Last news in Fakti

17 Март, 2012 14:15 798 0

Маса: По-зле сме отколкото очаквахме

  • ferrari-
  • австралия-
  • формула 1-
  • маса-
  • алонсо-
  • скудерия
Маса: По-зле сме отколкото очаквахме - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Фелипе Маса бе много разочарован от представянето си в днешната квалификация за Гран при на Австралия. Бразилският пилот на Ferrari призна, че болидът на Скудерия се е представил доста по-лошо от очакванията им. Фелипе не успя да се класира в третата фаза на квалификацията и утре ще трябва да си пробива път към зоната на точките от 16-а позиция. Съотборникът му Фернандо Алонсо пък се завъртя във втората част, отпадна и ще потегли утре на пистата „Албърт парк" от 12-о място.

"Много съм разочарован. Това не е началото на сезона, който аз и в отбора на Ферари сме очаквали. Беше ни много трудно още от началото на третата тренировка тази сутрин. Не успяхме да намерим баланса на колата, за да се чувствам уверен, и не направих нито една чиста обиколка", заяви Фелипе. "През цялото време ми липсваше сцепление както с медиум, така и с меките сликове. На влизане в завоите страдахме от недозавиване, а на излизане от презавиване. По-зле сме, отколкото очаквахме, и не знам как се получи това, но днес колата бе много по-лоша от това, което видях през зимната подготовка. Сега трябва да направим всичко възможно и да анализираме резултатите, за да успеем утре поне да се борим за колкото се може повече точки", завърши бразилецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА