Last news in Fakti

4 Юни, 2022 12:04 1 498 4

ЦСКА намери заместник на голмайстора си

  • жорди кайседо-
  • футбол-
  • цска

Очаква се еквадорецът да бъде продаден до края на летния прозорец

ЦСКА намери заместник на голмайстора си - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководсвото на ЦСКА е намерило заместник на голмайстора Жорди Кайседо. Очаква се еквадорецът да бъде продаден до края на летния прозорец. 24-годишният южноамериканец вкара 22 гола през миналия сезон и логично привлече вниманието на чуждестранни клубпве.

В последните дни преговори за нападателя води турския гранд Бешикташ. В Англия твърдят, че той е желан и от новака във Висшата лига Фулъм.

Агентът на Кайседо – Ернан Банато, обяви, че запитвания за него има от Европа, Азия и Южна Америка.

От „Армията“ работят усилено по лятната си селекция, като дейно участие в нея взима новият треньор Саша Илич. ЦСКА ще привлече поне половин дузина нови футболисти, като сред тях ще присъства централен нападател.

„Червените” вече са влезли в контакт с футболист, който действа на върха на атаката и са на финалната права в преговорите с него. Идеята на червеното ръководство е евентуална продажба на Кайседо да не се отрази на тима, а новият централен нападател да бъде готов веднага да се включи в игра.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    ФАЛИРА това на армията е Литекс обединен с Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.