Last news in Fakti

8 Юни, 2022 21:41 3 550 17

Гонзо с множество промени в състава на България

  • георги иванов - гонзо-
  • гонзо-
  • национален отбор-
  • футбол

Временният селекционер ще даде почивка на голяма част от основните футболисти, които играха в първите две срещи от надпреварата при равенството 1:1 срещу Северна Македония на 2 юни в Разград

Гонзо с множество промени в състава на България - 1
Снимка: БГНЕС

Временният селекционер на националния отбор на България по футбол Георги Иванов предвижда множество промени в титулярния състав за утрешното гостуване на Гибралтар от 21:45 часа в срещата от третия кръг от група С4 на турнира Лига на нациите на УЕФА.

Гонзо ще даде почивка на голяма част от основните футболисти, които играха в първите две срещи от надпреварата при равенството 1:1 срещу Северна Македония на 2 юни в Разград и при тежката домакинска загуба с 2:5 от Грузия три дни по-късно.

Специалистът иска да освежи състава срещу аутсайдера в групата, предвид предстоящото значително по-тежко гостуване на Грузия на 12 юни.

Така "Виктория Стейдиъм" вратата на българите ще пази Светослав Вуцов, който ще замени титуляря от първите две срещи в тазгодишното издание на турнира Николай Михайлов. Иванов планира да даде шанс за изява от началото на двубоя в четвъртък и на защитниците Божидар Чорбаджийски и Виктор Попов, на халфовете Андриан Краев и Илиян Стефанов, както и на нападателите Георги Минчев и Георги Йомов, който отново е на разположение след едноседмично лечение на контузия на глезена.

Стефанов и Попов влязоха като резерви при поражението от Грузия, а Минчев се появи от пейката на почивката на двубоя със северномакедонците. Чорбаджийски, Краев и Йомов не участваха в първите две срещи.

Почивка ще получат Николай Михайлов, Иван Турицов, Кирил Десподов, Антон Недялков, Георги Миланов, Ивайло Чочев, Тодор Неделев и Атанас Илиев, които бяха титуляри в първите два двубоя от Лигата на нациите.

Георги Иванов замени Ясен Петров, който подаде оставка веднага след поражението от Грузия. В първите си занимания с националите той е наблегнал основно тактически упражнения. Иванов ще води отбора и за гостуването на Грузия, след което БФС ще избере постоянен наставник. Фаворити за поста за Николай Киров и Димитър Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вероятно

    22 7 Отговор
    Какъвто е математик ,ще пусне на терена или 9 или 12 футболисти.

    Коментиран от #5

  • 2 Гуцката

    20 1 Отговор
    Трябва да играят в този турнир, момчета които нямат "външна реклама" и мениджърски интереси. Но, това е "беда" за "дебели" босове, които имат финансов интерес, да се правят на "главни" безплатно.
  • 3 Хан Ауспух

    11 13 Отговор
    Само Гонзо ще въведе ред!

    Коментиран от #6, #12

  • 4 Така ли му казва - "почивка"?

    21 0 Отговор
    "Временният селекционер ще даде почивка на голяма част от основните футболисти, които играха в първите две срещи..." - Играха? Че то с такива разходки по терена дори и не се изпотиха. Заслужиха си и почивката, и парите за "изработеното". Всъщност - изработените бяхме ние...
  • 5 Хан Ауспух

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Вероятно":

    То ти незнаеш абуката дори.

    Коментиран от #9, #11, #14

  • 6 А пък ако си покаже

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хан Ауспух":

    задника на стадиона, и ще привлече интерес към себе си...

    Коментиран от #8

  • 7 Хаха

    17 2 Отговор
    Вуцов, Краев, Йомов, Чорбаджийски.... Тоя няма ли да викне и сина си? Едни връзкари сменяме с други от поколението на татковците/дядовци плащачи и връзкари! Нищо чудно Гибралтар да поднесе изненада?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абуката наистина не я знам.

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хан Ауспух":

    Обаче Гонзо има диплома от Габровския технически университет, бе. Пък Лечков - от НСА /обаче пък знам как си е "взел" доста от изпитите. И за един друг знам, на когото принадлежи фразата " А бе аз още ли не съм го завършил тоя университет?". Лъвове .
  • 10 Нали Факти нямаше

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хан Ауспух":

    да пускат простащини?
  • 11 Вероятно

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хан Ауспух":

    Си много т@п. Виж какво си написал,колко правописни грешки!
  • 12 Колко

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хан Ауспух":

    Цола ти е ауспуха?
  • 13 кУмУнист

    2 1 Отговор
    И тоя вкарва меринджеите в битка.
  • 14 кУмУнист

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хан Ауспух":

    Много знаем аЗбуката, но абуката не.
  • 15 Киртак

    5 0 Отговор
    Мача ще е минимална загуба или равен, ако подкупим съдията
  • 16 Батето

    3 0 Отговор
    Само Гочето ще ги оправи тия овце.Подсвирква непрекъснато и така ще ги направлява.Иначе обикалят терена като шилета.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.