Last news in Fakti

18 Юли, 2020 19:46 4 711 6

Млада японска звезда продължава с нокаутите на ринга (ВИДЕО)

  • теншин насукава-
  • мма

ова беше 37 поредна победа за 21-годишния японец

Млада японска звезда продължава с нокаутите на ринга (ВИДЕО) - 1


Младата японска звезда Теншин Насукава продължава да жъне успехи на ринга. Непобедения боец се изправи срещу Юки Касахара преди няколко дни на събитието Rise on Abema, което се проведе в Япония. Битката между двамата продължи 90 секунди, в които Насукава свали своя съперник три пъти в нокдаун и спечели с технически нокаут.

Това беше 37 поредна победа за 21-годишния японец, който все още не познава вкуса на загубата. Той е с рекорд 37-0 в кикбокса и 4-0 в ММА. Насукава стана известен, след като през 2018 година премери сили с легендата Флойд Мейуедър. Тогава Теншин беше размазан от Мейуедър, който 3 пъти го прати в нокдаун и го победи с ТКО. Битката им беше показно, което не влезе в техните статистики. Ето видео от битката между Теншин и Касахара:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата ще му бие два шамара

    5 6 Отговор
    на този трети пол и ще напълни шортите 🤭
  • 2 Жоро

    1 2 Отговор
    Пулев е по умен
  • 3 Как става

    10 1 Отговор
    НАИСТИНА КАК ????????????? Как Мейуедър го направи Смешен,Жалък !!!!!!!!!! Разплака се на рига !!! в първият рунд !!! Този "ИНАЧЕ" Толкова добър Японец!
  • 4 Гад

    3 4 Отговор
    Кобрата може и да бие Теншин ако успее да го удари. Ако не успее ще отнесе доста бой. Като светкавица е япончето.
  • 5 Селяка

    2 1 Отговор
    Толкова бързо го натупа,че чак не разбра и затова не му го сметнали към статистиката :)))
  • 6 Размисли и страсти

    2 2 Отговор
    Това не беше сериозен сблъсък!!!Два гея -активния три пъти подпря пасивния и МИР и ЛЮБОВ на ринга и след това...((( гейтаци...няма кръв,аркади,надути скули и т.н. как така ще си счупят маникюра... пфууу