29 Ноември, 2021

Истински преговори ли се водят или това е само PR?


Истински преговори ли се водят или това е само PR?
Истински преговори са
46% (4155)
Само PR е
39% (3501)
Не знам
10% (928)
Не ме интересува
5% (420)

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 МисиркоФ

  11 13 Отговор
  как да знае човек, ще се разбере по резултата !!

  Коментиран от #40, #60

 • 2 Ако

  11 21 Отговор
  ги нямаше БСП и ИТН там, можеше да се замисля за ПР, но в случаят, няма как да е, защото тия две партии не са подвластни на Прокопиев!
 • 3 ФЕН

  20 13 Отговор
  Според гледната точка е въпроса...За ГЕРБ/ДПС са постановка-ПР ,за участниците в преговорите си е сериозна работа....За народа ще ги съдим по делата за сега само обещания и ТЕ го знаят !Застанат ли зад народа си и държавата ще останат в историята ...излъжат ли ще ги псуват като досегашните

  Коментиран от #4, #45, #53

 • 4 Точно

  23 5 Отговор

  До коментар #3 от "ФЕН":

  Коментарът е точно в десятката, но... много е важно как ще се подходи и какви незабавни решения ще има относно здравната и социалната политика– за всеки обикновен човек това е най– важно, съотв. показателно за управляващите. Инфлация, покачване на цените на тока, водата, горивата, заплащане на тестове в училищата( голяма простотия!), разделение на хората на зелени и останали и мн. други. Като са се хванали на хорото ще го играят така, както го е поръчал гласоподавателят, иначе– аут с камъни по главите.

  Коментиран от #23

 • 5 Мунчо Радев

  26 17 Отговор
  Киро ченето к Асен Василев - Очко Кокорчев Офшорката.... Ще ви оправят, вярвайте им
 • 6 Село Козлодуй

  27 15 Отговор
  Насилственото ваксиниране скоро идва... От асен очко кокорчев к киро лъжата

 • 7 Amix

  27 13 Отговор
  Единия има уста на фадрома, другия очи като ококорен бухал

  Коментиран от #17

 • 8 Продължаваме Кражбата

  28 8 Отговор
  Колкото царя и слави ви оправиха толкова и тез двамата джендъри ще ви оправят...<br /> Ще си напълнят офшорните сметки пък вие чакайте да вдигат минималната заплата

  Коментиран от #12

 • 9 Киро Брейка

  28 11 Отговор
  Аз ко ви казах... Новите месии са по гадни и долни от старите

  Коментиран от #57

 • 10 LGBT джендъри

  24 7 Отговор
  Тез двамата са от нашите... От другия бряг 😄😄😄
 • 11 The power of dreams

  27 9 Отговор
  Две пионки на Америка... Ваксини, офшорки, заеми....
 • 12 Ами

  13 16 Отговор

  До коментар #8 от "Продължаваме Кражбата":

  Слави не е управлявал, за да ни оправи! Тези също не са!
 • 13 ABV.BG

  25 11 Отговор
  Асен Очите и Киро лъжата.... В тандем играят със Масларова и Р. Овчаров... Едни от най-корумпираните политици
 • 14 emag. bg

  26 10 Отговор
  Тези двамата са от филма - От глупав - По глупав
 • 15 Продължаваме Кражбата

  29 9 Отговор
  Програма на ПП. 1.- задължителна ваксинация, 2.- всеки понеделник нов заем. 3.- спиране на магистрала Хемус. 4.- приемане на истанбулската конвекция. 5.- приемане на Еврото.

  Коментиран от #16

 • 16 нашия

  18 5 Отговор

  До коментар #15 от "Продължаваме Кражбата":

  само магистралата няма да я спире...гругите точки са ти верни...а познай защо няма да я спрат магистралата.....жокер-посоката и е изток- запад/или обратното/......сещаш ли се вече...????!!!!!
 • 17 00014

  20 5 Отговор

  До коментар #7 от "Amix":

  Първият прилича на гладен вълк.
 • 18 Защо

  10 7 Отговор
  Кокорчо ходи с черно бельо? Обърнете внимание и ще видите, че е така.
 • 19 Чиновник

  7 1 Отговор
  синхронизация с изисквания на ЕС План Възстановяване и подготовка за прием евро до 2024 г. УТОЧНЯВАНЕ НА СЛУГИНАЖА КЪМ ЕС в различни отрасли -нормална практика на Запад и опити за мишкуване от някои партии МЕРКИТЕ ЕС НЕ СА ПОПУЛЯРНИ, как да излъжем ЕС-ИТН,е, няма как.<br /> Като сме се продали за шепа жълтици.<br /> А иначе от предварителните срещи стана ясно:<br /> България не може да води самостоятелна политика,<br /> извън тази на ЕС-абсолютна загуба на суверенитет.<br /> Имаме 8 наказателни процедури от ЕС-парични глоби,<br /> и предстоящи 16-повечето в разраз с интерес потребители-енергетика.<br /> Не могат да се ограничават търговци-ЕС-Спещула на пазара и -всичко пада върху Потребителите, които им плащат от данъците си, за да ни грабят.<br /> -Планът писан от Василев е по ПОЛИТИКИ, а не ОТРАСЛИ-някой сектори няма ДА ПОЛУЧАТ ПОМОЩИ ЕС, от 30-те милиарда, ПО МИЛИАРД за проект, одобрен от ЕС.<br /> Закриват Държавна Ядрена Енергетика-Белене.<br /> Подаряват Козлодуй на САЩ, и оборудването за Белене,<br /> какво става с 2 реактора Белене, лиценз площадка, и частично оборудване не е ясно за 3 милиарда?<br /> Лицензирана площадка Белене искат ИТН, -да я ползват за фотоволтаици.<br /> Закриват ТЕЦ123,точно когато лицензите на 1 и 3 изтичаха 2023 и ставаха ДЪРЖАВНИ, а те бяха частично модернизирани-с наши пари.<br /> До 2024 потребителите са на Регулиран пазар.<br /> След 2024 потребители ток, газ на БОРСОВИ ЦЕНИ.<br /> Поскъпване на всички цени храни, стоки, услуги.<br /> Закриват се базови мощности енергия,<br /> и България става ЗАВИСИМА.<br /> От
 • 20 Чиновник

  9 2 Отговор
  Вдигането на цените ще ПРОДЪЛЖАВА.<br /> Заличават се националните държави, и правителства.<br /> НИЩО НОВО, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВЛАСТ-Изходът е ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС, докато не са взели МИЛИАРДИТЕ.<br /> След срещуте става ясно защо Британия напусна ЕС.<br /> -Другото по-важно:<br /> В общи линии се обсъждаха УСЛОВИЯТА НА ГОСПОДАРЯ КЪМ СЛУГАТА, в какъвто ни превърнаха ВСИЧКИ ПАРТИИ,<br /> ОСРЕБРИЛИ ПОДОБАВАЩО ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ БИТИЕ.<br /> Грозна картинка,<br /> Но беше хубава идея на ПП, да покажат ДЪНОТО, до което е стигнала България.<br /> Конструктивен ДИАЛОГ за политиците,<br /> ИКОНОМИЧЕСКАТА криза за ХОРАТА,.
 • 21 За протокола

  16 2 Отговор
  Абсолютно безсмислен PR, защото изборите свършиха, а всичко, което се изговори е известно и от преди от програмите на преговарящите. Нищо по-ново или по-различно. Никой с никого не преговаря за нищо, а само всеки си казва какво иска. Ако другите са съгласни, се записва като намерение, а ако не, се замита под килима и се отлага за неопределено бъдеще. Нещо като писане писмо до Дядо Мраз с искания за подаръци.
 • 22 Зевзеков

  15 2 Отговор
  Тези "преговори" ми напомнят следния виц:<br /> Двама се договарят:<br /> Единият казва:<br /> - Продавам жена си! Колко даваш?<br /> Другият отговаря:<br /> - Николко!<br /> - Добре, договорихме се!
 • 23 Реалност

  12 3 Отговор

  До коментар #4 от "Точно":

  Не гледахте ли срещата, Продължава източването на НЗОК-каса без дъно, ако се вземат марки за прекъсване на спекулативни практики -следват Шамари от ЕС.<br /> "Невидимата ръка на Пазара", която е Кризи средно на всеки ДЕСЕТ ГОДИНИ, Легализирани грабежи, "прекалено големи, за да фалират"..<br /> И не е решил Гласоподавателят, А ЕС-а партиите нямат ЗНАЧЕНИЕ.<br /> Затова разиграват театри в НС, НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЯХ.<br /> Гледайте срещите, анализирайте видяното и чутото.<br /> НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ направи в ИНТЕРЕС НА ХОРАТА, докато сме членове на ЕС.<br /> Всяко предложение за Социално облекчаване на потребителите, завършваше по следния начин:<br /> "Не може, ЕС", "Има ли го в Планът, ЕС?", "Имаме санкции ЕС", "Не може ЕС".<br /> Свалете розовите очила, вървим към световно правителство с няколко центъра на власт Европа, САЩ, Африка, Азия.
 • 24 Този коментар е премахнат от модератор

 • 25 Вай не с лошо де

  1 2 Отговор
  Само цитирах песента Колега- ще я вкарват в учебната програма. Какво ви пречи това В.В. модератор??? Да не е в разрез с плуралистично - задължителната пропагандна политика на редакцията???
 • 26 Иван Грозни

  12 3 Отговор
  При Боко нямаше никакви преговори. Там беше ясно как стана. За нас толкова, а за вас да ни подкрепяте толкова/3:1/.Чисти сметки добри приятели. Иначе няма и толкова, а може да ме плюете колкото искате.

  Коментиран от #29

 • 27 Друго мнение

  11 4 Отговор
  Не е PR. Тези т.нар. преговори имат съвсем други цели:<br /> 1. Кикорчовците нямат ясна визия какво и как трябва да се прави извън общите приказки и опипват почвата и събират информация.<br /> 2. Крадат идеи за да си сглобят най-накрая някаква собствена партийна програма.<br /> 3. Връзват си гащите. Защото утре, когато се обърне колата, ще се оправдават с тези т.нар. споразумения.<br /> Интересното е, че вече не говорят, че искат пълна и безконтролна власт, както в началото, но със сигурност я искат и ще се стремят към такова управление, а другите партии ще са само за подкрепа и комуфлаж.
 • 28 Българка

  10 6 Отговор
  Въпроса е неправилен. Това което го дават "на живо" си е шоу. Истинските преговори са проведени от кукловодите. То даже не са преговори, а пазарлък. Всеки един от тия убавци прокарва линия на задкулисието. Киркокорчовците са заплетени здраво с НПО-та и Сорос, помага им цялото ДБ. По другата линия са полегнали (в смисъл наведен) пред фърчилан и заемането на позиция по отношение на РСМ и Крим, силно се припокрива с позицията на Решетников. Чрез хората на Слави и друга част на ПП се вкарват "умни"идеи от Козяк. Та как мислите , това истински преговори ли са или пунта мара?
 • 29 Уелс Атали 1973

  6 2 Отговор

  До коментар #26 от "Иван Грозни":

  То всъщност, какви Преговори, една Технократска среща, уточняваща отделни аспекти на слугинажа.<br /> Като рамката е една-ЕС, НАТО, ЕС е подчинен на НАТО след ВСВ, създадена от мозъците, стоящи зад ООН, НАТО, СБ, МВФ, Римски клубове, НАФТА, СЕТА, ТТИП,СТО и др..<br /> отнемане на иструменти и регулации на държавите, суверенитет.<br /> Политики, водещи до обезличаването им, цел световно правителство, Европа на регионите, а не на националните държави.<br /> Няма Никокво значение, коя партия е на власт.<br /> Оставете емоционалните ексцесии на ДБ, те горките не осъзнаха, че са скелети от миналото, престои окончателното им обогатяване на почвата, за да израснатфиданките на НОвият Световен Ред-Уелс английско разузнаване-1928 е описал Дневният Ред на елита.<br /> същите процеси на Разпад се наблюдават и в БСП, ДПС, ИТН, ГЕРБ, СДС-мухи без глави.<br /> В Новият Световен Ред-партиите са ненужни, Бяха смокиновият лист, обслужваЩ на процес водещ към "Изхвърлянето"-Шваб.<br /> бб просто не играеше политическите театри, беше му ясно, че е смокинов лист-пионка, и реши да се обогати-Злато, Евро, Акции, Енергетика-Цветелина.Както всички останали, преди и след него.<br /> нищо ново под слънцето.
 • 30 90 те

  9 6 Отговор
  С масларова,овчаров и нинова!?
 • 31 СРАМ

  14 9 Отговор
  Разбира се, че е само театър за пред хората. Сега всеки иска да се представи в по-добра светлина в очите на избирателите си. Предлагат абсурдни и неизпълними неща. Истинските преговори някой вече ги е провел с тях.
 • 32 5555

  11 5 Отговор
  Хора, без житейски и управленски опит, да управляват държава е все едно, да скочи в морето, човек който е учил как се плува, но никога не е плувал, а само е чел в учебници, как става това.

  Коментиран от #36

 • 33 Пешо хвърчилото

  8 3 Отговор
  Разбира се,че не са.Ако бяха истински щяха да ги излъчват по националната телевизия.Второ нямаше по тъмно онези двамката да обикалят партийните централи и трето нямаше да ни навират експерти стари муцуни като Р.О.и Е.М. и т.н.
 • 34 Fate

  4 5 Отговор
  Това са еничери . Те не преговарят ,а изпълняват заповедите на поробителя
 • 35 Не знам

  2 1 Отговор
  Ще видим! Рано е за заключения.
 • 36 Аз мисля, че те доказаха

  4 7 Отговор

  До коментар #32 от "5555":

  Че ще се справят. Но все пак съм с едно на УМ! Винаги!
 • 37 Кочо

  5 2 Отговор
  Не! Истинското честно поведение към загубеното Ви, разглезено и претенциозно общество е: да излязат Кγρча и Кокорча в 9 часа и 5 секунди по телевизора на 15 ноември, да ви прочетат министрите и да обявят - консенсус! Така се прави - открито и без задкулисни №!
 • 38 Браво

  6 5 Отговор
  Браво момчета, направихте нафталинените гноми сами да си приказват, докато се подуват от яд, че младите вече няма да им ходят по миризмата, а взимат нещата в свои ръце. Дъртанян се изчерпа тотално и сега ги мъчи инконтиненция, пяна им излиза от пастта
 • 39 НЕ...ПРЕГОВОРИ А..... ДОГОВОРКИ

  9 4 Отговор
  Вижте добре КОИ са.."преговарящите"! Екземпляри с Нетрадиционна сексуална ориентация, доказани (осъждани)престъпници, съмнителни лица Фалирали България, мултимилионери от червената олигархия и ДС- агенти от БКП!<br /> Вижте цените, икономическите показатели,инфлацията, инвестициите, безработицата,здравеопазването и..ще разберете ...каква точно..."ПРОМЯНА" ви очаква!
 • 40 Грульо

  5 2 Отговор

  До коментар #1 от "МисиркоФ":

  Преговори между партии от един сой - не може да водиш преговори със самия себе си. Е, разбира се изключваме клиничните случай.:D
 • 41 Гочоолу

  10 4 Отговор
  Не са истински преговори,а поредния цирк.
 • 42 5577

  9 3 Отговор
  Тия разговори трябваше да са преди изборите. Сега какво ще ми говорят. Те сега си изясняват въобще политиките. Демократи, социалисти и популисти комедианти какво може да договорят. Има принципни разминавания които до нищо хубаво няма да доведат и до каквито и компромиси да направят. Крайния резултат ще е безпринципна политика което означава задкулисие, за всичко ще има оправдание, което кукловодите си издействаха, за безнаказано дерибействане над българския народ. Глупостта е че Гешев тръгна на война с подземни мутри които никога не бях ги чувал. Сега това избива на обикновенния българин.
 • 43 гост

  6 5 Отговор
  Бъдещето ще покаже!Прекалено фалшиви са ми!
 • 44 Бойко

  4 3 Отговор
  И те са същите лимони продажни
 • 45 АЕЦ Козлодуй

  2 2 Отговор

  До коментар #3 от "ФЕН":

  29-ти ноември,<br /> 1977-ма година. <br /> <br /> АЕЦ Козлодуй е включена в енергийната мрежа на България.<br /> <br /> Сложена е руска ядрена енергийна примка на шията на България.<br /> Реакторите в АЕЦ Козлодуй, са същите, както в АЕЦ Чернобил.<br /> Ако аварията се бе случила в Козлодуй а не в Чернобил,<br /> просто се заличаваше България като държава.<br /> <br /> Ето защо АЕЦ Белене няма никога да се построи, <br /> а постоянно ще се имитира построяването и.<br /> За да бъде постоянен корупционен проект<br /> на руско-българската енергийна мафия.<br /> <br /> За да се освободим от руската ядрена примка на шията,<br /> горивото за АЕЦ Козлодуй,<br /> да не се внася от Русия, <br /> а от Франция или от Германия!<br /> <br /> Но най-важна е неизчерпаемата енергия на Слънцето!<br /> <br /> При размер на 30 кв.метра площ на панел на покрива, <br /> той произвежда 8 Киловата електроенергия!<br /> <br /> Казано по просто.<br /> За същите милиарди,<br /> вложени в слънчева енергия,<br /> ще имаме 3 пъти повече и по евтина,<br /> отколкото от АЕЦ Белене и АЕЦ Козлодуй!<br /> <br /> <br /> Онези "експерти", които продължават да папагалстват <br /> руските енергийни опорни точки на комунистите,<br /> са неграмотни ИДИОТИ!<br /> Живеят още в миналия век!

  Коментиран от #46

 • 46 Експерт

  3 2 Отговор

  До коментар #45 от "АЕЦ Козлодуй":

  Това са по цени на дребно!<br /> На едро,<br /> ефектът е още по-голям в полза на слънчевата енергия!
 • 47 Този коментар е премахнат от модератор

 • 48 Гепи и

  2 0 Отговор
  Седерасите у затвора
 • 49 Този коментар е премахнат от модератор

 • 50 ГЕРБ - Мужици

  3 1 Отговор
  Всичко това не ни изнася !
 • 51 КРОКОДИЛА

  4 0 Отговор
  БАНДИТИ ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ - БЕДНИЯ НАРОД ................
 • 52 Всичко

  5 2 Отговор
  в тая държава е пропито от корупция и мошеници, и тия са ,като бившите но с друга визия , но интереса им е същият, става въпрос за много пари !

 • 53 gost

  5 0 Отговор

  До коментар #3 от "ФЕН":

  ....Публикувано във факти.бг: .За ГЕРБ/ДПС са постановка-ПР... В България няма само герб/дпс и пп- има и други хора, които сме аполитични. По съществото на коментара Ви- за мен като адвокат всичко е само пиар. Досега са водени само преговори и няма абсолютно нищо подписано черно на бяло- т.е. това е НАЧАЛНАТА ФАЗА на едни преддоговорни отношения. Това означава, че всичко, което сте чули на тези срещи, може да е абсолютно противоположното, фиксирано в един коалиционен ПИСМЕН договор. Важно е какво точно пише в договора, всичко останало са алабализми и празни думи. Учили са ни, че казаното отлита, а написаното остава.
 • 54 БОКОКРАД

  2 4 Отговор
  И ТИЯ СА БОЙКОВЦИ !
 • 55 Истинко

  2 3 Отговор
  Не ми показвайте тези кавали - пародия на мъже! Всеки невежа гласувал за тях, да ми писвири на дудука! Левичарски птки!
 • 56 НЕЕЕЕ!

  3 1 Отговор
  ТЕЗИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПРОСТАКА КРАДЕЦ БОРИСОВ! И ИСТИНКО, КАВАЛ Е БОРИСОВ! ПРОСТА ТИКВА! ГЛАСУВАХ ЗА ПРОМЯНАТА И ВЯРВАМ В ТЯХ!
 • 57 ПОВЯРВАЙ,

  2 2 Отговор

  До коментар #9 от "Киро Брейка":

  ЧЕ ВСЕКИ Е ПО ДОБЪР И ПО ДОСТОЕН ОТ ГРОБ УБИЙЦИТЕ!!!!!
 • 58 мнение

  1 1 Отговор
  на герберунгерите много им се ще да са пиар да ама не истински са
 • 59 Факт

  0 2 Отговор
  Ще разберем скоро. Ако делят баницата ще се разберат, но ако борбата е за кокала след 4 месеца пак сме на избори.
 • 60 До ПП

  1 1 Отговор

  До коментар #1 от "МисиркоФ":

  Кирил Петков,<br /> Стига руска енергийна примка <br /> на шията на българина!<br /> Веднага да се построи тръбопровод под Дунава! <br /> За румънска газ!<br /> Веднага да се построи тръбопровод до Гърция!<br /> За азерски и втечнен американски газ!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.
Назад към анкетата