Last news in Fakti

4 Юни, 2022 19:34 1 645 0

Официално: Левски ще има втори отбор

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • дюш левски-
  • втори отбор-
  • левски 2

Треньорите от първия отбор ще започнат по-активно да участват в работата и на ДЮШ

Официално: Левски ще има втори отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, призна, че от новия сезон "сините" ще имат дублиращ отбор.

"Продължавам да търся престрояване в самите нас. Треньорите от първия отбор ще започнат по-активно да участват в работата и на ДЮШ. Поради липсата на излишни хора, трябва да повишим контрола над децата", заяви Мъри.

"Ще има втори отбор. Минимално ще участваме във В група, нашето желание е отборът да участва и в Б група, но през три години имало правило да се вкарва отбор. Ако не ни разрешат влизане, ще потърсим решение през В група. Все още изчакваме евентуална промяна, макар че се съмнявам. При нас всичко става тромаво и бавно. Чудим се сега какво да тренираме, вместо да играем мачове. Почваме едни харчове... Играчите са готови, на осми заминаваме заедно с втория отбор", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА