Last news in Fakti

4 Юни, 2022 19:17 1 658 3

Стоилов за дуо футболисти: Компромис може да направим само за Септември, всички други ще плащат

  • здравко димитров-
  • димитър костадинов-
  • левски-
  • футбол-
  • септември софия

В първия отбор скоро няма да ги видите на терена, поне докато аз съм тук

Стоилов за дуо футболисти: Компромис може да направим само за Септември, всички други ще плащат - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, разясни каква е ситуацията на двама от младите футболисти на "Герена" - Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Дуото преди време бе низвергнато от хасковския специалист.

"Здравко и Митко са си футболисти на Левски. Има запитване от български клубове. Имаме поделено партньорство за бъдещи трансфери със Септември София, така че можем да направим компромис само с тях. Всички други трябва да платят. Ако не - имаме достатъчно възможности да си тренират и да играят. Тяхно е решението. В първия отбор скоро няма да ги видите на терена, поне докато аз съм тук".

"Ако успеем да преотстъпим двамата на Септември и да ги продадем в чужбина, това ще бъдат допълнително спестени финанси за клуба. Ние сме готови да им плащаме заплати, но те трябва да си вземат решение. Достатъчно получиха от всички клубове, в които са били досега. Дай Боже да ги купи някой - няма проблеми, това ще е допълнителна икономия за нас", заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    5 10 Отговор
    Никой не ти иска фудболистите дръж си ги малоумник,добре че Перуката ви одари едно рамо за купата .Със тези задължения трябва да сте във А окръжна Софийска група.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кУмУнист

    9 1 Отговор
    Не, вашите оранжеви банани никой не ги иска. На Левски футболистите си вдигнаха цените 10 пъти, а на вашите от Ловеч паднаха с 200%.