1 Ноември, 2021

Осъждате ли нападението над офиса на ЛГБТИ организацията?


Осъждате ли нападението над офиса на ЛГБТИ организацията?
Да
32% (2474)
Не
48% (3699)
Не мога да преценя
4% (344)
Не ме вълнува
15% (1128)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 10 Отговор
    ДА НА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТА

    Коментиран от #78

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 9 Отговор
    ДА НА НОРМАЛНОСТА ХЕТЕРО СЕМЕЙСТВОТО ХЕТЕРО ЛЮБОВТА
  • 4 дженДАР

    24 6 Отговор
    Когато нещо(различните) е тайно(при БКП) след време става явно(при СДС) и еволюира в нормално при Новият Световен Ред!
  • 5 оня с коня

    38 8 Отговор
    Аха да го осъдя туй нападение...ама зех че не го осъдих

    Коментиран от #64, #66

  • 6 Мунчо Радев

    29 8 Отговор
    Надпис във мъжката тоалетна на стената........... Ще видите вие като станем повече от вас, кои са обратни тогава...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гфгд

    16 5 Отговор
    Какво означава офис ? Има канцелария ,а не офис !

    Коментиран от #65

  • 9 Мислещ

    35 3 Отговор

    До коментар #7 от "КОЗинЯК":

    Някой трябва да разпределя парите от сорос, все пак.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мечо

    4 17 Отговор
    само лозан панов може да осажда тои нали е за тес нещта садия е плаща му се да распространява че е хубаво да си геи радев ако е бонбата тос е детонатора
  • 12 Ядеитн

    26 7 Отговор
    Ся, грехотоа е тия со разцепените гевреци да са репчат налево и надесно, сякаж са фанале дяволо за куйрука. Редно е да им са даде малце юруш на барлогата. Че и коьотек ако си требе.

    Коментиран от #38

  • 13 Мислещ

    15 2 Отговор
    Исках, ама нямах желание.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Много внимание

    20 4 Отговор
    Обръщате на случилото се до вчера никои не знаеше, че имат офис или там каквото е! Медиите след което вие с коментарите си им правите реклама, и им давате поле за изява! Оставете ги след ден, два ще бъдат забравени и няма да пречат на никои!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сандо

    31 6 Отговор
    Непослушните деца трябва да се наказват,а хората с психични заболявания да се лекуват - ако е нужно и в специализирани заведения.
  • 18 Така наречените

    35 11 Отговор
    нападатели са за орден Стара планина и пожизнена, борческа пенсия. Извършили са Богоугодно Дело. А онея същества са за в панделата до живот. Те работят против народа и държавата, в угода на сатанистите. Тези, които са разрешили бесовщините са също за доживотна присъда в някоя уранова мина.

    Коментиран от #21

  • 19 един от многото

    32 2 Отговор
    Няма нищо лошо , че има обратни , лошото е когато парадират с това!
  • 20 бат рамбо

    15 32 Отговор
    Що за идиотски въпрос? Нападението е престъпление и е наказуемо от закона!!!!!
    Явно има лумпени, за които престъпленията са нещо нормално!?

    Коментиран от #44, #48

  • 21 бат рамбо

    12 21 Отговор

    До коментар #18 от "Така наречените":

    Синът ти зет да ти доведе, боклук нещастен!

    Коментиран от #43

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Реалист

    8 28 Отговор
    13 века по късно Ганьо продължава да еволюира. иначе иска да живее в ЕС, а не в Русия или Китай, иска европейски доходи, европдйско здравеопазване, европейски коли ит.н. , но ако може.да си остане в 19 век... Тъжно..
  • 24 Нападението

    5 9 Отговор
    Е срещу човека,срещу логиката,срещу културата,срещу духовността и всичко хубаво което имаше до сега в този побъркан свят.
  • 25 Антигей

    29 5 Отговор
    Такива организации като ЛГБТИ и БХК,са определено антибългарски и нямат място в България.Всички неправеителствени организации,които се финансират с чужд капитал да се забранят със закон и изгонят от България.А гейските организации довчера ми маршируваха с пеера в задниците,днеска имат офиси а утре какво.Не само ще им разбиват офисите а и ще ядат бой ама як....
  • 26 Вера

    27 4 Отговор
    Напълно нормално е да осъдиш перверзията.
  • 27 ПРАВОСЛАВЕН

    35 5 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо Радев":

    АНТИПРАВОСЛАВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЛГБТИ НЕНАВИЖДА ПРАВОСЛАВНИ МРАЗИ ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ И НАРУШАВА МОИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ПРАВА,В ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ ВРЪЗКАТА Е САМО МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА И СЕ КАЗВА ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО Е СВЯТО!МОГА САМО ДА ЗАЩИТЯ ДЕЙСТВИЯТА НА ЛИЦАТА ОПИТАЛИ ДА ЗАЩИТЯТ МОЯТА РЕЛИГИЯ ОТ САТАНИСТКАТА ГРУПИРОВКА!

    Коментиран от #28, #32, #74

  • 28 Традиционалист

    6 21 Отговор

    До коментар #27 от "ПРАВОСЛАВЕН":

    Твоята религия ще се защити когато поповете се бръкнат в хазната и закупят оръжие. това нападение е платено за да има телевизионни дискусий и прокарването на диктатурата да продължи.
  • 29 Абе

    3 2 Отговор
    Толкоз да не ме бОли за тия с дъгите, че няма накъде :D :D
  • 30 Постановка

    20 6 Отговор
    В Германия-Рощок, имаше случаи, когато държавата плащаше на крайни организации да им разбиват офисите, за да се дадат на малцинствата повече права, стара технология за налагане на неактуални мерки.
    По-страиното е насилствената Ваксинация-Наложена от Радев, Пеканов, Петков и Василев и ограничаването на конституционни права:
    правото на труд и свободно придвижване.
    Предстоят-здравите хора в концлагери, уж строени за емигранти.
    Насилствена открита ваксинация. Затриване на лев, Скъпа енергия-само за богати, Джендър обучение, забрана на ДВГ.
    Отивайте да гласувате за "добричките" защитници на ЛГБТИ.
    Всичко е евтин сценарий от слугите на Сорос-Радев, Пеканов, Петков, Василев-вече са ни продали на Соросоидите.
  • 31 Емил

    18 3 Отговор
    Към ЛГБТ трябва да се подхожда като към наркотиците - практикуването не се наказва, но разпространението - жестоко!
  • 32 Трифонов

    6 16 Отговор

    До коментар #27 от "ПРАВОСЛАВЕН":

    Религията е измислена от шепа индивиди, набарали властта в определен момент и решили да създадат морално-етичен кодекс, съгласно който всяка емоционална и физиологична потребност на човека с природен произход, е провъзгласена за срамна, грешна и покварена. Вече повече от 2 хил.години, това е основният начин човекът да бъде контролиран, шантажиран и изнудван да върви с наведена глава и да не пречи на тези, докопали властта, които, според същата тази християнска религия, някак удобно са провъзгласени за божии наместници на земята, а властта им била "от бога дадена". Демек, не може да им се оспорва! Според същата тази религия, допустимата връзка е само между мъж и жена, само моногамна и само с една цел - създаване на деца. И така, през 1990г. човечеството наброяваше 5 млрд. души. 30 години по-късно то е вече близо 9 млрд. Това се нарича експоненциално нарастване. Тъй като живеем на ограничено пространство с ограничени ресурси и в среда с динамичнно променящи се условия, експоненциалното нарастване на числеността на хората днес вече представлява реална опасност за изчезването на биологичния ни вид, който все още не може да напусне тази планета и да се разсели на други подходящи. През последните 20-тина години, група хора се опитват да стартират нормалната работа на основните природни фактори, които по естествен път регулират числеността на популацията...

    Коментиран от #39, #54

  • 33 Трифонов

    5 14 Отговор
    ... Вкореняваните в умовете на хората от повече от 2 хил. год. идиотщини продължават ефективно да пречат. Затова вече се налага да се предприемат и по-сериозни мерки - Ковид 19 например, но бъдете сигурни, че ще има и още. Хомосексуалността е вродена и представлява естествен, природен механизъм за ограничаване на размножаването при хората. Този фактор трябва да бъде оставен да работи нормално, за да бъде ефективен. Наред с всички останали, на част от които религията също пречи да бъдат ефективни. Ако бяхме по-мъдри и разсъждавахме, като вид, а не като индивиди, може би днес нямаше да се налага да ни редуцират броя с крути и може би жестоки, но не се заблуждавайте - абсолютно необходими мерки. И не величайте религията толкова - повече хора са били брутално избити в името на бога, отколкото по каквато и да било друга причина!

    Коментиран от #70, #76

  • 34 big

    13 1 Отговор
    От човешка гледна точка, това е неприемливо, но агресивното им налагане в обществения живот по цялата вертикала е неприемливо! Това е нещо като война на природата с някой натрапник. Уважавам хората с различна ориентация, но те са малцинство и би трябвало да се съобразяват с мнозинството, а не обратното! За съжаление същото се получава и с този вирус, по-малко от 10% предразположени и заболели от него малтретират останалите над 90%.
  • 35 ИВАН

    18 2 Отговор
    Против насилието съм, но когато няма друг начин - одобрявам
  • 36 Вижте сега

    13 2 Отговор
    Нямам нищо против тези хора,ако не нарушават личното пространство на другите.Смятам го за болест за която те не са виновни ,НО.....да си отварят офиси ,да си правят паради ,да го представят за нещо нормално и по този начин да разпространяват ,,заразата никак не съм съгласен.
  • 37 9863

    12 1 Отговор
    Нецивилизовано е някой да натрапва своите убеждени на другите. Един бил гей, друг бил хетеро - е, и? Живейте си живота, без да карате другите хора да възприемат вашите разбирания. медийната шумотевица също подклажда съвършено излишни и несъстоятелни междуособици.
  • 38 грехота ще е

    1 8 Отговор

    До коментар #12 от "Ядеитн":

    ако утре се събудиш с друга ориентация на хормоните и осъзнаеш, че животът ти е приключил
  • 39 Много точен

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Трифонов":

    обзор! Но никой няма да го разбере. В " Машината на времето" етапите бяха свързани със съзнателното възприятие, а то не нараства, а си е сериозна синусоида.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 готово

    8 2 Отговор
    Велик български народ, дайте му шмайзера и му върнете соца, той знае кой трябва да бъде утрепан, кой погален. Я се махайте с тая демокрация, всъщност звучи още по гнусно - либерална демокрация, някак фъшизъмЪт звучи по-приемливо
  • 42 Т О

    5 0 Отговор
    Само не се разбира това нещо с очилатата, оплаква ли се и ли се хвали, че и е нахлул в офиса?
  • 43 Защо си

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "бат рамбо":

    толкова нервозен? Да не си закарал някой патладжан на татю си за зет? Те джендитата и соросианците сте такива злобнички. Защо ли?
  • 44 gggw

    8 1 Отговор

    До коментар #20 от "бат рамбо":

    има, и стават все повече. Вече не е проблем да утрепеш някой с джипа си, било то и известен журналист... Това идва от 30 годишното занемаряване на съд, прокуратура и най-вече на МВР и полиция.
  • 45 ИНЖ

    4 5 Отговор
    Да на хетеросексуалността, но не на беззаконието. То и хитлеристите така са започнали - с на пръв поглед безобидни "акции"...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хайл

    7 4 Отговор

    До коментар #20 от "бат рамбо":

    Даже малко са ги били,Тато светла му памет ги караше да се трудят УСИЛЕНО и щом не полагаха труд ядяха бой както си трябва.а на теб уроде двамата ти сина зетьове да ти докарат,дъщеря ти снаха да ти докара,таралеж да ти роди и да не можеш да го погалиш...

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дядо Гъдю

    7 2 Отговор
    Уважаеми мисирки,
    В Деня на Будителите да правите такава анкета е все едно да ви прегази кола и докато ви изтича кръвта по асфалта пара медикът от спешна помощ ,место да ви спасява,да ви пита кое ви харесва повече:,,Заблуденият певец" или ,,Свинефермата"
  • 51 свободолюбец

    4 4 Отговор
    Със нападения над каквото и да е няма да стигнем до никъде.Насилието води до насилие.
  • 52 Тато ли

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Хайл":

    -светла му памет??? Нямаше дете, което пише с лявата ръка, да не е било психически съсипано! Партията беше наредила да се пише само с дясна ръка
  • 53 номер2

    7 6 Отговор
    Ами голяма част от българите живеят в 19-ти век! Затова България е обречена да изчезне! Поне няма да има идиoTи, които да играят хоро в ледените води през февруари!

    Коментиран от #79

  • 54 Абсолютно

    5 4 Отговор

    До коментар #32 от "Трифонов":

    вярно. Религиозното невежество, генерира страхове от неизвестното, а подобни страхове произвеждат омраза и още невежество. Човешкия мозък, буквално губи човешките си перспективи
  • 55 гост

    13 1 Отговор
    На хетеро офисите им викат публични домове и са забранени от закона. Защо не са забранени офисите на ЛГБТИ? Нещо не разбирам какво точно работят в този ЛГБТИ офис? Сексуалността, каквато и да е тя няма офис.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Оффце

    8 2 Отговор
    Наближават избори - фашистките подлоги и русенския македонец "Била Торба" - нямат програма. Плюят по малцинства , бежанци и хора с различна сексуалност. Друго няма какво да предложат, да не забравяме антимакедонската им кампания - заради която Европа и света скоро, ще ударят по държавата ни, така че свят ще ни се завие!!! Използват неразбирането и срама и афектират слабият ум.
  • 58 Гост

    6 3 Отговор
    Емоционално и душевно неуравновесени дегенерати не са нужни на нашето общество.
    За това ,че ги толерираха над 30г. сме на този хал.
  • 59 будител

    5 1 Отговор
    Абе, тиквата що разпитва Кокинов за сексуалната ориентация на прокурорите? И то докато се опитва да му намери калая на делото срещу Найденов !?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БПФ

    5 7 Отговор
    Осъждам гузното мълчание на медиите, относно омразата насаждана на изврaтеняшките сборища !!! Кристиян Шкварек, нашият млад политик показа видео от такова - как някаква гнъсна противоестественичка, кълца, мачка, къса и по всякакви начини се гаври със снимки на политически опоненти - като самият г-н Шкварек и дори един от военните герои на България - ген. Христо Луков !!! Не е ли насаждане на омраза да правиш жестове, като че режеш гърлото на някого и то на точно определени хора?

    Ама като им отвъртиш два шамара на гнуснявите, веднага надуват гайдата и опищяват целия свят, нали?
  • 62 Време е за ценности!

    7 1 Отговор
    Опорочиха цветовете на дъгата тези содомити.
  • 63 Вера

    5 1 Отговор
    Много хора искат да си сменят пола, от анкетата (пе.........сти
  • 64 Отряд1

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Представи си, че по някаква случайност твоето дете е под ударите на разбиранията на някакъв човек. Как би се почувствал, ако съдията ти каже: аааа, да го осъдя, ама зех, че не го осъдих?
  • 65 Двоен агент

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "гфгд":

    То тва е базов лагер на морални нашественици. Там мислят лозунгите и стратегията как да ни смъкнат гащите...
  • 66 Нинка.

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    ЕхААаа,Коняр,,,за първи път да имаш , плюс чета...!Кефиш.!!
  • 67 Дърт Мин..дил

    1 2 Отговор
    България ,трябва да прегърне,,,евро ценностите,,на Северно антлантика..Иначе ,ще има бой и ебъъъ.н...Щом влезеш ,през вратата,,обратен път няма...!!
  • 68 Таки Брашнаров

    1 1 Отговор
    Както и преди така и сега ще отбележа, че подобен тип анкети са като барометър за българския интелект. И този път резултатите не са добри...
  • 69 ЯнТар

    2 1 Отговор
    Стига с тия обратни. Колкото повече им обръщате внимание толкова повече им дигате рейтинга. Всички престъпления срещу обратни са добре платени от тия организации да им се обърне внимание. Мразя обратни и лечението е тежък физически труд или психиатрична клиника. Нека те да изберат какво искат сами. Спрете има толкова болни хора които се нуждаят от лечение. Деца и възрастни се нуждаят от трансплантации, има недостиг на кръв и плазма и др. Неможе ли тия екземпляри да отидат за нещо добро, а се оставя да тровят въздуха. Същото важи и за тъпите природозащитници.
  • 70 ЯнТар

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Трифонов":

    Ако не е била религията сега нямаше да има Българи. Тук щеше да бъде някаква провинция незнам на кои си. Дали турци, гърци или незнам на кой си- но няма да са Българи. И сега нямаше да пишеш на Български, а някакъв друг език или деалектна смесица. Никой не го интересува кой е обратен и кой не. Но когато вземат да парадират с това колко са велики ме дразни. Като казваш, че това е естествен начин за регулиране на населението ми обясни тогава защо искат да си осиновяват деца или ползват суругатна майка. Или трябва да стане като в Средновековието- горене на кладата. А може въпроса да е друг иска им се да почнат да гонят и преследват хетеросексуалните както са гонили тях и да ги обявят извън закона. Това да е тяхното отмъщение доста инфантилно от психологическа точка.

    Коментиран от #77

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Sieg

    1 1 Отговор
    Леле много обратни
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 червенгад

    2 0 Отговор
    Някой чувал ли е за "Кристалната нощ" в Германия ?
    Кристалната нощ (на немски: Kristallnacht) е антиеврейски погром в Германия и Австрия в нощта на 9 срещу 10 ноември 1938 година.
    Погромът е организиран от Щурмабтайлунг (SA), паравоенната организация на управляващата Националсоциалистическа германска работническа партия, по инициатива на нейния водач Адолф Хитлер. Разграбени и опожарени са 191 синагоги (от които 76 напълно унищожени) и 815 магазина, принадлежали на евреи. 30 000 евреи са арестувани и изпратени в концлагери, а 40 души са убити.
    Кристална е заради отражението на светлината от факлите от стъклените парчета от счупенитепрозорци на еврейските магазини. Като че ли земята е била засипана с кристали. И тогава много немци са одобрявали горещо акцията, но не са имали "Факти" да ги пита.
  • 76 Янакис

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Трифонов":

    Като, че ли си изпълзял от 18-ти век. Готов си за инквизицията. Как можа толкова боза да си вкараш в мозъка ? В коя секта ви натъпкаха главите с пренаселението и естествената регулация ? Отново 18-ти век. А религията, независимо дали е монотеистична или поли... няма значение. Винаги е играла регулираща човешките взаимоотношения роля. И сега да ми се правиш на оракул - не си познал. Намери си ментално подобен кръг и си ги бистрете тия вехти та вехти теми. А шавнахте на страни - а пострадахте. Иде края на света, а и вече сме ви чипирали и ще ни е по-лесно при разчистването.
  • 77 Генерал

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "ЯнТар":

    Аномалиите са природен бъг, каквито са и много болести и видови различия. Нямам нищо против тях. Имам против срещу парадирането със актуалното им състояние. Парадиране е с корен парад, т.е. демонстриране. Демонстрирайки ЛГБТ, правейки се на интересни печелят последователи. Младите хора, още са нестабилни и именно те стават първите жертви на сектите на подобни организации и прочие. Бъдете си ЛБГТ, но не искам да чувам за вас ,от колкото чувам за болните от псориазис на пример.

    Коментиран от #82

  • 78 Буца

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И аз съм за хетеросексуалността, но съм против моногамията.
  • 79 Тартарон

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "номер2":

    Забрави да кажеш много пияни. И най-интересното е, че си мислят, че защитават българщината. Пази Боже ако това е българщина.
  • 80 ЕДИНСТВЕНО

    3 1 Отговор
    Расате е виновен че ........ НЕ Е ЗАПАЛИЛ ТОЯ БАРДАК !
  • 81 възмутена

    1 2 Отговор
    тоя расате и хулиганите му имат чадър от мвр за да си позволяват реваншистки и неонацистки прояви прояви от години сега е в момента да намерят покровителите и кукловодите му и да ги накажат накажат подобаващо както е тръгнало ще почнат да нападат случайни хора и на улицата защотото не харесват външния им вид требва да се изкорени неонацизма в българия дорде не е станало късно ,в германия вече е модерно полицията да бие неонацистите за да има ред и законност
  • 82 ЯнТар

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Генерал":

    Мразя обратни но не съм тръгнал да ги избивам все пак сме цивилизовани, но според мен това е проблема. Има една поговорка с техните камъни по тяхната глава- това заслужават.
Назад към анкетата