31 Май, 2022 09:53 1 091 4

5 милиона евро наведнъж отказват Бешикташ от звезда на ЦСКА

  • бешикташ-
  • жорди кайседо-
  • футбол-
  • цска-
  • трансфер

От Турския гранд са предложили да се разплатят на няколко транша

5 милиона евро наведнъж отказват Бешикташ от звезда на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ е пред провал. Причината е цената от 5 милиона евро, поставена от "червените", както и начинът на плащане на тази сума. От "Армията" държат парите да бъдат платени наведнъж, докато "черните орли" са предложили да се разплатят на няколко транша.

Агентът на еквадорския национал Ернан Бенато сам разкри, че преговорите са зациклили и че двамата с клиента му ще се насочат към други оферти. През уикенда медиите край Босфора обявиха, че Кайседо се е договорил с гранда от Истанбул, като споменаваната годишна заплата на тарана бе 1 милион долара. В крайна сметка обаче ръководствата на двата клуба не са успели да се споразумеят за трансферната сума и начина на плащане.

"ЦСКА иска 5 милиона евро за Жорди и Бешикташ смяташе, че договорка с вноски ще бъде по-точна и отправи офертата си по този начин. Водехме процеса с респект към всички страни, но подписване на договор при тези условия изглежда трудно", сподели Бенато пред журналиста от вестник "Дагма" Бурак Зихни, цитиран от "Мач Телеграф". В заключение мениджърът на Кайседо допълва: "Водим разговори и с други отбори".

За голмайстора на ЦСКА има предложения и от Западна Европа. Не е тайна за интереса на английския Фулъм, като медиите в Еквадор дори спекулираха, че лондончани са отправили конкретна оферта за Кайседо. От "Крейвън Котидж" следят изявите му още от зимата, когато пак имаха желание да го привлекат, а споменаваната сума бе 4,62 млн. паунда. Не е изключено контакт с Бенато да са осъществили и от други топ шампионати като Италия и Испания, от където интерес към Жорди имаше Спортинг Хихон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колибка

    4 2 Отговор
    Абе,без пари го дайте,само и само
    се отървете.Тръгна по каки ,в
    дискотеките и вече гледа мача
    отстрани.Не чини, пукната пара.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кУмУнист

    1 1 Отговор
    От година слушаме как го придават за милиони тоя въглен, но все така играе в литекс.