20 Октомври, 2021

Одобрявате ли въвеждането на "зелен" COVID-19 сертификат?


Одобрявате ли въвеждането на "зелен" COVID-19 сертификат?
Да
34% (3573)
Не
61% (6498)
Колебая се
3% (298)
Нямам мнение
2% (217)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАТМАКА

    37 34 Отговор
    НЯМА ВИРУС ,САМО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА.НА ШИПКА СЪМ

    Коментиран от #67, #68

  • 2 Мангъра

    32 11 Отговор
    Заведенията да работят ,трябва топла супичка и чай
  • 3 ФЕН

    71 9 Отговор
    Пълна простотия е този сертификат!!!При 18-20% реални ваксинирани КОЙ ще влиза в затворените обекти 1от 5 ли ??? В България са ваксинирани 25% но 7-8% са на хора от чужбина сложили тук ваксата по принуда и беш по другите държави та колоко са ВАКСИНИРАНИТЕ в 7 милиона България?

    Коментиран от #24

  • 4 кофти 19

    72 6 Отговор
    Не,това е зелен фашизъм!
  • 5 СЛОНА

    15 19 Отговор
    ВИРУС ИМА ,НО Е ЗА ПО РИСКОВИ ГРУПИ С ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ИМЕННО ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ...
  • 6 КАЦАров

    14 37 Отговор
    Ваксинирай те се
  • 7 БГ681

    79 7 Отговор
    Толкова голяма част от населението е против това извращение, но въпреки волята ни то се въвежда. Какво става когато управляващите не се съобразяват ни най-малко с мнението на гражданите!
    2. Това форма на дискриминация ли е?
    3. Защо хората които са преболедували и имат естествен имунитет, нямат признание на този научно доказуемо факт?
    4. Как от днес до четвъртък желаешите да се ваксинират и имат зелен сертификат ще постигнат това, след като се изискват " две игли" т.е. поставя и две дози?
    5. С какво преболедувал човек е по-опасен от ваксиниран?
    6. Как е възможно понеже съм направил свой избор за здравето си различен от този на фармацевтичните гиганти да не мога да посещавам университет кино от.н.
    7. Винаги ли ще искаме да правим грешките на всички около нас и така ли ще оставим неща, така лесно ли ще предадем правото си да решаваме за нашето здраве....

    Коментиран от #10, #71

  • 8 КОЗинЯК

    56 7 Отговор
    Категорично НЕ,защото това е краят на демокрацията и началото на ЗЕЛЕНИЯТ ТЕРОР на рептилийте като НСР.
  • 9 До кога

    46 10 Отговор
    Г-н Радев защо се продадохте, знам разбирам че ви е трудно там на върха и че ви псотавят ултиматоми. Не е ли по- важно да се грижите за благото на народа и не е ли по-важно как ще ви запомни той? Или то и лошото се помни след като имаме Борис покръстителя ще имаме и Радев ваксинатора!!!
    Гласувах за вас вярвах във вас подкрепят ги, сега сме за пореден път предадени у продадени...
    Честит за обещания ви нов мандат в замяна, честито!

    Коментиран от #12

  • 10 Marlboro

    12 45 Отговор

    До коментар #7 от "БГ681":

    Ами като си голям противник хващай гората.Аз съм пушач защо не ме пускат с цигара в затворени пространства.Това е дискриминация

    Коментиран от #14

  • 11 Посетител

    60 4 Отговор
    Категорично съм против! Така нареченият "зелен сертификат" е залъгалка! Вижте какво става в Германия, Италия, Франция - масови протести срещу него, защото го превръщат в пропуск за излизане от домовете! Обявява се за начало само за кина, театри, молове и фитнеси и прочее, но впоследствие без него не можеш да пътуваш - било влак, било автобус - на работа не те допускат без него! "Ние никого не принуждаваме да се ваксинира, само правим всичко възможно да ви доведем до състояние да се ваксинирате поради безизходица!"!!! Нито ваксините, нито сертификатите ще ни върнат живота отпреди пЛандемията! Така е решено!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 мнение

    52 2 Отговор
    стига с тея капиталистически извращения
    тоя сертификат по важност стана повече от лична карта и паспорт това е мрдицински фашизъм и нема да издържи много тоя сертификат ще доведе народа до гражданска война
  • 14 БГ 681

    42 3 Отговор

    До коментар #10 от "Marlboro":

    Само че ти у вас може да си пушиш на воля и навскяъде другаде, но ваксинирания е такъв на вскяъде. Освен това теб никойне те кара насила да пушиш нали това е твой избор. Така че остави всеки да има избор сам за своето здраве. Бъди здрав и своободен.

    Коментиран от #17

  • 15 МитЮ Пищова

    12 2 Отговор
    Аз ваксинирам само кандидат моделки,може и последния софиянец
  • 16 тулуп

    21 4 Отговор
    НЕ ОДОБРЯВАМ,понеже трябва да отпадне декларацията преди боцкането и тогава да въвеждат планетарният зелен паспорт на новият световен ред.
  • 17 Marlboro

    6 35 Отговор

    До коментар #14 от "БГ 681":

    Културно ти отговарям ,противоричиш си ,стой си в къщи и не се ваксинирай,никой не те кара да се ваксинираш ,няма да пречиш на никого ,не e нужно да ходиш по заведения,не прочетох на някой да са му забранили да ходи на работа

    Коментиран от #22

  • 18 az #Контрапропаганда

    23 2 Отговор
    От тая глупост могат да се изкарат доста пари.
    Просто трябва да се завеждат дела за дискриминация.
    Гарантирано ще бъдат спечелени!
  • 19 БГ681

    21 1 Отговор
    Културата ако не е демагогия изисква да увяжаваш правото на избор а не да го отнемаш или ограничаваш. И да аз няма да отида на почивка или в мола и ще защитавам правото си на свобода и избор за моето здраве. Сконен съм да мисля че хора с твоя профил и разбирания по скоро искат да ги заключат отново в мазата с маска и два юргана докато на вън не свършат вс ички болести. Бъди си ваксиниран но няма да ти се позволи да отнемаш това решение на останалите. Ако ти се забрани да се ваксинираш ще бъде ли дискриминация и ограничение на правата ти.
  • 20 122БГ

    32 1 Отговор
    Само това мога да кажа:
    КОНСТИТУЦИЯ
    Чл. 6.
    (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
    (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
  • 21 Гръч

    27 0 Отговор
    Радев все още има време да помисли,но да не прекалява,че края идва.Това продажно служебно правителство са негови хора
  • 22 Последно нощно

    35 0 Отговор

    До коментар #17 от "Marlboro":

    Очеизвадно не четеш всичко. Например– медицински персонал в домове за стари хора. Работя точно това, с колежките сме на ръба на силите си, някои са вече пенсионерки, други в процедура по пенсиониране, няма нито една млада новопостъпила сестра. От 00.00ч на 21. 10. 2021г. си хващаме чукалата и възрастните хора " кучета да ги ядат", а ние в заслужен отдих. За информация– в общинската болница повече от 50% мед. сестри са също пенсионерки, защото младите или бягат в големите градове, а в повечето случаи– директно извън пределите на милата ни родина.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Смех

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "ФЕН":

    5.6 млн
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 1111

    38 1 Отговор
    спете още агънца не се бунтувайте стойте си кротко скоро и за хляб ще ви трябва сертификат
  • 27 1111

    22 2 Отговор
    то глупака се издаде че ще има скоро локдаун
  • 28 1111

    13 1 Отговор
    За да гласувашСЕЛЕН СЕРТИФИКАТ!
  • 29 boiko

    12 14 Отговор
    радеф нали нямаше вирус викаше на шипка паляк на 14 ще си свиеш големите уши пред бат бойко
  • 30 1111

    30 1 Отговор
    Ботев и Левски са казали свободата се печели с кръв
  • 31 Сатана

    9 21 Отговор
    Като потребител искам персоналът на кръчмата или дупката ,която предлага манджа или кафе да е ваксиниран.ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА НА ВСИЧКИ

    Коментиран от #60

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Цинизъм

    20 8 Отговор
    Това беше едно от изискванията на "План" за "Разрушаване" на ЕС, който служебното правителство изпрати преди дни в Брюксел.
    Още капани в този План за Възстановяване има, които по-късно ще разберем.
    Реално милиардите за вноска към ЕС и вредди емисии към 2 милиарда годишно са взети от ЕС, сега взетото ни го "дават" под формата на помощи и ЗАЕМИ, само че с редица Забрани и Рестрикции, както и Заплахи, случаят Полша. Ако не включим расово и сексуално обучение в у-щата. Ще искате да протестирата, ЕС ще ви спре заемите-реално НАШИТЕ ПАРИ, които сме дали за 3 години са 7 милиарда.
    Честито. Единствените 2 партии, които открито говорят за "безумието на ЕС" са Атака и Възраждане. Атака е комроментирана, остава Възраждане. Пак гласувайте за СОРОСОИДИТЕ в Парламента, подкрепящи еврото, джендаризма, зелените дрън.
    Идвата избори, много сериозно мислете, за кой ще гласувате, соросоиди са ГЕРБ, СДС, БСП, ДПС, ИТН, ДБ.

    Коментиран от #46

  • 34 Зелен сертификат

    13 5 Отговор
    И тогава гласуваш! Защо да имаш такъв сертификат за достъп до определени места, а не и за местата където се гласува! Бойкот никакво гласуване докато не отменят тази тъпотия!
  • 35 Българка

    21 5 Отговор
    Всички крайни изказвания са вредни. Истината е по средата. Правила трябват и спазването им също, от друга страна т.н зелен сертификат е много сходен с един документ въведен 1941г в Германия. Документ е за расова чистота и арииски произход. Само притежател на такъв документ е имал право да посещава обществени сгради, кина, театри. Та, господа фатмашки подлоги, вземете се в ръце и измислете нещо приложимо и разумно. Стига копирахте ЕС, вижте какво става в Римини, не го искате на жълтите павета, нали!??!
  • 36 Продай България

    21 4 Отговор
    Радев никога повече да живее Възраждане
  • 37 Гост

    19 3 Отговор
    Имам ваксина за да работя в чужбина сия бих но не одобрявам зеления сертификат
  • 38 Хуан

    24 6 Отговор
    Бездушниците се ваксинираха първи.
  • 39 Никой

    24 3 Отговор
    Добре де, прекарах го с отрицателен тест и имам анти тела защо не мога да имам зелен сертификат, даже от кръвна банка искат плазма от мен, понеже имам голям процент анти тела

    Коментиран от #40, #43, #44, #56

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мазньо

    12 2 Отговор
    Явно това е директива от бюрократите на ЕС,не може да слагаш всички държави под общ знаменател,без да отчиташ спецификата им.Ама парите са у тях.....
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Никой друг

    29 2 Отговор

    До коментар #39 от "Никой":

    Е как защо , целта е да ти изшият инжекцията . То вече и на малките деца стана ясно че има голям зор това да стане . Никаква логика за това дали си имаш антитела и дали си опасен . Прозира си конспирацията която уж я нямало . Фалшива статистика , фалшива дезинформация , изкривени данни за старистиката , НСИ участват явно в тива престъпление срещу човечеството . Всички държавни служители които имате достъп до тази информация и виждате измамата а си траете , вие сте адски прости същества . Това малоумно мълание и на вас и вашите деца ще ви струва свободата и живота . Време е за отпор защото ападналия капитализъм умира и то грозно

    Коментиран от #45

  • 45 Мислещ

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "Никой друг":

    Но има едни данни, които на този етап не фалшифицират и именно те са много показателни - процентът оваксани сред заразените. По 15% заразени оваксани при 20 и няколко процента оваксани от населението и това е при положение, че оваксаните се тестват много по-малко. Съответно след като оваксаните заразяват колкото неоваксаните (Всъщност повече , именно защото на тях не им искат тестове и могат необезпокоявано да си заразяват), очевадно не става дума за здраве и безопасност, а за налагане на фашистка доктрина - това директно попада под удара на Чл. 29. от конституцията.

    Коментиран от #49

  • 46 Тра ла ла

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Цинизъм":

    Абсолютно си прав. Лошото е, че на повечето не им се вярва и си въобразяват, че лъжа. Този документ излиза на 16.10.2021г. и същия ден е изпратен тихомълком от служебното правителство на Радев. Хората могат да го намерят в мрежата и да го прочетат, па тогава да не вярват колкото си искат.
  • 47 ПРОДАЙ БЪЛГАРИЯ

    10 1 Отговор
    Поздрави от Радев,Мустафа и Серос за техните зелени последователи
  • 48 Уруди

    21 1 Отговор
    Как може човек с 3 отрицателни теста и никой болен от семейството му да почине и да го пишат “ от ковид “ ? Тези които го зачисляват така какви са и защо завеждат измамни данни , каква им е изгодата и защо никой не ги разследва ? Защо не се прави аутопсия на починалия за да се докаже ? Тъпа поръчкова администрация . Скоро ще ядете тоягата !

    Коментиран от #57

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 един от многото

    15 1 Отговор
    А къде е демокрацията и правата на човека?
  • 52 бфдргб

    9 1 Отговор
    Едно приятелче пак ще се нагуши.Наследи от баща си вилен имот.Понеже не е от земеделците,направи в двора всякакви лостове,и уреди за фитнес.Накупи щанги,лежанки и подобни неща.И от миналата година жъне и жъне.Банкетната зала на вилата я дава на хора срещу заплащане да си правят празниците.За миналата година петцифрена необлагаема сума гушна.Сега не ми се мисли.Сертификати и меки при него няма.
  • 53 Мислещ

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Конспирациите имат последици":

    Това, че че има конспирация, не значи, че няма и реален проблем. Една успешна и коварна конспирация изисква и двете. И съответно към един проблем, добавя още един, още по-сериозен.
  • 54 Мунчо Радев

    9 7 Отговор
    Мунчо ни го тури яко със този зелен сертификат... От бойко се оплаквахме ама мунчо го задмина...
    Всичко поскъпна при Фатмака

    Коментиран от #58

  • 55 Мен

    16 0 Отговор
    Който го е страх да не се разболее да си седи у тях си.
  • 56 #редукция

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Никой":

    Защото експериментират с гените на възможно повече хора и ти си важен за експеримента.
  • 57 продажниците

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Уруди":

    Получават зелен сертификат без да се налага да се боцкат, стига само да убиват по законен ред.
  • 58 Гертруд

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Мунчо Радев":

    Още по- яко трябва да е усещането за такива с кухи кратуни и знаещи балалайки!
  • 59 Абе

    19 1 Отговор
    Има болни мозъци, на които тва им харесва, кви сте хора сте вие бе, дайте ми жълтата звездичка за неваксиниран но преболедувал и ме разстреляйте на стадиона.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 зизи

    18 0 Отговор
    Тия тотално клекнаха пред господарите си .. Сертификата не те защитава от нищо нито доказва нещо ..и като се върнем малко на зад във времето при първоизточника , излиза че и ПРИЛЕПИТЕ трябва да се ваксинират и да имат СЕРТИФИКАТ...
  • 62 😷😷😷

    20 0 Отговор
    32% одобряват робството и ушните марки! Жалки "съшества", дори не мога да ги нарека хора!
  • 63 васил

    13 1 Отговор
    Има вируси,то е ясно,но 1.Не всеки се разболява(както при всички вируси)2.Опасността е за рискови групи,...Следователно дали ще нося гадната маска или или ще си правя ваксини си е лично решение а последиците са лична отговорност...Другото е насилие!!!!

    Коментиран от #65

  • 64 васил

    5 1 Отговор
    Има вируси,то е ясно,но 1.Не всеки се разболява(както при всички вируси)2.Опасността е за рискови групи,...Следователно дали ще нося гадната маска или или ще си правя ваксини си е лично решение а последиците са лична отговорност...Другото е насилие!!!!

    Коментиран от #75

  • 65 ФАТМАКА

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "васил":

    ШИИИТ ШАТА ЧУЙ РАЖКОВ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ НАСИЛИЕ
  • 66 Геро

    15 0 Отговор
    Стокхолмски синдром у 32% от населението (за сега). Отиваме на протеста днес от 12:00 пред министерство на здравеопазването да покажем какво мислим за министъра. За който не знае какво значи синдрома, това е когато се влюбиш във насилника си, одобряваш и ти е кеф да те мачка.
  • 67 НАТОВЕЦ

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "ФАТМАКА":

    РАДЕФФ ПРОРУСКИ НАТОВЕЦ СЪС ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ СЕ ВКАРА В ЕДНИ ФИЛМИ ,ПИПЕТО ТИ НЕ РАЖДА ,ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НА МАСОНО-САТАНИСТКО-ГЛОБАЛИСТКАТА КЛИКА.

    Коментиран от #72

  • 68 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ФАТМАКА":

    РАДЕВ ОСТАВКА !!!
  • 69 IVO

    15 1 Отговор
    ВСИЧКИ, ОДОБРЯВАЩИ ТОЗИ ФАШИЗЪМ СА ПСИХИЧНО БОЛНИ
  • 70 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 1 Отговор
    Дайте някоя социология днес .. да видим къде е Радев по одобрение.
  • 71 САП

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "БГ681":

    Не знам вярно ли е?
    Застрахователните компании не признавали застраховката живот, които искат към кредит, ако си направиш ваксинация и подпишеш листа за информирано съгласие.
  • 72 Факултето

    0 5 Отговор

    До коментар #67 от "НАТОВЕЦ":

    Януари ще празнуваме Банго Радев
  • 73 Радев

    0 4 Отговор
    Аз се ваксинирах ,А ти
  • 74 Димитър

    4 0 Отговор
    Зелен сертефикат трябва да има и да се дава с антигенен тест. не виждам, защо преболедувалите да нямат такъв без значение дали имат история на заболеваемост или просто са го изкарали и имат анти тела?!?!
  • 75 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #64 от "васил":

    ОК, ти имаш вируси и не се разболяваш.
    А какво ще стане ако заразиш някой и той се разболее.
    Ами ако умре?
    А ако е твой близък - баба, дядо, майка, баща, брат, сестра, дете?
    Пак ли си е само твой личен проблем?

    Коментиран от #87, #103

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Страничен наблюдател

    8 0 Отговор
    Миналата година изкарах короната на крак - само с хрема и леко главоболие, и доказано с пет теста. Преди месец кихнах 300 кинта и си направих тест за Т-клетъчен имунитет - и се оказа, че го имам. Т.е. имам необходимата защита. Е са, ама не. Оказа се, че на базата на този най-точен засега тест зелен сертификат не се издава! Значи целта те е моето (и вашето) здраве, а нещо съвсем друго? Ми тогава можете да ме забравите, аз този бъркам, наречен незнайно защо"ваксина", няма да си сложа!
  • 78 Маринела

    5 1 Отговор
    Докато с тези ваксини има риск да отидеш в гроба ,няма да сложа никога...Защо ненаправят така..Отиваш пускаш си един антигенен тест и ако имаш антитела ,да не си задължен за ваксина. Има хора неразбрали че са изкарали Ковид , отиват пускат си теста и се оказва че имат тела??? КАКВА е Гаранцията че като се ваксинираш няма да се разболееш .. Никаква..Имам една позната с две дози и жената се разболя..Не може някаква ваксина ,която не е доказана че лекува и чисти , с риск за някои тромб и да излизат че трябва да имаш ваксина....Няма да сложа ваксина ако ще и турско да е ....Всяка вечер по 100 гр не повече концентрат ,а за обед топал супа и домашен чесън..Да видиш Ковид ли е кво е ....Само глупци и неразумни могат да се ваксинират, с нещо което е опасно , същевременно и да не си ваксиниран. Мислете преди да се боцкате. Може да сме луднали вече от тва бреме ,ама не сме толкова прости........
  • 79 100pera

    4 0 Отговор
    Сертификатът е просто за имитиране на борба с вируса. Нищо повече. Защо на преболедувалите се издава сертификат за 6 месеца от 1-вия положителен тест? Единственият възможен отговор е, че след това време те вече могат отново да се заразят, заболеят и разпространяват вируса. Но в същото време, учените заявяват, че имунната памет при преболедувалите е много по-дълга от тази, получавана от ваксините. Следователно, ваксините предпазват по-малко от 6 месеца. Обаче, сертификатът за ваксинирани е безсрочен. Защо?
    Другата простотия е за тестваните - това, че имаш отрицателен тест, съвсем не означава че вече не си заразен и не разпространяваш вируса - нали писаха, че при Делта варианта процесът от едното до другото е изключително кратък - няколко часа... А в Израел са открили и още по-заразен щам.
  • 80 Гост

    5 0 Отговор
    И Колин Пауъл сигурно е бил "сертифициран"! Може да е предал Богу дух, но както е модерно да се казва за ваксинирани - карал го е "леко"!
  • 81 Този

    1 11 Отговор
    В нормалните държави се ваксинираха хората и си искараха локдауна и забравиха за ковид само тук всеки много знае

    Коментиран от #84, #88

  • 82 kris

    0 2 Отговор
    няма как и накъде !!!
  • 83 Боже пази ни

    3 0 Отговор
    Какви и къде са дългосрочните изследвания на всички ваксини против Covid?Защо трябва да се подписва информирано съгласие при ваксинация?По времв на епидемия как тръгнаха да правят ваксини,само на кислород ли ще ги "лекуват"(нали няма ле
  • 84 100pera

    9 0 Отговор

    До коментар #81 от "Този":

    В норманите държави викаш? Ами ето какво става в една от тях:
    Днес в Гардиън са написали, че заболеваемостта и смъртността във Великобритания бележат рекорди и са се изравнили с тези от март. Здравните власти настояват за пълно въвеждане (връщане) на най-строгите ограничителни мерки.
    Това се случва при почти 68% от населението с пълен ваксинационен цикъл и около 74% само с първа инжекция.
  • 85 волен сидеров

    3 0 Отговор
    АЛЧНИ И ПОДКУПНИ ПРОДАЖНИЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД-ПСИХЯСАХТЕ ГО СЪВСЕМ И НАКРАЯ АКО МУ НАЛОЖИТЕ И ВАКСИНАЦИЯТА ......КОЙТО ЩЕ МРЕ ЩЕ МРЕ И С ВАКСИНА И БЕЗ ВАКСИНА ПАК ЩЕ СИ МРЕ -СТИГА С ТОЗИ МАТЕРИАЛЕН СВЯТ,КОЙТО ВОДИ САМО КЪМ АЛЧНОСТ И ЗЛОБА.НАБАРАХТЕ ДЪРЖАВА БЕЗ ПАРЛАМЕНТ И СИ ПРАВИТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ
  • 86 волен сидеров

    4 0 Отговор
    И ПРЕБОЛЕДУВАЛ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА ДОЖИВОТНИ ПРАВА ЗА КОИТО ВИЕ НАЛАГАТЕ А НЕ ВАКСИНИРАН-ТО Е ЗА ПЕРИОД-НО ПО ВИ Е ИЗГОДНО ДА ТРУПАТЕ ПАРИЧКИ И ДА УМЪРТВЯВАТЕ НАРОДА
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 волен сидеров

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Този":

    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА -АКО НЕ СЕ СМЕЕХ ЩЯХ ДА ТЕ СЪЖЕЛЯВАМ -НО ПОНЕЖЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО СЪЗДАДЕНИ ОТ БОГ -НЕ МОГА
  • 89 11111222233

    5 0 Отговор
    Изобщо не одобрявам ковид истерията.
    1.Колко са положителните тестове ?
    2.Колко от тези положителни имат симптоми?
    3.Колко от тизи със симттоми са в болниците?
    4.Какъв е възрастовия профил на поспъпилите в болниците по проценти и години?
    5.Мерките трябва да се насочват само към хората от най-масовата група, заостаналите са безпредметни.
    6.Ако не беше ковидистерията нямаше да зная че има такава болест, вече две годинил
  • 90 Румпелщилцхен

    5 0 Отговор
    Абе, къде е Кацарав? Едни хора го търсят да го линчуват.
  • 91 Запознат

    8 2 Отговор
    Bирус SARS co v 2 в момента НЕ ЦИРКУЛИРА. Няма нито епидемия, нито пандемия ! Милиони хора се набеждават за болни с нелепите тестове, милиони се посочват за "болни от ковид" , КЪДЕ Е ВИРУСА SARS co v2 у тези хора ? Как не се запитахте барем един път бе ? Хващат пропагандата един "болен от ковид" , вземат му клетки за клетъчна култура, дават я в лабораторията, обработва се ! Слага се на електронна микроскопия и вътреклетъчно се виждат вирусите !!! Коронавирусите имат специфична морфология ! И най-големият лаик , и най-големият скептик - ще бъдата убедени така ! Ето - имате болен , виждате вирусите в клетките му !!! Но това не се прави, защото НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ - защото НЯМАТ ВИРУС !!! Това не е "конспирация" , това е неумолим факт. Отворете си очите , върви налагане на световна био-фашистка диктатура, а лъжата за вируса е само претекст за налагането й
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 100pera

    4 0 Отговор
    Изказване на първия генерален директор на СЗО Д.Б.Чисхолм: „За да стигнем до световно правителство, трябва да изгоним от съзнанието на хората тяхната индивидуалност, привързаността към семейните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми … Унищожаването на понятията за истина и лъжа, които се явяват основни при възпитаването на детето, замяната на вярата в опита на по-възрастните с рационално мислене, ето това са закъснелите цели … необходими за промяната на човешкото поведение.“
    После, пак да ни разправят, как пандемията и мерките около нея нямат нищо общо с политиката на глобалистите...
  • 94 Чери

    2 0 Отговор
    И без това здравната ни система е аут, поне чрез ваксината да не стигаме до болници, в които и сестри, и лекари са се превърнали в завършени мизантропи.

    Коментиран от #100

  • 95 оня с коня

    0 7 Отговор
    Гласувах БЕЗ КОЛЕБАНИЕ "ЗА" Зеления коридор,защото това е ОЩЕ ЕДИН Пирон в Ковчега на Радев и Правителството му.

    Коментиран от #97

  • 96 болен

    3 0 Отговор
    Румене , ще предобриш изборите с тая простотия...
  • 97 Мислещ

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "оня с коня":

    Ето значи от къде идвал подозрително високият резултат "за". Герберастките тролове. Както и много противници на тиквата ще гласуват за радев само защото са срещу тиквата. Докато светът гори и се налага глобален терор, вие си играете на дребни вътрешнополитически интрижки.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Lenard de Pau

    2 0 Отговор

    До коментар #94 от "Чери":

    Демек искаш да ги прескочиш и да идеш при отчето ли?
    Боцкай се тогава колкото искаш
  • 101 Една трета

    3 0 Отговор
    подкрепят...кретени.
  • 102 Мангъра

    1 2 Отговор
    Стадото блее щели да го ваксинират,ми те 70г ва ваксинират ,сега са разреваха,няма да се затриете бе капацитете стой мирно другаря Радев и отровните ви казаха няма вирус,лека настинка с непредизвестен край
  • 103 Доктор КуКу

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "Доктор Ох Боли":

    Ами ако докато се ваксинираш дойдат извънземни и застрелят с лазер баба ти , тогава ефективно ли ще е ваксинирането , ами ако докато си ваксиниран стане земетресение и те размаже нещо пак ли сертификата ще те пази ? Бати побъракни те създания сте вие бе истрещели сополи .
  • 104 34 ама друг път

    2 1 Отговор
    Със сигурност % в гласуването е манипулиран , няма как да имаме 34% шизофреници . По-скоро към 10 % максимум .
  • 105 тирания.

    3 0 Отговор
    Проблемът е, че не си бием полицаите. Ако ядяха мариз редовно, то нямаше да има до сега желаещи да налагат тези еврейски мерски след две години коНЕвид-тирания.
  • 106 дядо ти

    1 0 Отговор
    Ковид се разпрстранява и от ваксинирани, трябва да се погледне как действа Китай, да се ограничи безцелните движения.
  • 107 мнение

    2 0 Отговор
    твърдо не това е медицински фашизъм препоръчан от СЗО за да си пробутат експерименталките не съм опитно мишле нека първо да се ваксинират медиците дето лобират в полза на СЗО и държавните чиновници
Назад към анкетата