21 Юни, 2024

Ще имаме ли правителство с първия мандат?


Ще имаме ли правителство с първия мандат?
Да
23% (1409)
Не
63% (3894)
Колебая се
5% (306)
Все ми е едно
9% (571)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антиквар

    29 4 Отговор
    Какво правителство на ГЕРБ? Ние от години се опитваме да се отървем от тях. Първа сила са, заради негласуващите българи. Тотално дискредитирана и престъпна партия, както и вторите ДПС, че и третите ППДБ. Избори до дупка!
  • 2 Електра

    4 5 Отговор
    Времето ще покаже

    Коментиран от #32

  • 3 ГоН грачулашаинa

    17 1 Отговор
    ГоН грачулашаинa тъпунгера-свиния пак ще грухти и захапва краката на хората. /събудете се !! Грбваите лопатите и по главата на политиците измислени!!
  • 4 Къв е тоя Тулуп?

    18 0 Отговор
    Купувач. На делавера.
  • 5 Гориил

    3 7 Отговор
    За съжаление всичко е уклончиво, двусмислено и нестабилно. Русия няма да отслаби натиска.
  • 6 Тозпък Бойко

    26 0 Отговор
    Докато е Борисов във парламента няма да има единство!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Вуте

    20 1 Отговор
    Тоя на снимката горе много отчаян. Май нещо му пари под краката.Толкова е елементарен,че физиономията му във всеки момент му издава дереджето.
  • 8 Гориил

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Тозпък Бойко":

    Кремъл също не вярва.
  • 9 Град Симитли

    11 1 Отговор
    ХХХ за Тлъстото Баце!
  • 10 Град Козлодуй

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тозпък Бойко":

    Логично сте го написал

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Доктор Охболи

    15 2 Отговор
    Герб, ДПС и ИТН ще направят правителство. Обаче няма да го направят с първия и втория мандат, а с третия. Като че ли има някаква разлика. Все едно да има значение в магазина кое ще сложиш първо в кошницата - наденица, баклава и скумрия, или скумрия, баклава и наденица. Накрая в кошницата ще имаш все същото - баклава, скумрия и наденица. Правят тоя цирк за заблуда на народа, но той си го заслужава, защото отиде за гъби вместо да гласува и да ги изхвърли от властта.

    Коментиран от #20, #27

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хмм

    13 4 Отговор
    Нали ИТН щяха да изчегъртват ГЕРБ? Пък се оказа, че ще пият мазно кафе и ще се гушкат с тях. Ха честито на чалгосаните им избиратели. Дългия за пореден път се подигра с тях.
  • 18 нннн

    13 7 Отговор
    Слави заповяда безпрекословно правителство да бъде направено с третия мандат, който Радев е длъжен да даде на ИТН. Подкрепата на ГЕРБ и ДПС е осигурена. Контролът - също.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Има значение

    7 5 Отговор

    До коментар #15 от "Доктор Охболи":

    Ако сложиш скумрията отдолу, баклавата ще се вмирише.
  • 21 Фико

    8 3 Отговор
    Слава на Бога няма да има с пърия втория и третия
  • 22 Баба Кина

    11 3 Отговор
    Както отбеляза PRа на ГЕРП, Галфонари- разбрали са се, всичко е театър. ГЕРП и ДПС с любезното съдействие на ИТН ще преразпределят кинтите от плана за възстановяване и развитие. Борбата е за мангизите в правилните хора и фирми.
  • 23 да де

    13 2 Отговор
    Цирка продължава след като дългия пристана на баце и шиши колко му е отново да го стори.

    Коментиран от #24

  • 24 Колко?

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "да де":

    Питаш ,,колко му е?". Интересен въпрос. Едно шкафче? Две...
  • 25 Боклуците на Боклука

    15 3 Отговор
    Естествено е, че ще има,благодарение на ИТН. Тиквата и Шиши си свършиха работата, като купиха Чалгаря Слави.

    Коментиран от #29, #40

  • 26 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 2 Отговор
    Сценария какво ще се случи е написан още когато свалиха правителството Денков. Но малцина са тези, които знаят какво пише в сценария.
    Така беше в България и през 1990-те години, когато сценаристите трупаха пачки, докато наивниците скачахме по площадите и вярвахме, че нещо зависи от нас. Оказа се, че нищо не зависи от нас, оказа се че, изборите са фалшифицирани, оказа се, че са внедрени депутати агенти, разузнавачи ... , оказа се, че са купени депутати.

    Оказа се, че е много по-лесно и по-евтино да купиш вече избран депутат, отколкото да купиш 15000 гласа по 50 лева = 750 000 лева.

    Коментиран от #43

  • 27 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 7 Отговор

    До коментар #15 от "Доктор Охболи":

    "Герб, ДПС и ИТН ще направят правителство", с третия мандат.

    Това може да стане само ако президента Румен Радев е одновен участник в задкулисната схема ГЕРБ, ДПС, ИТН. Ако президента Радев не е в схемата, може да даде третия мандат на БСП. И тогава правителство няма да има и отиваме на избори. Тогава продължаваме да имаме правителство на ГЕРБ, защото Главчев е ГЕРБ.

    Правят така да изгледа, че ПП си вкараха автогол с промяната на Конституцията. Но истината вероятно е, че промяната на Конституцията няма значение. Защото сегашния предидент Румен Радев е част от мафията Борисов+Пеевски.
  • 28 българка

    5 3 Отговор
    Някой съмнява ли се в мимикрията на СлавиТ? Не само ще се "сглоби" с Борисов/Пеевски, ами направо ще се "спои"!
  • 29 ГЕРБ=ДПС=БСП

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "Боклуците на Боклука":

    Аз си мисля, че ченгетата не "купиха Чалгаря Слави", а го създадоха и внедриха в парламента. Мисля си, че "Чалгаря Слави" е много по-отдавна агент на задкулисието наследило ДС. Мисля си, че не Слави, а наследниците на ДС направи партия ИТН, също и партия ГЕРБ. Слави няма чак толкова пари, че да може сам да направи партия. Мисля си, че ИТН и ГЕРБ, и ДПС, и ... са направени от един и същ хора разполагащи с пари и власт, с пари откраднати от народа. Без пари нищо не става, партия се прови с пари с каквито не разполаган 99% от българити. Доказателството са богаташи като Цветан Василев, Васил Божков, Христо Ковачки, Веселин Марешки ... които с парите си направиха партии. Мисля си, че ДС направи почти всички бг партии. Мисля си, че около 90% от трийсетината бг партии са продукт на ДС. Мисля си, че ДБ и ПП са некадърници, най-големия некадърник е "лидера" милиционер "генерал Атанас Атанасов". Който не е никъде лидер, щом не може самостоятелно да прескочи 4% бариера, докато агенти като Костадин Костадинов, Слави Трифонов, "полковник" Марков могат сами да прескочат 4%. На Кирил Петков и Асен Василев им е простено да прават грешки, защото са млади, отскоро са в политиката, липсва им политически опит. За мен в България политическата неопитност е предимство, защото политическата опитност е синоним на корупция, далавера, лъжа ... Но на Атанас Атанасов, не са му простени грешките, защото от над 25 години е в политиката. Единствено Христо Иванов дърпаше в правилн

    Коментиран от #41

  • 30 Овцете гласуваме

    6 0 Отговор
    Борисов е страхливец, все гледа зад някого да се скрие, че после да излезе виновен. Тежко габаритните лелки, уж преговарящи, кухата лейка за шеф на парламента, неговите са все такива, управляеми и изхвърлени. Години наред все едни и същи номера.
  • 31 Kирил

    7 2 Отговор
    Няма значение с първия или с третия. Тиквата и прасето са купили чалгара

    Коментиран от #42

  • 32 електро,

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Електра":

    правиш се на философ, но освен времето да показва, трябва ние самите да сме в час за съдбата си.
    Колко още време искаш, за да видиш тиквата и свинята в цялата им "прелест" в ущърб на държавата ни? Само ти ли не виждаш. И чакаш на времето. ПУЩИ, боже! Аз не зная. И сега самоизпралият се боко се опитва чрез селските си лафове да се прави на интересен през мисирките, които въобще НЕ МУ придирят, че се подиграва с тях - дори имитира звуците им.
    НИЩО ДОБРО НЯМА ДА СТАНЕ, докато двмата мастодонти са на власт. Не може ПОРОКЪТ да води честна и праведна политика!
  • 33 все тая

    3 0 Отговор
    И да има и да няма все тая. То няма нищо свестно на хоризонта, че да се надяваме на нещо.
  • 34 Бг избирател

    3 2 Отговор
    Защо политиците от кликата на ГЕРБ, ДПС и Има такова недоразумение ИзтН съкратено се правят на интересни! ИТН изчака на колене какво ще му наредят неговите създатели и чак сега с глупавия си пост в социалните мрежи привидна лидер Слави Трифонов написа какво следва!!! Експертно правителство за да е по лесно краденето на националното богатство!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 оня с коня

    0 3 Отговор
    Дали ще има ново правителство или отиваме на нови избори зависи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И САМО от Борисов.Да- същият тоя Борисов когото тека наричате с разни епитети,което пък е нормално,защото БЕЗСИЛИЕТО ВИ и манталитет на "Некачествен матриал" трябва да избие отнякъде.И е добре да осъзнаете че ако не е Борисов България ЗАГИВА- просто ще настъпят Неконтролируеми процеси,заплашващи Обществения мир!Разгеле - 20-23% сте лудите Руски гОлови и няма проблем да ви сложим Намордника.Аре са всички дето се борите за настъпване на Катаклизъм в БГ та да дойде дядо Иван да ни оправя грабвайте погачите и тичайте на Дунава да проверите дали е там!
  • 37 НАТАЖЕНИЯ

    3 0 Отговор
    Ама МНОГО НАТЪЖЕН БАНДИТ.
  • 38 БеГемот

    2 0 Отговор
    Някое прокси на Тиквата и тайна кукла на конци на прасето ще се жертва за майка България.....
  • 39 Име

    2 0 Отговор
    Без лустрация все ще е зле!
  • 40 Ще е интересно

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Боклуците на Боклука":

    какво простите тролове на ПъПъ и ДъБъ ще пишат, когато след няколко дена ИТН ще гласува против правителство с мандата на ГРОБ !?
  • 41 Ти де си живял до сега

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Че надраска толкова небивалици, нямащи грам истина и близост с реалността!
  • 42 Купили са теб

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Kирил":

    Затова и драскаш евтините и глупави лъжи на мафията ПП и ДБ! Хората с принципи и достойнство като Слави нито се продават, нито купуват! За твое съжаление, два пъти с една и съща лъжа срещу ИТН, само покказвате дъното което сте ударили!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Селският тарикат

    2 0 Отговор
    от Банкя ни докара до безвремие и упадък вече 14 години. Толкова е прост, че не съзнава колко е прост и колко беди на държавата прави. Да не говорим за жени, кюлчета, убийство, Барселона, чувалчета пари от магистралите и т.н. И НИЩО НЕ ОТРЕЧЕНО от съда. Затова е натъжжен боко. Съзнава в колко трудно положение се докара.
    Европейска България е на 73 място в света по БВП ППП на човек от населението - далеч след Конго и Нигерия. Прав беше Сергей Брин от Гугъл като нарече България: "По зле и от Нигерия, но със сняг."
Назад към анкетата