Last news in Fakti

8 Юни, 2022 20:47 3 474 4

България подчини Италия на мини футбол и е на 1/4-финал на Европейското

  • мини футбол-
  • футбол-
  • българия-
  • национален отбор-
  • европейско първенство по мини футбол-
  • италия

Синът на Бончо Генчев, се превърна в герой за "лъвовете", разписвайки се буквално с последния удар в мача

България подчини Италия на мини футбол и е на 1/4-финал на Европейското - 1
Снимка:

Българският национален отбор се класира за четвъртфиналите на Европейското първенство по минифутбол в Кошице, след като надигра с 2:1 състава на Италия. Срещата мина през истинска драма, след като българите стигнаха до успеха с победен гол в последната минута.

Любомир Генчев - синът на една от легендите на българския футбол Бончо Генчев, се превърна в герой за "лъвовете", разписвайки се буквално с последния удар в мача. Иначе Ангел Рахов откри в 27-ата минута и макар българският тим да контролираше мача, допусна изравняване. Юри Баколи беше точен за "Скуадра Адзура". Въпреки това, финалният натиск на българската формация си каза думата. Спас Милушев стреля, но вратарят на италианците изби неговия изстрел. При добавката на Генчев обаче нямаше какво да направи.

Утре е мачът ни от четвъртфиналите, а съперник е Франция, спечелил суперизненадващо с 1:0 над Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН

    4 1 Отговор
    "ПОДЧИНИ"...... селяния до шия.Е, и простотия, де.
  • 2 Матрософ

    6 0 Отговор
    Следващата цел - да ги надиграем и на обикновен футбол.
    Начело с Боби - никога!
  • 3 Ръмпези

    1 1 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО СМЕ ДОБРИ НА МИНИ ФУТБОЛ...ТУК ВСИЧКО СТАВА НА МИГА...ТАМ СМЕ НАПРЕД ОТ ОСТАНАЛИТЕ...ТЕХНИКА И ВНЕЗАПЕН УДАР....БЕЗ МНОГО ТЪРЧАНЕ И ТАКТИКИ...ЩЕ СТИГНЕМ ДО ФИНАЛА...
  • 4 Примирен

    3 1 Отговор
    Ами а виж на такава игра на баби става мини футбол не е лошо ,както се казва на сиромах човек и половин пу.ка му стига! Утре е мача на истината мача с най голямата световна сила- Гибралтар много е важен !