стана като политиката - кръгла нула, но отново се кандидатираш, че уж те избират собствениците на клубовете и си щял да промениш нещо??? Или не им дреме за футбола, а само за кинтите от тях, или корупцията е доста по-голяма в спорта отколкото предполагаме и ги е страх да не лъсне на яве?!
  • 29 ЗАТВОРЕН КРЪГ

    17 2 Отговор
    ДА ХОДЯТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД СОБСТВЕНИЦИТЕ НА НАЕЛИТЕ ГИ ФИРМИ КОИТО СА ПРИБРАЛИ ....АВАНСИ ПО МИЛИАРД ЛЕВА , НО НАЛИ БУЦИ ИМ КАЗА...................АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ЧЕ МИ ВЕРВАТЕ И......ТЕ МУ ВЕРВАТ , ....ЩОТО ТРЯБВА ДА ДОКАЖАТ ЧЕ ТОЙ Е ПРАВ.....ЧЕ СА ПРОСТИ....!!!!
  • 30 Един

    15 2 Отговор
    Да не би служебното правителство или президента Радев да им са подписали трудовите договори?
  • 31 БОКОШКАФА

    6 1 Отговор
    това е първия чакал стройтели после втория чакал енергетици после третия чакалх алибегов и после и после......
  • 32 LOW

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    Aз не мисля така. Искайте си парите от бойко или почваме контра протест
  • 33 Илхан

    11 2 Отговор
    Объркали са мястото, не центъра на София а Банкя е мястото за протести. Пред имението на Винету.
  • 34 az #Изчегъртване!

    7 1 Отговор
    Пратени са от мутрите!
  • 35 КРАДЦИ

    2 0 Отговор
    тия строителни фирми да вземат ДА СЕ РАЗПЛАТЯТ С РАБОТНИЦИТЕ ЧЕ ДЯВОЛИТЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ - НЯМА ДА ПОВТАРЯМ !
  • 36 ЧУПКА БИБИТКО

    4 2 Отговор
    ТИЯ ФАТКИ НА БОКО ГИ ЗНАЕМЕ , ТОЙ ГИ ЗАТВЪРДИ ПРИ ОРЕШАРСКИ ...........АМА ЩО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ПО УМЕН ОТ ИСТИНСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ !? БОКО ВЕЧЕ И ЛУНА НЕ ГО ИСКА !
  • 37 невярващия

    6 2 Отговор
    Тези хорица, които са на жълтите павета са объркали адреса. Да отидат в Банкя или на адресите на техните работодатели. Онези ,,тарикати", веднъж взели пари, а сега искат още веднъж да вземат. Ами то така искат всички или почти всички. Така ще е в тази страна докато няма правосъдие.
  • 38 Турбодизел

    12 1 Отговор
    Как па от Април не им плащали, 6 месеца си траяха, сега се сетиха навръх изборите. Айде, айде, на бацето селските пинизи. Па ако почнат и като хората да ги правят тия пътища- да им плащат, а то егати резила навсякъде, тия дегенерати за пари реват.
  • 39 1321321321

    3 10 Отговор
    редно е да се стачкува срещу комунетата радеФ и ко ...

    Коментиран от #41

  • 40 А бе

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мунчо Радев":

    тебе като не ти платят заплатата, от печатницата на БНБ ли си 1 търсиш?
  • 41 А бе

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "1321321321":

    тебе като не ти платят заплатата, от печатницата на БНБ ли си я търсиш?
  • 42 Дар от БОГ

    0 0 Отговор
    Извинете, защо ме мразите ?
  • 43 Народът на Бг

    10 1 Отговор
    Мутрата борисоФФ е Заложил много мини в България и сега те гърмят на гърба на Народа! Мутрата плаща с Откраднатите от нас средства, за да Дестабилизира държавата!
  • 44 Петър Петров

    6 1 Отговор
    Незнам как тези които реално са виновни за загиналите по прекрасните пътища на България имат наглоста да претендират за каквото и да било
  • 45 ВВВВМ

    5 1 Отговор
    ТОВА Е НАГЛАСЕНО ОТ БОРИСОВ
  • 46 МШАТТ

    5 1 Отговор
    ТАЗИ ПОПАРА Я ЗАБЪРКА ДЯДО БОЙКО
    НАГЛИЯТ ДЯДКА ПАК ИСКА ДА ЛАПНЕ ВЛАСТТА
    НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ Е ТЪП ЩОМ ИЗБИРАМЕ БОРИСОВ
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 JEFF

    7 2 Отговор
    Всички протести да се правят пред централата на ГЕРБ .
  • 49 Така е

    5 1 Отговор
    Организирани са от Мафията и Задкулисието !
  • 50 резултат

    5 2 Отговор
    Боко разпространява Ковид 19, като организира непрестанни протести, събиране на много хора на едно място. С един куршум улучва два заека. Преврат и голяма смъртност на некачествения мат,рял.
  • 51 инженер

    4 2 Отговор
    На снимката се вижда, че се наредени в редица нови и чисто нови машини...!?
    С кои пари са закупени?
    С парите , дадени авансово на асфалтищарите.
    4 милиарда лева са платили ГЕРБ и Бойко Борисов.
    Фирмите са изработили незаконно 1 милиар почти, значи им остават 3 милиарда в сметките им.
    Защо държавата да плаща една работа 2два пъти.
    Фирмите имат 3 милиарда налични, но не искат да си платят на работниците. На това се казва измама, и политически натикс върху правителството.
    Толкоз
  • 52 Не ми

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    цитирай коментара, за да си тролиш копи пейст простотията!
  • 53 Сатана

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Не разбира се":

    Метежниците от Радевата задруга свалиха Борисов за да се намърдат в добреплатените местенца.Новият морал не е нищо друго освен шапкарска лицемерие.Летеца—президент има една камара законови средства да принуди работодателите да изплатят заплатите ако са виновни те.Но ако не са?

    Коментиран от #54

  • 54 Порасни

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Сатана":

    и после! Сега драскаш детски глупости! Трябва да се обясняваме, а не да коментираме! Звучи тъпо!
  • 55 Emil

    4 2 Отговор
    Тези 76% които са против те са хората на Боко
  • 56 Отряд1

    6 0 Отговор
    Хайде сега, всички да си вземем тривките и хавлийките и да ходим, къде?
    - На Банкяяяя...
  • 57 копи пейст

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Истината боли":

    Eтo кaквo кaзвa cвeщeник Мaртин Ниeмьoлeр (Mаrtin Niеmцllеr), визирaйки eднo другo врeмe, нe тoлкoвa дaлeчнo - caмo прeди 70 гoдини.

    Кoгaтo нaциcтитe прибрaхa кoмуниcтитe,
    aз мълчaх,
    нaли нe бях кoмуниcт.

    Кoгaтo aрecтувaхa coциaлдeмoкрaтитe,
    aз мълчaх,
    нaли нe бях oт тях.

    Кoгaтo зaдържaхa прoфcъюзницитe,
    нe прoтecтирaх,
    зaщoтo нe бях oт прoфcъюзитe.

    Кoгaтo прибирaхa eврeитe,
    aз мълчaх oтнoвo,
    нaли нe бях eврeин.

    Кoгaтo прибрaхa мeн,
    вeчe нямaшe кoй зa мeн дa прoтecтирa...
  • 58 Възмутен

    2 0 Отговор
    Кой може да живее 6 (шест) месеца без заплата? Защо пътните строители чак сега се дигнаха на стачка? И кой им даде право да тръгнат с тежките машини па градските улици? --------- Всичко е шменди - капели!
  • 59 Sassin

    1 0 Отговор
    Зощо пред парламента?
    Вървете пред ваште работодателите!
    Все пак те са получили пари авансово!
    Друг е въпроса колко са дали под масата.

    Коментиран от #64

  • 60 Sassin

    1 0 Отговор
    И дали е останало за вас!
  • 61 Пепи

    2 0 Отговор
    Истината е че техните шефове са взели много пари, но нарочно не им дават заплати, за да протестират и да върнат Тиквата. После лапане наново.
  • 62 СВИДЕТЕЛ

    1 0 Отговор
    Той е по сценарий на Борисов , който ги окраде .

    Коментиран от #63

  • 63 Емил

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "СВИДЕТЕЛ":

    Те от герб направиха на последно място в Европа по Здравеопазване, Образование, Култура, Социална Политика. Абсолютно от всичко
  • 64 А значи,

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Sassin":

    Някои може да лежат по кръстовищата на София с месеци и да вършат безобразия замервайки с яйца и домати обществени сгради и къртейки жълтите павета, а тези хора не може да протестират за неизплатените им заплати. Това е вашата справедливост неуважаеми протестъри!!!
  • 65 Жоро

    3 1 Отговор
    Трима лапат триста зяпат ( и протестират)....да протестират пред офиса на Шишко и шкафчето

    Коментиран от #66

  • 66 МАДОНА

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Жоро":

    БЪЛГАРИ, БОРИСОВ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ВОЙНА ЧРЕЗ МАФИЯТА МАХНЕТЕ ГО
  • 67 Ал. Георгиев

    0 0 Отговор
    Не одобрявам
Назад към анкетата