24 Юли, 2020 10:52 4 119 6

Българският кечист Русев се завръща в спорта

  • александър русев-
  • мирослав барняшев-
  • кеч

Той ще бъде част от нова компания

Българският кечист Русев се завръща в спорта - 1

Втората най-известна кеч компания в света – IMPACT Wrestling се намеси битката за подписа на българската кеч звезда Мирослав Петров Барняшев, пише boec.bg.

Федерацията се завърна на 21 юли, а малко преди това пусна „тийзър“. В него на 20 секунда се вижда вдигнато българското знаме, от което ясно личи, че вероятно те са спечелили надпреварата за бъдещето на родния спортист.

IMPACT Wrestling е бившата кеч компания TNA Wrestling. Тя е основана през 2004 г. и е втората най-известна организация за кеч в света, след WWE. Част от тази федерация са бивши звезди на WWE като Рино, Роб ван Дам и специалистите на двойки – Люк Галоус и Карл Андерсън.

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Съкращението от Световната федерация по кеч не означава, че кариерата на родния боец приключва в тази компания. Голяма част от кечистите, а дори и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света.

Преди дни стана ясно, че две от най-известните вериги по кеч All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) също са в битката за подписа на нашенеца. Българският боец нямаше право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този период изтече на 15 юли. Интересното е, че тези дни „Русев“ последва в Twitter Роки Ромеро от NJPW, Кени Омега от AEW и IMPACT Wrestling.

Къде ще се озове „Българския брут“, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо "тръбътъ" харизанов

    7 2 Отговор
    Русев--Премиер ...оле .. Оле...оле....оле
  • 2 АА1

    3 4 Отговор
    Е,хубава работа-нали щеше да става актьор? :) Това-"Аквамен 4", "Отмъстителите 11" (роля на злодея) ,"Рамбо 10" ,"Непобедимите 15", "Бързи и яростни 20"......все него чакаха тези блокбастъри.

    Коментиран от #3

  • 3 Алфа Вълкът

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "АА1":

    Теб те чакат за "Планината Броукбек 2".😆😆😆

    Коментиран от #4

  • 4 АА1

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Може. Щом казваш...алфа ли си,омега ли си,чакал.

    Коментиран от #5

  • 5 Бойко Кръстанов

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "АА1":

    Той е Алфа Мъжкар - лидер, лидер и от интелектуална гледна точка . . . винаги блестящи коментари които убягват на останалите
  • 6 баджо

    2 3 Отговор
    Паткан