Last news in Fakti

30 Май, 2022 14:40 2 015 7

Ситуацията със стадиона притеснява сериозно шеф на Левски

  • стадион георги аспарухов-
  • левски-
  • иво ивков-
  • футбол

Наясно съм, че този проблем трябва да бъде приоритет, затова първо трябва да намерим стратегически инвеститор

Ситуацията със стадиона притеснява сериозно шеф на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Ситуацията със стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" притеснява сериозно изпълнителния директор на Левски Иво Ивков.

"Нещата със стадиона не са стигнали до никъде. Наясно съм, че този проблем трябва да бъде приоритет, затова първо трябва да намерим стратегически инвеститор. В момента клубът не може да финансира мащабен проект за стадиона. На този етап е задължително да изградим козирката на стадиона, която е заварен резултат от калпава работа в клуба.

Пред нас стои задачата да разширим клубния магазин, който се пука по шефовете. През юли ще пуснем новите екипи, към които има изключителен интерес.

Това можем да го направим в близките месеци, за другите проекти трябва доста повече време. Искам нещата да се случват едно по едно, не гледам в много дългосрочна перспектива.

Но стадионът трябва да бъде завършен в дългосрочен план - дали държавата ще помогне или нещо друго ще се случи, още не мога да кажа. Вече видяхме помощ към други клубове за стадионите" обясни Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 феновев на Левски

    2 0 Отговор
    Левски без модерен стадион е като булка без цици.
  • 2 Наталия Панкова

    2 0 Отговор
    Левски не довършат ли напълно стадиона много години ще мечтаят.
  • 3 Деян Иванов

    2 0 Отговор
    Батков се хвалеше че Левски ще има най хубавия стадион. Но вместо стадион мустакатия напълни памперсите си.
  • 4 Петър Георгиев

    2 0 Отговор
    Левски трябва задължително да построи козирката на стадион Георги Аспарухов. След това да довърши и стадиона.
  • 5 БГ фенове

    2 0 Отговор
    Правителството трябва да помогне на десетте отбора с най много фенове да построят или да довършат стадионите си. Така ще може да се кандидатираме самостоятелно за домакинство на Световно и Европейски първенства. Целта оправдава средствата.
  • 6 Игнат Иванов

    2 0 Отговор
    Когато в България бъдат построени хубави и големи стадиони, първенството ни ще бъде сред петнадесетте най силни в Европа.
  • 7 Саки

    1 0 Отговор
    Левски докато не довършат стадиона, след всеки мач ще пасът прясна трева от игрището. Вместо да купуват скъпи чужденци поне да довършат козирката. БФС трябва да забрани на отбори които нямат съвременни стадиони да картотекират чужди играчи.