22 Ноември, 2021

Доволни ли сте от резултата от балотажа?


Доволни ли сте от резултата от балотажа?
Да
72% (7219)
Не
17% (1666)
Все ми е едно
12% (1185)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    36 22 Отговор
    Честита ни победа българи! Здраве мир и благоденствие на цял народ и избраника ни Президента Румен Радев.

    Коментиран от #30, #37, #91

  • 2 Мунчо Радев

    26 27 Отговор
    Как дс съм доволен... Чака ни яка криза... Всичко поскъпва и насила ще ни ваксинират. Ще ги видим новите каква промяна ще направят... Като царя ли...???

    Коментиран от #5, #71, #86

  • 3 Румпелщилцхен

    30 16 Отговор
    И още как! Квиченето от Банкя е оглушително.

    Коментиран от #7, #8, #50

  • 4 Село Козлодуй

    20 18 Отговор
    Хвани единия, удари другия.... И двамата са излишни
  • 5 Икономист

    31 15 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо Радев":

    Мините, заложени от 12 годишното крадливо управление на гробари и сподвижници, има да се обезвредяват години напред. За ваксините и инфлацията– за съжаление са световни проблеми, с които трябва да се справяме всички. А на въпроса– доволен и предоволен съм.

    Коментиран от #10

  • 6 Мунчо Радев

    25 18 Отговор
    Не се радвайте... Скоро ще плачете.... Ваксини, инфлация, скъп ток, газ, бензин, дизел, хляб... Всичко поскъпна, все пак продължаваме промяната към безпаричие

    Коментиран от #13, #25

  • 7 Има си ред

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Румпелщилцхен":

    Може да се оплачеш от нарушаване на обществения ред– ще дойдат от отговорните служби и ...по етапния ред, т.е. предупреждение, ако продължава– на хотел в районното.
  • 8 Има си ред

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Румпелщилцхен":

    Може да се оплачеш от нарушаване на обществения ред– ще дойдат от отговорните служби и ...по етапния ред, т.е. предупреждение, ако продължава– на хотел в районното.
  • 9 Да бе да ама

    16 10 Отговор
    E сега Мунчо с Кирчо Харварда ще ви покажат "кон боб яде ли.Задължитена факЦина,инфлация,безработица и дългове с милиарди.

    Коментиран от #32

  • 10 Алфа Вълкът

    17 8 Отговор

    До коментар #5 от "Икономист":

    На тебе кой ти каза, че ще има правителство и ако има ще изкара повече от 6 месеца? Стягай се за нови избори моето момиче!
  • 11 Тодор Живков

    9 13 Отговор
    Да макар и със слаба избирателна активност дължаща се на малоумието на голяма част от Българския народ все пак надделя правилният кандидат за президент в лицето на Румен Радев надяваме се сега да видим крадците като Бойко и Гешев да ги видим в затвора след евентуална съдебната реформа.

    Коментиран от #60

  • 12 Предполагам, че Нова телевизия

    10 5 Отговор
    не случайно излъчи тази вечер 21.11.2021 г., филма "Фирмата" по романа на известния американски писател Джон Гришам.Филмът трябва отново да бъде видян, за да бъдем подготвени не само за "тежката зима", но и за предстоящите " корпоративни изненади", които ни готвят.
  • 13 А бе

    18 9 Отговор

    До коментар #6 от "Мунчо Радев":

    Радев вдигна цените, лично той разпореди за поскъпване на електроенергията и газта. Той е виновен и за изригването на Ейяфятлайокутл, също и за изчезването на динозаврите.

    Коментиран от #51

  • 14 Мислещ

    8 6 Отговор
    Не, разбира се, радват се само ганьовските агиткаджии, дето им е кеф, че на Вуте му е зле. За нормалните хора беше ясно още преди миналата неделя, че изборите са загубени и на балотажа ще са само гнусни подлоги.

    Коментиран от #20, #82

  • 15 Лошо ИДВА

    20 2 Отговор
    Кое да ме радва?
    Един корумпиран професор ГеПиджиков-"Фонд научни изследвания"-корупция, разкрита от проф.Емил Хорозов книга"Проектният бизнес и ограбването на науката.Наръчник на управляващия мошеник".И "обективността на "медиите на статуквото, не му зададоха нито един въпрос."Българите отново ще бъдат ДИВАШКИ ЛЪГАНИ от медиите.
    Или Радев, който докара Заклети Соросоиди-Петков, Василев, които имат намерение ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКАТА ЯДРЕНА ДЪРЖАВНА ЕНЕРГЕТИКА.като закрият държавната ТЕЦ2, а оставят ТЕЦ1 и ТЕЦ3-на които доскоро плащахме ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ-само миналата година НАД МИЛИАРД и 300 0000 лева.И имат намерение да продадат КОЗЛОДУЙ на частни филми, подарявайки оборудването на Белене, за което БГ народът е платил 3 милиарда за лиценз площадка, 2 реактора, частично оборудване.
    И никой не говори, какво правим след Нома Година ГАЗ Русия-изтича договор.
    Ще видим каква ЕНЕРГИЙНА СЕКИРА ни чака от януари 2022.
    На Г20-зелените политики "за данък% допълнителен, отделно от ЕС зелени дрън. Означава, че ще има драстично поскъпване на ток, води, парно, стоки, храни-ПРОИЗВОДСТВА.
    Съчетани със Здравния Фашизъм и изолация на здрави хора-НЯМА ГРАМ повод за РАДОСТ.
  • 16 Лошо Идва

    11 3 Отговор
    Не знам изобщо дали българите си дават сметка, какво предстои?
    Но ниската избирателна активност, до 12 ч. ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА и ниска активност около 35%, говори че българите не гласуваха, и осъзнаха накъде ни водят "евроатлантическите"-ценности.
    Изпуснах края на дебата, до средата вял и скучен, заспах.
    Можеха да извикат 2 лекарски екипа, които да им мерят кръвното на кандидатите, като вдигнеха горна граница121, и долна 81 -веднага в Пирогов и 5-минутна почивка, да не вдигнат кръвното, горките.
    Голяма злобичка се сипеше вчера от ГеПиджиков.
    Изуми ме присъствието на Кирил Добрев %поредното токопроизводителче", грабещо от БГ народ с пълни шепи в инициативният Комитет на Радев, знаем какъв предател беше баща му навремето. Лица несменяеми от 30 г., а сменяемите, новите ще Концесионират цяла България.
    Страшни времена идват. Ще отпуснат помощи САМО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЕТНОСИ да изкарат зимата, фирми ще продължават да фалират.
    Ще изхарчат 30 милиарда, и ще избягат след една година.
    Толкова ще трае новият кабинет.
  • 17 Гръч

    4 3 Отговор
    Аз съм доволен жената доволна децата доволни тъщата доволна всички сме доволни

    Коментиран от #35

  • 18 ЕС 30 млрд

    11 1 Отговор
    Никоя медия, обстойно не коментира какво всъщност са МИЛИАРДИТЕ и кохезионна политика на България, отделно от 12 милиарда, като половината са заеми с ЛИХВИ, и още 18 милиарда, кой ще плаща лихвите на тези заеми, се досещате. Големите никога, не дават пари на бедните, заради хубавите Очи на българките. План Разрушаване и други.Германия им СП2, Франция АЕЦ-ове. А ПП ще унищожат ДЪРЖАВНА ЕНЕРГЕТИКА-ОТКРОВЕНО СИ ГО КАЗАХА ПО МЕДИИТЕ.
    Та тези политики на сближаване, не са нищо друго освен плащания за малкото останал суверенитет на България, след НДСВ. Спомняте си началото на НДСВ висок стандарт, над МИЛИОН И 400 хиляди фирми. Парите се изядоха, порциите разпределиха, НАД МИЛИОН ФИРМИ ФАЛИРАХА-малък и среден бизнес-семеен, и същите избягаха от България. Парите свършиха последва ДРАСТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ на цени, стоки, услуги.
    В момента внасяме 76% от стоките си-общо. Което означава че и останалите 24% износ-ще фелират и станат неконкуретни с повишаване на енергоизточници.
    Единствената утеха, ще е ГЕРБ и ДПС,ББ не се докопаха до 30 милиарда, за това е воят "за демокрация". И затова Мутрата унищожи лева, еврочакалня, да лапа ЕС фондовете.
    След утехата че ГЕРБ си отива, няма нищо радостно и за потребители, и за бизнес. в Глазгоу решиха, че кравите замърсявали средата, препоръчаха да ядем червеи. Вироятно ще "пуснат"нов ГРИП".
    При Костов унишожихме един милион едър богат добитък НЕ МОЖЕЛО ДА КОНКУРЕТНИ НА ЕС вносителите. Изкореняваха се ДЕКАРИ ЛОЗЯ пак за Пари от Е
  • 19 ЕС ИЗНУДВАНЕ

    13 1 Отговор
    Този План Възстановяване и еврото кохезионни "помощи", СРЕЩУ които бях, е инструмент за ИЗНУДВАНЕ от ЕС на България. Вижте Полша и Унгария, санкции и спиране на вече договорени суми.
    Или ако сте почнал даден проект в БГ и ви наложат ЛГБТИ в у-ща, или ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация от ЕС, или признаване на МАКЕДОНИЯ ЕС-няма мърдане, СПИРАТ ТИ ФОНДОВЕТЕ.
    Това няма да го чуете от ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ, влязли като гости в БГ политиката, и ще си отидат като гости, само че с пълни офшорки.
    Тепърва предстоят непопулерни мерки, и никой НЯМА ДА НОСИ ПЕРСОНАЛНА И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.
    Потреблението все повече ще започва да се свива, предстоят фалити на производства и фирми, рентиерите няма да могат да получават наеми. Ще се задълбочи здравната криза, рестрикции Зеленият Нацификат е само началото.
    Хората ще забочнат да не плащат телефони, интернет, платени телевизии, по-малко бензин.
    Ако някой си мисли, че ще остане сектор незасегнат от КРИЗИТЕ-жестоко греши, ГОЛЯМОТО "ИЗХВЪРЛЯНЕ"-започна, Шваб, много сме и дишаме отделяме СО2
  • 20 Гошо

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Мислещ":

    Да то се оказа, според теб, че нормалните хора са в Кърджали ,Турция отчасти в Разград и Търговище

    Коментиран от #21

  • 21 Мислещ

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    Аз казах достатъчно ясно, че нормален човек не е гласувал за нито една от 2-те подлоги и няма как някой да е доволен от която и да било от двете подлоги, ти явно веднага се припозна като не особено нормален и побърза да се отчетеш.
  • 22 Българка

    6 7 Отговор
    Ще перефразирам известен лаф. Днес е тъжен ден за българската демокрация. Нормалните хора не видяха своя кандидат на този балотаж. Грешката си е наша и няма на кого да се сърдим. От 6.5 милиона гласоподаватели за фърчилан са гласували 1.15 милиона, останалите за гъби. Хора , осъзнавате ли, че от 32г демокрация 25г си избираме социалист/комунист за президент и се чудим защо сме последни. Чудете се още, лум пе ни те под строй си избраха отново комуняга. Тяхното не се губи, чалга, ракия,лъскав турски анцуг, плетени патъци, политиканстване по форуми и кръчми. В момента основната им тема е, че ще бъдат чипипани, че някой, (задължително евреин, макар че не познават нито един) , който ще ги следи кога ходят във външния нужник. Демокрация ли? Заслужили сме си модерното средновековие. Ходете пак за гъби!

    Коментиран от #23

  • 23 любопитен

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    А 12 години, като премиер ти беше индивид отказал да се деполитизира и напуснал системата на МВР, но останал верен на партията-майка що не рИва тогава?

    Коментиран от #24, #52

  • 24 Българка

    6 10 Отговор

    До коментар #23 от "любопитен":

    Това е съвсем друг въпрос, нямащ нищо общо с президентските избори. Не е лошо да сравняваш ябълки с ябълки. Предишните преди Бойко бяха ли по-добри? Посочи ми година в която си бил по-добре, моята е 2018, но имам още няколко силни и всички са през управлението на ГЕРБ. Не казвам, че е цветя и рози, но сравнявайки с тройна коалиция и царо си беше много по-добре. Сега вместо да вървим нагоре, да се подобряваме, от 9 месеца пропадаме под вещото ръководство на фатмака.
  • 25 А ве

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Мунчо Радев":

    Тъпако мунчо си ти
  • 26 Имаме факт

    13 0 Отговор
    че 2/3 от българските граждани за високосъзнателни същества, неподаващи се на партийни манипулации и най-важно живи!

    Благодаря на Бог, че ги има! Благодаря и на тях лично, защото те ще бъдат проверените и доказали се в боя войници на Истината, на Духа и на Честта.
  • 27 Не може

    12 1 Отговор
    президентът да е легитимен с 15% легитимна подкрепа на българските граждани! А е точно така.

    На най-високият пост в държавата може да бъде легитимен само човек, който е избран с повече от 50% ог имащите право на глас.

    Затова ви казвам: Румен Радев е фалшив герой – президент по силата на несправедлив закон, но е нелегитимен по силата на здравия разум!!!

    Коментиран от #54

  • 28 Омерзен

    12 1 Отговор
    Какво да очакваме от американските марионетки – канадците, под чадъра на Радев – новият византиец ?

    Трите основни задачи пред новото правителство са :
    1. Приемане на Истанбулската конвенция,
    2. България да престане да пречи на РСМ към Европейския съюз и
    3. Включване на страната в подготовката на нов карибски кризис в Черноморието – създаване на нови американски военни бази .

    България върви по своя политически път, който е близо до последния знак, че пътят е затворен.

    Коментиран от #39

  • 29 Наблюдател

    9 1 Отговор
    Имам няколко въпроса:

    1 Колко са гласовете на радев на 1ви тур?

    2. Колко са гласовте на ПП на 1ви тур?

    3. Колко са гласпвете на радев на вторият тур?

    4, Намерете разликата на гласовете на рсдев.

    5, Намерете разликата на гласовете на ПП и на радев.

    Моите съмнения за фалшифицирането на изборите в полза на измамници се крие в тези разлики.
  • 30 Факт

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    70 % от българите заявиха ясно, викнаха високо и дадоха на целия свят да се разбере:

    Неуважаеми Политици, Вие сте изметта на България!

    Не Ви искаме!
  • 31 Всички,

    12 0 Отговор
    целият български народ чу „избора“ на Байдън, президента на САЩ още през юли на форума „Три морета“ – Румен Радев и Кирил Петков.

    Народа не излезе, защото е отвратен от безпрецедентната чужда намеса (никой за нищо не пита вече суверена) и е още по-ужасен от задаващата се несигурност на живота – без училище, скъпо електричество, без работа, болници без лекарства, и т.н.

    Няма нормален човек, който да не е потресен от хилядите починали българи от септември насам, навярно вече надхвърлят 7 000 СЕДЕМ ХИЛЯДИ за 80 дни!!!

    А насреща заблуди и лъжа, след лъжа …

    Е, с лъжи и заблуди далече не се стига, доказателства от историята безчет.

    Така ли се избира „обединител“ на нация - с 20% подкрепа?!

    Коментиран от #36

  • 32 Малко остана

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Да бе да ама":

    до развръзката – НП Херо Мустафа обяви, за планираната от американския президент Джо Байдън виртуална „Среща на върха за демокрация“ в края на настоящата година, предколедно.

    На 3 септември докараха танкове Абрамс, бойни машини Брадли и хеликоптери Блекхоук и Апачи, за да участват в съвместната българо-американска подготовка „Joint Training 1“, която започна на учебен полигон „Ново село“. Тренировките ще са до 23 декември 2021 г.!

    Коментиран от #33

  • 33 3 те плана

    11 0 Отговор

    До коментар #32 от "Малко остана":

    През м. Януари 2020г. журналист попита президента Путин:

    Какво ще бъде отношението Ви към България при евентуален конфликт?

    Отговор: За съжаление, ще бъде ударена, унищожена.
  • 34 Баба яга

    4 8 Отговор
    Чекмеджан да си взима ГерДжипката и да пали към Анадола
  • 35 Верно

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гръч":

    Бълхите имат инстинкт бързо да се преместват към новия „гостоприемник“ – колкото и нечистоплътен да е то(ѝ)
  • 36 Световните

    10 0 Отговор

    До коментар #31 от "Всички,":

    кукловоди обаче(които са с интелект на врабче) си мислят, че c ПЛАНдемията ще урегулират нещата и ще тушират задаващите се социални напрежения.
    Вече на всички е ясно, че ковид-ваксините са пълни с наночастици, които по същество са умни минироботи(нанороботи, наноботи), с помощта на които след въвеждане в човешките тела и с 5G мрежите ще се управлява и моделира човешкото съзнание, поведение и така нататък.
    Накъсо казано: в ход е дистанционно управление на тълпите с цел недопускане на бунтове и недоволства и запазване на досегашния модел на (нео)либерален капитализъм или както там му казват, в неговия леко изменен вариант.

    Да, ама световните кукловоди, както и българските им прислужници и лакеи трябва да знаят(или по-точно не знаят), че като започнат игрите на глада, като застърже празния стомах, ни 5G, ни 6G, 7G, 8G, 9G, 10G и т.н. нито наноботове и не знам си какви ботове ще ги спасят от линча, който ги очаква, нито нищо! Започва световната пролетарска революция(по Карл Маркс).

    Коментиран от #44

  • 37 Н Марков

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    И така.
    Аз признавам победата на фалшификатите и загубата на всички лоялни български граждани, все още пълнокръвни, които бойкотираха изборите на Херо. Да, това беше нейна игра, а всички участници в нея бяха пешки на шахматната дъска. А когато партия или личност се поставя в услуга да бъдат пешки, той няма право да скача повече.

    Вие бяхте дотук! Обещавам.

    Коментиран от #38

  • 38 В момента

    9 0 Отговор

    До коментар #37 от "Н Марков":

    се намираме в повратната точка, т.е. в точката на развръзката на Голямата война.

    Все още нищо не е решено окончателно, но основните предпоставки за прелома са налице, както в Голямата геополитическа картина, така и в регионалните конфликти и войни.
    2021 г. остава зад нас. Връхлита ни 2022 г.

    Между тях ни остава съвсем малко време да си зададем въпроса: „Какво ни очаква?“.

    Бързам да ви успокоя – ще бъде още по-лошо.

    Единственото сигурно е, че светът се приближава към „края на играта“ – end game.
  • 39 Световният

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "Омерзен":

    жандарм и колонизатор САЩ стигнаха до дъното на тунела, в който няма светлина. И обявиха война на целия свят.

    До срива на световната политическа и икономическа структура остават броени дни.

    Някои казват, че вече са изтекли.

    Коментиран от #40

  • 40 Анализатор

    10 1 Отговор

    До коментар #39 от "Световният":

    Целта на САЩ е ясна:

    Да отвлекат вниманието на западните общества от кризата чрез създаване на външен враг, – ислямският, руският, китайският, иранският, и да предотвратят гражданската война в САЩ, която напира да избухне вследствие на деиндустриализацията и обедняването на населението.

    Деиндустриализация на Запада, вина за която носи небивалия икономически възход на Китай.

    Да си изчистят чрез голяма война колосалните дългове, тъй като корпорацията United States е фалирала.

    В процеса на голямата война САЩ възнамеряват да построят новата си неоколониална цивилизация, която отново да е на върха на хранителната пирамида на планетата и да я
    владее колониално, но да си остане със старото съдържание.

    За целта трябва да бъдат унищожени големите национални държави и държавицивилизации – Русия, Китай, Индия, Иран и т.н.
    Истината:
    САЩ търпят поражение по фронтовете на тези битки и губят голямата война.
    В голямата картина това е краят на западната хегемония над света.

    Коментиран от #41

  • 41 Световната

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "Анализатор":

    олигархия и клептокрация е в паника. Търси изход в радикално съкращаване на населението на света. За това прибягват към други варианти, в това число вирусни и геофизически.

    В този ред на мисли днешното не е пандемия, вирус няма. Днес се
    провежда симулативна, учебна тревога, генерална репетиция за биологична война, свързана с тестване на системите – дали са готови за реакция при истинска атака с вируси. И всяка от държавите я провежда, за да е готова за денят Х.

    Това е война на унищожение в пропорции, каквито не е имало в миналото – за доминиране, за сфери на влияние, за контрол над все по-оскъдните ресурси, над икономиката, геополитиката и т.н.

    На голямата шахматна дъска отдавна не се играе шах, а се стреля по всички посоки с ракети, долари, интернети, фалшиви бактерии и вируси, търговски блокади и всичко останало.

    Армагедон върви по разписание. Светът е обезумял.

    Коментиран от #42

  • 42 Иванджийски

    9 0 Отговор

    До коментар #41 от "Световната":

    Системата на неолибералния капитализъм се оказа по-хищна и от очакваното. И не се спря сама, а започна да се самоизяжда. Затова сега сме в окото на бурята и сме свидетели на грозната гледка как западната система канибалства, дъвчейки собствената си плът – пред очите ни.

    И как можа човечеството да допусне изграждащият се сега около нас глобо-концлагер?

    Новите мрачни векове, в които тепърва навлизаме, едва ли ще свършат скоро и едва ли това ще стане без нова голяма война.

    Но именно от нея трябва да се роди Новият свят, срещу техния Нов световен ред.
    Става дума за нов цивилизационен модел, т.е. за парадигмата на нещо ново, неизвестно и непроучено.
    Смъртта на стария строй и раждането на новия винаги се случват с хаос и войни.
    Заради това ставащото около нас още не е краят. Даже не е краят на началото. Това е само началото на края.

    Коментиран от #45

  • 43 Аз, врачанката

    1 7 Отговор
    ТОВА Е ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ-РУМЕН РАДЕВ!!!
    Тези,които сак против него са отявлени гербовиссти,или депесари,но трябва някои хора да си ближат раните...нали?!
    Дано след тези избори за Президент,както и за Народно събрание,България да се отърси от корупцията в,която беше затънала цели дванадесет години и да тръгне по нов път!
    ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА РУМЕН РАДЕВ!!!
  • 44 По този повод

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "Световните":

    Не знам, случайност, или не, до ден днешен значима книга на Уелс не е преведена на български: "Откритият Заговор"-анализатори споделят, че е програмен документ, манифест към британски елит, народ, и човечеството трета част,.1928 - за първи път, твърдят, че се използва терминът "Нов Световен Ред"
    Избщо,цезунзура ли има някаква върху "неполиткоректни книги", или такива описващи "глобалната демокрация".
    В последно време на пазара излязоха "невероятни световни заглавия". А тук -Тишина.
    Единствено Светла Петрова нарушава "Прекрасният политкоректен свят" на медиите.
    Най-добрият анализ на изборите, беше отново по въпросната медия.
    Има един Доклад публикуван ЕМА, на страницата на ЕП, 1700 стр.
    приятно четиво за 50% ваксинирани.
  • 45 Мдааа

    7 1 Отговор

    До коментар #42 от "Иванджийски":

    Со кратце, капитализмът се самоунищожи.
  • 46 Пешо хвърчилотодд

    7 2 Отговор
    Да ви е честита ченгенджийската победа.
  • 47 ИВАН

    3 2 Отговор
    Къде ще идем да не сме доволни, но истината е, че и на Радев му трябва още много мъжество за да изрине американските окупатори и базите им, да се спре грабежа на българското злато и ценни изкопаеми, да се смени генерално погрешния курс на отдалечаване от Русия, да започне промяна в демографско отношение - сега се въдят необразовани примати, а свестните са принудени да бягат от България

    Коментиран от #49

  • 48 Срам

    7 1 Отговор
    Няма нищо достойно за уважение в това такъв човек да спечели избори по подобен начин.
  • 49 Несъмоптимист

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "ИВАН":

    Няма как да стане, Радев си е Натовски генерал, специализирал школа ЦРУ, уж изпускането Флаг Русия Крим, беше да спечели леви избиратели и позитиви за газ Русия.
    Поканен е от Русия, четем в Крим.
    Дано договори изгодни условия, новите, за цени газ след декември 2022.
    Едва ли има значение, предстоят 2022 тектонични събития-негативни, поне според стратегии и документи САЩ.
  • 50 Доволство

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Румпелщилцхен":

    Не можех да си представя, Пуздрьо Мекотелий, който не може да върже 2 изречения, ама иначе заема висок пост да бъде избран за втори Прецедент! По странното е, че на хора като г-н Мекотелий е дадено правото да обучават младите, да им четат лекции, да ги изпитват и да им дават оценки, да формират и да моделират съзнанието им. С такива Пуздрьовци и Пуздри в университетите, нищо чудно защо българските дипломи не струват и колкото изрезки от стари вестници. Мекотелий не е чул и не знае за раздаването, пардон продаването на изпити и дипломи, той не е правил такива работи никога и няма никаква представа за това.
    Срам! Добре, че Народа е мъдър.
  • 51 Павлова

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "А бе":

    Като не познаваш правомощията на Президента защо пишеш глупости.Той нито може да повишава цени, нито да влияе на инфлацията. Той е само представителна фигура на страната и това, което може да прави е само да налага вето. Цените се повишават от кадрите на ГЕРБ, чиито кадри продължават
    да работят във всички сектори на държавното управление.



    ,,,,,,,
  • 52 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "любопитен":

    Ами не си любопитен.Щото ако беше щеше да имаш собствено мнение,а не да повтаряш нечия глупост на някой глупак.
  • 53 Фермер

    5 2 Отговор
    ПП са незаконна партия,даже и партия не са,те са коалиция.Не са вписани в регистъра,значи са участвали незаконно в изборите.Манипулации в изборите.Гледайте видеото на Пламен Пасков във Фейсбук.

    Коментиран от #55

  • 54 чичо

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Не може":

    Даже си мисля,че и 50% не са легитимни.Щото това е мажоритарен вот,нали все за това реват.Според мене,при такъв вот,като минимум са необходими 2/3,подчертавам-като минимум.Че какъв мажоритар ще е ако другата „полувина" не е с него?!
  • 55 Киро от Расово

    0 2 Отговор

    До коментар #53 от "Фермер":

    Народа ГИ избра лале,кой е тоя пасков,никой.

    Коментиран от #57, #66

  • 56 Гешева

    6 1 Отговор
    От позицията на времето сега, като се погледне към ерата Първанов, много ясно се вижда как е било реализирано превземането на БСП от глобалистите, което е започнало в началото на 80-те чрез създаване на опозицията срещу Живков в БКП, мине се през ерата Първанов, която узакони проглобалната върхушка представлявана от Сергей Станишев и я легитимира като единствено съдържание на БСП и стигнем до днес, когато БСП е на парчета, като всяко парче захранва чудесно категорично превзелите България глобални политики. Тоест , подмяната на най-голямата и стара партия в България с нещо, което няма нищо общо с идеята на социализма, е завършен факт.

    Има една съществена разлика между двамата.

    Че Първанов беше вътрешен човек, а Радев е абсолютен парашутист. Което означава, че в БСП беше завършен процеса на успешен десант.

    Радев няма политическа принадлежност. Той е безполов. Той служи на заповеди и на който му плаща повече. Това вече е ясно.

    Успехът му вчера се дължи единствено на факта, че световното задкулисие заповяда срещу него да се издигат само неизбираеми кандидати.

    Тоест той е конят, който победи в надбягването с костенурки.

    Голяма победа!
  • 57 РР е назначен

    7 0 Отговор

    До коментар #55 от "Киро от Расово":

    от американското посолство, а не е избран!

    Резултатите при всички случаи са фалшифицирани.

    Иво Христов определя българите като 80% дебили, но се окоза,че 70% са трезво мислещи и не вярват на мантрите на политици, социолози и др. глашатаи.
  • 58 Константинова

    6 0 Отговор
    Само аз ли виждам ЯСНО как целенасочено едни подмениха всичко и се тръгна в една посока, която други много ловко ни я подложиха.

    Проследете трите избора, и ако малко, от малко, имате логическо мислене, просто е, беее, мислене е нужно!

    Сега, за да не кажете, че и аз съм била по- различна от вас, споко – и аз бях една О̀вца, но понеже съм доста упорита в желанието си да разбера най- накрая нещата, та, започнах целенасочено ( което беше доста трудно в началото, признавам си) да искам да разбера защо всичко това се случва!

    Лека ноощ, ще се видим на следващите избори, някъде около Великден.
  • 59 ГОСТ

    6 0 Отговор
    КАК ДА ИЗБЕРЕШ МЕЖДУ ДВАМА ВАКСИНИРАНИ И НА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ОНОВА ПОСОЛСТВО?!
  • 60 ГОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тодор Живков":

    ДА ДЕ! АКО ГО БЯХМЕ ИЗБРАЛИ С ОГРОМЕН ПРОЦЕНТ ОБАЧЕ, ЩЕШЕ ДА НИ ВЪЗХВАЛЯВАШ КАТО УМНИ И ОТГОВОРНИ ГРАЖДАНИ! ГОВОРИ СИ, НЕ МИ ПРЕЧИШ!!!

    Коментиран от #65

  • 61 Факт

    2 2 Отговор
    Не искам мунчо да е президент, но сме само 30% от 30%!
  • 62 Пастир

    8 0 Отговор
    пасе животните когато изведнъж до него спира бляскава кола. Шофьорът – младеж, облечен в костюм на Армани и обувки Гучи, пита:
    – Ако Ви кажа колко крави и телета има във Вашето стадо, ще ми дадете ли едно теле?
    Пастира спокойно отговоря:
    – Да, защо не?!
    Юпито вади мини компютъра си Dell, включва го в мобилния си телефон и сърфира в Интернет до сайт на NASA и т. н. и т. н. След няколко минути се обръща към пастира:
    – Имате общо 1586 крави и телета.
    – Добре, можете да вземете едно от моите телета! – казва пастирът..
    След това юпито слага в багажника животното, което е избрал. – Хей, ако Ви кажа в кой сектор работите, ще ми върнете ли телето?
    Младежът се замисля за миг и казва :
    – Да, защо не?!
    – Вие сте министър от следващото правителство, завършил Харвард! – казва пастира.
    – Уау! Точно така, но как познахте?
    – Нямаше нужда да гадая. Пристигнахте тук, без никой да Ви кани, искате да получите пари за отговор, който вече знаех, на въпрос, който не съм Ви задал. Използвахте оборудване на стойност милиони, за да опитате да ми докажете, че сте по-умен от мен, а реално не знаете нищо за работниците и с какво се прехранват.

    Вие не знаете нищо за кравите – това което имате пред себе си, е стадо овце! А сега ми върнете кучето!

    Коментиран от #78

  • 63 Грр

    0 2 Отговор
    Можеше и по-добре да го бие!
  • 64 Иван

    5 0 Отговор
    Ниската избирателна активност показва че и двете ябълки са гнили.
  • 65 Честито

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "ГОСТ":

    на националния предател и заблудените му фенове.

    Видяхме нагледно как ЦРУ завладява една държава.

    Първо условие: продажен президент, който предизвиква парламентарна криза, след която се инсталира марионетно правителство.

    Второ условие: наличие на достатъчно лековерен електорат.

    А между другото, същият сценарий се играе в момента и в Румъния.
  • 66 Макиавели

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Киро от Расово":

    „Победа, постигната с чуждо оръжие, е ФАЛШИВА“.

    / Николо Макиавели /

    Коментиран от #68, #90

  • 67 Пишман

    2 1 Отговор
    Ми от какво да съм доволен!Първият път гласувах против Цецка,а сега против Герджиков който се оказа рядко противен човек!Да видим какви ще я свършат харвардските комсомолци!Само като ги погледна с тия шлиферчета с вдигнати яки все едно са от филма "Гепи"...
  • 68 Откакто

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "Макиавели":

    Законите са над МОРАЛА, те са ЗАКОННИ, но АМОРАЛНИ.

    Коментиран от #81

  • 69 КРОКОДИЛА

    1 2 Отговор
    РАДЕВ Е ПРОДИВНИК НА ЕВРОПА ..........................И НА ЦЯЛ СВЯТ .........................................
  • 70 az #МУТРИ, ВЪН!

    2 3 Отговор
    Ревете мутри!
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо Радев":

    всичко трябва да поскъпне за да ни се вдигне стандарта на живот като в белите държави !

    стига с тая миерия и евтин хляб

    Коментиран от #72

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 анонимен

    6 0 Отговор
    Един дол дренки са
  • 74 Пламен

    7 0 Отговор
    Разваля държавата този Радев всички политици са един дол дренки нищо не става от тях
  • 75 Соня

    4 2 Отговор
    Честито на Радев сега ще видим какво ще промени нали обещава промени но се съмнявам че ще направи нещо по този въпрос
  • 76 Виктор

    6 1 Отговор
    Не съм доволен!
  • 77 Петър

    6 0 Отговор
    Всичко поскъпна а за ваксините да не говорим също и за заплатите нищо не става от този Радев
  • 78 Българка

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "Пастир":

    Невероятен си, страхотен виц и добре написан 6++
  • 79 Веселка

    4 4 Отговор
    Радев е комунист
  • 80 Лора

    5 0 Отговор
    управниците са кон с капаци
  • 81 Запознат

    5 0 Отговор

    До коментар #68 от "Откакто":

    За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете.
  • 82 Пръстенът

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мислещ":

    Един император извикал мъдреците си и им казал да му изработят пръстен, на който да гравират надпис, който да му помага в трудните моменти и да му напомня в добрите за тяхната преходност.

    Дълго умували мъдреците и когато накрая красивият пръстен бил готов, на него пишело:

    "И това ще мине".
  • 83 реалист

    7 1 Отговор
    Дупе да ви е яко с този президент използва ви като мюрета да си има още 5 години имунитет и да си направи банковата сметка шестцифренна А вие ще си плащате скъпия ток и ще оцелявате
  • 84 катя

    6 1 Отговор
    Радев ще продължи да разваля държавата
  • 85 Йотовски

    4 0 Отговор
    Ето ви я новата неолиберална нормалност. Набиват ви я хилядите американски НПО у нас, разни неолибералстващи бивши десни сини талибани като „Да, България“, ДСБ, ИТН, президента Радев с цялата си администрация, половината депутати от ГЕРБ и БСП и пр.
    Това е новата нормалност с нейните извратени критерии. Четете и усвоявайте, за да се впишете успешно в „прекрасния нов снят“, който в момента ви сглобяват глобалистите:

    Да си алчен е новото да си щедър.
    Да си гаден е новото да си добър.
    Да си гнусен е новото да си известен.
    Да си противен е новото да си симпатичен.
    Да си безочлив е новото да си човечен.
    Да си престъпник е новото да си бизнесмен.
    Да си с нарушени права е новото да си убиец.
    Да си малцинство е новото да си крадец.
    Да си политик е новото да си феодал.
    Да си работодател е новото да си робовладелец.
    Да си изтеглил кредит е новото да си роб.
    Да е грозно е новото хубаво.
    Да си болен е новото да си умрял.
    Да си тъп е новото да си умен.
    Да си изрод е новото да си човек.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 TS50

    1 5 Отговор
    Мафията получи нов шамар - избраният от нея ректор се оказа неподготвен интригант, който наговори откровени лъжи за катастрофалната си загуба. Този е срам за университета.
  • 88 123

    3 0 Отговор
    Прав си. Точно това е писано от сатаниста Алистър Кроули. Всичко да се прави наопаки и се обявява за нормално.
  • 89 Anna

    5 1 Отговор
    Господин Радев не е президента на моето семейство. Много е интересно с чия помощ той спечели. България сте плати скъпо за този избор.
  • 90 Enna

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Макиавели":

    Фалшива победа но е победа и сте и сърбаме попарата още 5 години ако оцелеем
  • 91 Enna

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    Моля не ми честитете вашата победа. За мен тия ще има плачевни последици за България
  • 92 КОКО ДРИЛО

    2 0 Отговор
    ИГРА НА КОТКА И МИШКА .........................
Назад към анкетата